75

ВМРО са яко зле!

преди 2 години

Цитирам ''За нас от ВМРО това е тийнейджърският вариант на Истанбулската конвенция, но в много по-скандална опаковка.'' и за тези които не знаят Истанбулската конвенция е стратегия за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие.Какво искат да кажат? Че не трябва да пазим жените от насилието? Че не трябва да допускаме жените дори да се образоват за телата си и че ако го правим това е скандално?Аре бе, я съдете Планета и чалга продукциите за разврат на младите, а?

74

До 78-80

преди 3 години

Е как ВМРО да направи нещо срещу проблемите с ромите, след като вашите НПО-та блокират всички законопроекти в тази посока.

73

българин

преди 3 години

До: номер 75Предполагам, че задаваш риторичен въпрос, но държа да отговоря, понеже има много "влюбени" в македонските войводи:НИЩО! Отговорът е едно голямо нищо!На въпрос на журналист от телевизията: "Къде се слага пълния член?" за да се установи доколко малцинствата са усвоили граматиката, си.ганката се изчерви и каза: "Аууу, *** вий ся как може да *** питати таквиз срамни работи!"

72

Анонимен

преди 3 години

В Истанбулската конвенция се говори за " социален пол " , а не за "трети пол".И двете определения звучат неприемливо

71

Oпа ВМРО

преди 3 години

Опа... ВМРО пак се оляха! Завряли са си главите някъде в 12-15 век и си мислят, че светът седи и ги чака да се събудят.Книгата е много свястно написана и полезна. Истината е казана научно, и няма никаква пропаганда, а само факти.И това , че има хора с различна сексуална ориентация е факт и няма нужда нито да се анатемосват, нито да се рекламират. Само добре образованата общество не изпада м крайности. Браво на авторите на книгата!

70

22

преди 3 години

Когато ВМРО се справят с раждането на деца от деца тогава ми говорете. Няма как да обясниш на Айше да не си ляга с Мюмюн ако не се говори за последствията. и да няма ми той *** излъга. Образованите за сексулното здраве момичета мислят 2 пъти преди да се съгласят да си легнат с някой. Знаят рисковете и могат да се предпазят много по-добре. Сексуално образование ТРЯБВА да има. Не може 11 12 годинишни да раждат. Това не става със забрана, а с образование. За телата им и процесите (напълно нормални

69

Случаен минувач

преди 3 години

Истанбулската конвенция не трябва да бъде подписвана, защото легитимира "третия пол", нещо, което не съществува. Има си два пола - това е природен закон. Не може човек със своите човешки закони да стои над природните.

68

Анонимен

преди 3 години

В махалите раждат на 13-14 години, какво направи ВМРО като управляващи или държавата по въпроса?

67

И

преди 3 години

ВМРО винаги са се борили с подобни извращения! Браво!

66

ПроСоТо

преди 3 години

"***" е "съкратено изписване " на "чее-кии-джииия".а той е израз,използван от десетилетия от българина..Но явно е "израз срамен " за некои...нежни "мъжкари"..

65

българин

преди 3 години

Ауууу, какъв ужас!!!Не знаех, че да мастурбираш било срамно???Да му се доплаче на човек... опа!!!Само да не се окаже сега, че и лакримацията е също толкова срамна??? Вече няма да режа лук!!!Абе тие македонски воеводи, у кой век живеят бе??? У деветнадесети???Християнски ценности ли???Патриаршията ли управлява България бе, дъбови дъски нерендосани???!!!Не видях в текста да се твърди, че се поощрява публичната мастурбация...

64

маде ин Булгари

преди 3 години

В-то на т.н. "ВМРО" е също В като ва*ина!!

63

Поручик Ржевски

преди 3 години

Идеята е много проста - смесват една спорна идея (***) със една очевидно хубава идея (да няма насилие над жени) и подготвят един гювеч, където двете идеи са смесени. Ти им казваш аз не харесвам конвенцията заради *** пропагандата.Те ти казват, че искаш насилие над жени.Много долна манипулация.Темата за джендърите и за насилито над жени нямат нищо общо и не трябва да се разглеждат заедно

62

Анонимен

преди 3 години

Това е расистко четиво. Един бял няма. За какво равенство говорим?

61

педеляв

преди 3 години

Елена Йончева опищя цяла европа защо българите под ръководството на Б.Борисов не подписват истамбуската конвенциа а всички леви бели джендераси.

60

Анонимен

преди 3 години

До хахахааве нали сте патерици на гейберите какво се праите на ущипани...не се правят на ушипани, а пляскат пeдaлитe. Разбирам, че те боли, но това е положението.

59

Поручик Ржевски

преди 3 години

Това е супер арогантна радикално *** пропаганда. Забъркали са някакъв тюрли гювеч с трансджендъри, геюве, порно, мултикултуризъм и насилие над жените. Това не са проблеми на нашата държава.Радвам се, че ВМРО реагираха.

58

Анонимен

преди 3 години

А кога ще излезе биографията на ***: "Ф като Фигурант" ?

57

Анонимен

преди 3 години

Само ако гледате Фермата и Игри на воля ще разберете колко консервативное българското общество.Ако някой си позволи мъжкарствожените жив го изяждат!Съседка моя има омъжена дъщеря та и внучка в Гърция,като им беше на гости и като се върна казане знам как ще издържат там,не е като тука свободия,мъжете си водят жените дори на фризьор и после обратно вкъщи.По цял ден обик алят балконите или дворовете и ако мъжа реши я води на бузукибар!Гърция= да няма недоразумения!

56

Анонимен

преди 3 години

Разгледах книгата и не видях нищо смущаващо. Спомням си че навремето и на нас в училище ни раздаваха подобни книжки за сексуално образование в часа на класа.