16

123

преди 3 години

Евроизвратеняците се хващат за запетайката. Тея с тъмния тен вече са ги налазили.

15

Батман

преди 3 години

Ама черен си е какво се обиждат толкова не мога да разбера,чисто негро си е. Вече и да пръд,,неш пак ще е дискриминация към някой. Много банално започва да става това.

14

Ф.С.В.

преди 3 години

Джошуа е по млад и е направо Робокоп!! Да се молим Кубрат да се върне в БГ нормален - а не като го посрещат на Летището в София,, на журналистически въпроси да вика _Мама Мама!!

13

Ф.С.В.

преди 3 години

Изводът е -не целувай журналистки -и не се шегувай с тенът на по тъмните))хахахах

12

До 18

преди 3 години

Е, явно не си влизал в зала. Зависи къде е пласиран удара. Мога да ти посоча много примери, където и след ДВА нокдауна, при 10 на 8 в два последователни рунда, след сполучлив удар срещата се обръща с нокаут. Ми гледай срещи на Алексей Игнашов, Алистър Овърийм, Бадр Хари, Даниел Гица, Каталин Морошану, Пол Словински, Рей Сефо Рико Верхувен и още много други! Аман от разбирачи!

11

антибокс

преди 3 години

Увреден мозък. Не че е имал много преди ударите. По това не се раждаме равни.

10

При

преди 3 години

бойци с тегло над 90 кг. и един единствен удар особено при засрещане може да реши мача. Така че нищо не се знае. Но хора дето в зала не са влизали, ръкавици не са слагали и срещу човек не са заставали се извъдиха експерти и дават прогнози...Браво! Ми типично за българите, дето има един лаф дървен философ.

9

Анонимен

преди 3 години

Тук е пълно с дребни , жалки душички !

8

мдаа

преди 3 години

Вярно е е всики се раждат равни но някои са по-равни

7

До 5

преди 3 години

А бе Мишоков, Кобрата и с нокаут да падне ще вземе едни пари, дето ти с аргатуването си цял живот не можеш да ги изкараш!

6

Анонимен

преди 3 години

Ако оцелее един рунд срещу Джошуа ще е постижение за патрЕота.

5

Тия

преди 3 години

нещо взеха да прекаляват с тоя расизъм! Да пишат каквото си искат евроджендърите! Съжалявам само, че Кобрата трябва да влиза в обяснителен режим! Сигурно като не каже за тена, Джошуа ще стане по бял, едва ли не.

4

Анонимен

преди 3 години

Пу*льо да не си отваря изобщо устата в публичното пространство, че капацитета му е на ямболски кръчмар. Да фокусира цялата си енергия върху предстоящия му нокаут и съответните оправдания след това.

3

Анонимен

преди 3 години

Не харесвам Кобрата!НО!НО!НО!Какво е казал: - Джошуа има силен удар, безспорно. -Има и по-хубав тен от мен.Кое му е расисткото на това?Кое е расисткото, че казал, че оня има по-хубав тен?В днешно време да се ходи на солариум за да имаш тен е МОДА.Кое е расисткото?

2

Анонимен

преди 3 години

голям философ и патриот се извъди тая мутра ве! Айде няма ли да яде пердаха вече, че да си затвори голямата уста

1

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно заяждане е да виждат расизъм където го няма.Звучеше по-скоро като комплимент.