36

Анонимен

преди 3 години

Кобра не си прав хем си българин. В България например ако си се родил комунист или си внук - правнук на комунист то живота ти ще бъде песен не само тук но и вцелия свят.

35

тен и целувка

преди 3 години

Какво би станало ако Кобрата го целуне приятелски дали ще го съдят като в хамерика.

34

Дупясе

преди 3 години

Само специалиста по права и свободи карадагоиъ още не се е изходи по въпроса, сигурно не се е консултирал с почетния доктор по проблемите на сифилиса .!.

33

Тъпанар

преди 3 години

Не виждам нищо расистко в изказването на Кубрат. Джошуа наистина има по-добър тен от неговия. Ако беше казал, че имат еднакъв тен, пак ли щеше да е расизъм?И откога представители на нация, колонизирала Индия, Австралия, части от САЩ и Африка, поробвайки местните, има наглостта да обяви в расизъм представител на нация, която никога не е имала колонии и роби и която е била поробена 5 века и то с любезното съдействие на същата тази английска нация?

32

Анонимен

преди 3 години

АПСОЛЮТНО ГРЕШНО И ТЪПОИЗКАЗВАНЕ,ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС СЕ РАЖДАЛ С ЕДНАКВИ ПРАВА,СПОРЕД МЕН НЯМА ТАКОВА НЕЩО.

31

Марвин

преди 3 години

Пульо за категорията си има много рехав удар. Не знам дали е от техниката му, май толкова си може. А простащината му е отделен въпрос... Аз лично не искам да такива хора да ни създават лошо име в чужбина, но това си е мое мнение. Няма шанс срещу Джошуа, това го знаят и промоутърите му. Винаги се е бил в нагласени мачове, за да може да си вдигне рейтинга. Черният ще му отвинти главата и после пак ще слушаме *** му оправдания - че можел да стане, че мафията била срещу него и те подобни.

30

Божият син

преди 3 години

Никой не е чувал разноцветните да реват за равни задължения, да живеят депесетата по всички земни кълбета .!.

29

До 42

преди 3 години

Е, отказвам се! Като че ли си му мерил удара? Не ми се спори с капацитети придобили знания от гледане на спортни предавания по ТВ. Дебат със същества тип циментови глави е безсмислен! Лек ден!

28

До 32

преди 3 години

Излиза,че на теория съм прав,а в същото време признаваш за изненадите в бокса. Значи не е само на теория.Такива срещи има още много. Особено при кикбоксьорите. Лошото е, че при каквито и да е размени,няма ли нокаут в повечето случаи победата се дава на фаворита, особено ако се играе на негова територия. Затова някога Константин Божилов(киокушин карате)докато България си създаде име, тренираше и надъхваше бойците да мачкат противника до нокаут! И успя!Световна сила сме там, но това е друга тема.

27

Ф.С.В.

преди 3 години

До 40 не ми копирай ника- глупаво съм ? ами що пък дА НЕ СЪМ? тИ СИ УМНО ЩОТО ))ХАХАХАХХАХ

26

Ф.С.В.

преди 3 години

ДО 35 -аххахахахахахахахах))))))) пък може и да го "хване" разстройство? хахахаахаха

25

Ф.С.В.

преди 3 години

При Тайсън Изненади НЯМА!! Железният направо ги тупаше като тъпани и подскачаха от тежките жестоки тупалки идващи със светкавична бързина и ярост!! Изненаданите бяха претендентите му)) Чудя се при условие че още първите десет срещи с 10 победи-Никой опонент не вярваше че е истина -След 20 срещи с 20 победи -Пак му излизаха неподготвени и изненадани-ХАХАХАХАХАХА

24

СС

преди 3 години

Има теоретична възможност Джошуа като замахне към Пулев да му се отклони ръката и сам да се нокаутира, има такива случай. казвам го за тези дето казват че нямало такъв удар който да нокаутира Джошуа...

23

Анонимен

преди 3 години

"Всеки от нас се ражда на тази земя с равни права"------------------------------Каквато и общочовешка истина да напишеш, винаги рискуваш да влезеш в противоречие с някой от силните на деня. Помня, преди няколко години един бивш президент на Пиндостан каза, че те /народът му/ са Изключителни.

22

Ф.С.В.

преди 3 години

Тука вече навлизаме в Теорията на Вероятностите -Джошуа да се заблее в публиката докато му пляскат- и Нашият да използва момента и да му изпращи едно кроше ))хахахахахахахах

21

До 27

преди 3 години

Всичко е относително и мач с мач не си приличат. И какво като е Джошуа? Да не би да си присъствал на тренировките на двамата? Знам, че типично по български искаш нашия да падне най-зрелищно за да злорадстваш. Може и така да стане. Не съм гадател. Но пак да напиша за неразбралите - при тежките НИКОГА нищо не знае! Предлагам да оставим, ако сме живи и здрави коментарите за след срещата!

20

Ф.С.В.

преди 3 години

напълно съм съгласен с Коментар 27

19

Владо

преди 3 години

Не се научи как се говори. Това не е като в България да се смеем на коментарите на Венци Стефанов. По света всяка дума трябва да я премисляш преди да я кажеш, защото иначе могат да те сринат медиите.... Явно Нашия не си е научил урока от Сушито

18

БургаШки лешпер

преди 3 години

Не мога да разбера защо се обиждат тъмнокожите! Ами бледолика блондинка ли е, що е???

17

Русия

преди 3 години

Кобрю Философ, Винету, Дисидент Алабалист.