37

Чоко

преди 3 години

Паркирането по улиците на София трябва да стане платено за целия град. Улиците не са собственост на живущите в блоковете а собственост на Общината и най-нормалното нещо е Софийска община да си събира такса за ползването на тези улици. Само така ще изчезнат безчетните таралясници по за 2-3 000 лева, задръстващи града и които се карат от дъжда на вятър.

36

до 35

преди 3 години

На обществено обсъждане на тази тема бил ли си? Защото конкретно в Иван Вазов гласувахме 80% "за" и 20% "против" зона. Очеизвадно не си. Мерси.

35

Анонимен

преди 3 години

ЦЯЛА София трябва да е зона! Твърдо съм "ЗА". Имам 2 имота до Попа- винаги има къде да спра там. Първоначално бяхме против зона, но видяхме колко всъщност адекватно е това. Имам и гаражи, но съм склонен да плащам за стикер. Безразборното използване на бараки и разкарването им из целия град трябва да приключи. Нямаш ли паркомясто в офиса, не ходиш с автомобил. Това е бъдещето, до 10 години целият град ще е зона. Като по цял цивилизован свят. Дано се появят и повече многоетажни паркинги.

34

местен жител

преди 3 години

Ограбване под предлог, че нещо се подобрявало. Лъжа е, че повечето жители го подкрепят, а другите просто се оставят да бъдат излъгани.

33

Работник

преди 3 години

До ЧиновникКато си плащаш, получаваш ли?-или там някъде в района ако намериш място. Сега някой контролира ли бр.на издадените стикери дали отговаря на бр.парко места. С тази схема само се пълни/краде/ общ.бюджет-изтеглиха 15мл.лв заем.

32

Анонимен 2

преди 3 години

До КрайА има ли град, с такава инфарструктура!

31

Дънов

преди 3 години

Нямам търпение и в район Изгрев да се въведе зона.

30

Анонимен

преди 3 години

Цяла София трябва да е залена зона. Да видим тогава ще си държат ли по 4-5 стари кошници пред блока, като трябва да плащат за паркинг?И данъците на автомобилите трабва да се вдигнат.

29

Чиновник

преди 3 години

Символичната цена на паркирането от 1 лв. за зелена зона и 2 лв. за синя зона, напълно обезсмисля идеята на зоните. От 3-4 години зоните са запълнени около и над 100%, което означава, че цената им не е възпиращ фактор. Затова, освен разширение на зоните, трябва да има и завишаване на цените с минимум 300% т.е. 3 лв. зелена зона и 6 лв. синя зона.

28

Lol

преди 3 години

Аз искам "бяла зона" без *** и финландци ако може?

27

1

преди 3 години

Аз живея в зелена зона и съм доволен, преди беше кошмар.

26

sofeto

преди 3 години

Който живее или смята да живее в град като София дрябва да се научи да си плаща цената на пребиваването!

25

нЕкой

преди 3 години

Боневчо и спаси софия са некомпетентни младежи. Трябва да пошофират поне 15 -20 години из София за дават мнения и идеи за платените зони. Само глупости говорят

24

Голяма глупост е тва

преди 3 години

Никакво подобрение, от както около нас стана всяка улица зона !!! Само пари се пребират, нищо повече ! Общо взето, едни некомпетентни като управляват, тва се получава :(

23

Край

преди 3 години

Няма град по света с размерите и градоустройството на София с безплатно паркиране

22

Анонимен

преди 3 години

На София й трябват над 200 хиляди паркоместа в закрити общински паркинги на поносими цени, а не платени зони. Вместо да строи паркинги, общината разрешава застрояване на съществуващите паркинги, както и строежа на многоетажни сгради създаващи проблем с паркирането.

21

Анонимен

преди 3 години

В условията на епидемия трябва да се премахнат платените зони за паркиране като част от стимулите хората да пътуват с кола, а не с обществен транспорт, за да не се заразяват. Вместо това мутрите си гледат печалбата и разширяват платените зони за паркиране.

20

Анонимен

преди 3 години

Само мутрите и хората зомбирани от мутрите искат платени зони за паркиране.

19

Факт

преди 3 години

Проблемът с паркирането се решава със строеж на паркинги, а не с платени зони за паркиране и презастрояване.

18

kris

преди 3 години

До ХА - за съжаление това няма да оправи положението. Живея с/у мола на Стамболийски и какво като е платена зона? Нявсякъде е пълно с коли, пред нас има платен паркинг, който също е пълен догоре. Въртя по 20 минути по уличките, чакайки някой да излезе. А си плащам такса годишен паркинг, щото няма мърдане! И няма къде да паркирам. София не е правена за толкова много народ...