57

Пламен

преди 3 години

Паркинги са нужни не забрани и зелени зони!Зоните хранят само няколко мафиота от "Паркинги и гараги"За10 години зона колко паркинга изгради "Паркинги и горажи" ?:)

56

.

преди 3 години

Дали вие искате или хората искат е малко по-друга тема.

55

2050

преди 3 години

Направо зона за паркиране в цяла София и винетка за всеки автомобил с регистрация различна от С,СА, СВ. Парите да се инвестират инфраструкура и паркинги на няколко етажа.

54

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТрябва да се забрани паркирането по-улиците и да останат на определени места зони за временно паркиране от сорта на 2-4ч. Но преди това е нужно да се построят паркинги, искат не искат който има автомобилче ще се наложи да си плаща по 50-100лв на месец или да дават старите *** за скрап. Друг варянт няма ... все пак всеки се простира според чергата си никъде в демократичните държави не е казано че е задължително да имаш кола, да караш до работата, да можеш да спираш пред входа

53

Анонимен

преди 3 години

До СофиянецПърво трябва да има нужда от гаражи и паркинги за да ги построи някой. В момента е безплатно да ти стои колата пред вас, ще идеш ли на платен паркинг ?

52

Анонимен

преди 3 години

Махаш колите от тротоарите и всичко се оправя. Ама кой да го направи ?

51

Анонимен

преди 3 години

Докато няма гаражи и месечни такси за паркиране ще е така.Директна забрана за паркиране по улиците и нещата ще си дойдат на мястоКакво правиме и със старите трошки седящи с години на улиците, няма законнен начин да се почистат. Затягане на техническите прегледи също е нужен, всеки иска да се вози на кола на ако може да е без пари. Купуват се стари бракувани коли за по 500лв .... не сме в африка все пак

50

Анонимен

преди 3 години

Разкарайте колите от улиците, всяка нова сграда се проектира с достатъчно гаражи, на улиците на първо място трябва да се разкара калта и мизерията, след това тротоар и зелени площи.

49

redordead

преди 3 години

до Содиянец - в центъра имаш паркинг под НДК, в Редута/Гео Милев имашплатен паркинг пред Фестивална, занеш ли колко коли спират на него - запънен е на около 10%, за сметка на това в околоността са паркирали по всички тротоари и зелени площи, така че и да се осигурят паркинги, българинът просто не иска да си плаща...това е!

48

Таню

преди 3 години

за селякa разговорът е сбъркан фундаментално... За него дарак, табак и чалга са си конституционни права...

47

....

преди 3 години

Очаквам с нетърпение кога ще въведът зелена зола в Люлин и Младост. Тогава ще почнат да вият като развалени линейки.

46

Софиянец

преди 3 години

Първо постройте във всеки квартал и най-вече в центъра многоетажни паркинги, както е във всички големи европейски градове, а после въвеждайте зони и забранителни знаци! Вас, общинарите, сме ви избрали да ни улеснявате живота, а не да ни тормозите и дерете кожите! (А дали сме ви избрали точно вас е друг въпрос.)

45

redordead

преди 3 години

на нашата улица има 2-***, с по 3 коли, ами не, че нещо, ама си трябва зона, за 1 кола стикера е 100 лев, вече, като искаш още 5 барутника да паркираш, ще си плащаш, отделно, като има зона и на тротоарите слагат колчета, за да неможе да се паркира на тях, в момента в Редута и Гео Милев е комшар да се движиш по тротоарите или са паркирани кол или тотално са разбити от паркиращи коли.

44

Анонимен

преди 3 години

Тия не се наядоха не се напиха , все не им стигат парите , скубете народа душмани още малко ви остава

43

До 43

преди 3 години

Какви пари взимат, бе човек? Символични стотинки. Аз живея в зона, родителите ми- също. Твърдо сме "За" цените да скочат тройно! С тези стотинки какво може да се направи? Влагат в тротоари и улици и до там. Разни смехории за осеметажни паркинги с тези стотинки не се случват. И, да, аз винаги има къде да паркирам пред нас. Едната кола е в гаража, а другата- на улицата. Винаги има място.

42

Дончев

преди 3 години

Много ми е интересно колко от коментиращитеимат къде да паркират вечер пред домовете си въпреки таксите които плащат за "зоната". Не ви ли стана ясно че само ви взимат парите а нищо не се променя? Карате си колите по разбитите родни пътища, паркинги няма, общината нехае, а вие си плащате! Как ще има места като София стана България? Вместо данъците върнете гражданството! Така ще има място за всички! Данъка го определят общините но на каква база? Какво получаваме в замяна пак дупки и мизерия!

41

до 39

преди 3 години

Глуповат коменар. Първо, такава зона в София няма за момента. Може би само около Оборище има подобен казус и затова е най-голямата подзона там. Второ- поне ще изгониш хора, тичащи в офиса с колата, без да имат паркомясто. Трето- ще се разкарат от улиците зарязани автомобили, които се карат един път седмично (ще им се свиди на собствениците да плащат), четвърто- ще се махнат втори и трети коли на домакинствата (ще им се свиди да плащат). Базирано на личен опит от Лозенец и зоната там.

40

Да бе

преди 3 години

Само се подлъгват хората, че уж за тяхно удобство са платените зони, а основната цел е да се взимат пари. На някой улици около консерваторията има много широки тротоари и минава по 1 човек на няколко минути, но не организираха в/у единия места за паркиране, а направиха зелена зона. За Редута съм гласувал против да го правят платен и засега не е, но хищниците ще продължават да лъжат хората, че платената зона е панацея.

39

Таню

преди 3 години

бая сeлeни изврещяха под тая статия... Дал иляду леа за дарак, са и за паринК да мисуи... Ше ве и у софеанцете нaгуи...

38

Анонимен

преди 3 години

До 36Когато пред имота има примерно 10 места, а живеят 30 собственици на коли, с какво ще ни помогне зоната? Говорим за собственици на жилища, а не за дошли да паркират от другаде. Аз като платя, да не би 10-те места да станат 30 и да има за всички? Не, пак няма да има, с разликата, че общината ще ми взема пари. Е, няма как да подкрепя.