101

Анонимен

преди 3 години

До 104Ти аккави мерки предлагаш да се вземат? Който се зарази си стои в къщи, тече му носа, пие чайчета и парацетамол и за седмица му минава. Води се "излекуван". Друго какво да правим - бомбоубежища ли, що ли?

100

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Ходете на протестите, за да придобиете , "стаден имунитет"!ТАКА СЕ ЛЕКУВА СТАДОТО ,БЕЕЕЕЕ......ХА,ХА,ХААААААААААААААА....КОЙТО НЕ Е В СТАДОТО НА КОМУНИСТИТЕ ---УМИРА....!/....губи си парите за деня.../

99

Онзи

преди 3 години

Къде е най-евтина кенефната хартия, че май пак ще трябва да се презапасяваме. Купих си 20 маски, изчистих килера, защото скоро ще се завра там и няма да излезна 6 месеца, докато великият Доктор Бил Гейтс не пусне ваксина.

98

Некъф

преди 3 години

Който го е страх от коронката да не излиза от тях и да се крие!Стига сте плашили хората. Спряха да ви се връзват на лъжите и заплахите с които целите да ги манипулирате !!!

97

Анонимен

преди 3 години

Що така бе, Мими?

96

ха ха

преди 3 години

И как позна бе Мими? Нямаше първа вълна, няма да има и втора в България! Български ген и имунитет!

95

Анонимен

преди 3 години

Държавата се управлява еднолично и докато егото е водещо в решенията няма нищо логично в тях. Не може да се обсъжда дали да затваряме училището а дискотеките и баровете да работят и стадионите да се гъчкат. Нищо против тях, но кризи се управляват с приоритети. Явно гореспоменатите са по-важни за държавата от училищата и здравето на нацията. Примерите може да са многобройни. Не вземем ли мерки сега другата седмица ще видим 1500 на ден. Тогава ще затворим всичко...

94

Анонимен

преди 3 години

Това Нещо откъде изпълзя?

93

Годжи

преди 3 години

Ще стигне ами как няма да стигне.Като бройте настинката за ковид

92

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте училищата преди от "критично" положението да стане "отече в рЯката, ко праим ся?"...

91

Анонимен

преди 3 години

До 20 милиона французиУжасена, аре спри се малко.

90

В. Узунов

преди 3 години

Добро утро , пандемици!

89

20 милиона французи

преди 3 години

Франция въвежда вечерен час в борбата сCOVID-19. В Париж и още осем големи населени места се забранява напускането на домовете след 21 часа до 6 сутринта .И тук ще стане същото, ако продължава това темпо на заразяване.

88

Анонимен

преди 3 години

Когато ги ограничиха с карантина, псуваха. Когато ги оставиха сами да се опазват, отново псуват!

87

Анонимен

преди 3 години

Мангърът доволен ли е?БСП доволна ли е?Да се радват сега.

86

До 79

преди 3 години

С вируса не кихаш, ,,умника красив,,.Задушаваш се.

85

Beats

преди 3 години

Много ме радва как от години се говори за проблема - няма лекари. И никой нищо не направи, че да има.

84

Анонимен

преди 3 години

Как да обясниш на някой с 2 пръста чело и 2 гънки по мозъчната ***, че трябва да спазва дистанция и да ограничи контактите си с други хора.То те гледа като теле и изобщо не вдява,че всичко това, което се иска от него е минималното за подобна ситуация.

83

Вирус има...

преди 3 години

Мозък няма...

82

1996-1997

преди 3 години

Тази си я спомням - от жанвиденовото правителство по руменгечевото време.Тогава върлуваше вирусът хиперинфлациус, от който се зарази цялото население. Всички до един. Едни го изкараха леко, други тежко, трети не можах а да го преживеят, А четвърти натрупаха пачки.Щом и компроментираните кадри пуснаха като резервни играчи да се изказват по темата, яко са се увъртели. Отново става въпрос за пачките. Нали?