12

Коментари 4 и 5

преди 3 години

Тия двамата с толкова много мозък далеч ще стигнат.

11

Анонимен

преди 3 години

Ами ходете пак да сечете вековни дървета във вододайната зона над Котел - мястото, откъдето се пълни яз.Камчия! Понякога се чудя наистина ли сте толкова ограничени, или всичко е от безкрайната ви алчност?!

10

Fg

преди 3 години

Туй ако стане релно няма да има много много сезон другата година. Надали някой ще му е кеф да плаща по 100 кинта спането над некой ресторант и да има вода по 4 часа на ден.

9

тт

преди 3 години

Махайте ВЕЦ а при обем под 2/3 ,компенсирайте инвеститора със стар обор за соларна централа и готово.Подобна схема за всеки язовир ,защото има промяна на климата.Най горещ Септември в Европа през последните 450 години(откакто има измерване)

8

Бб

преди 3 години

Пускайте и Яснополянския язавир дет п***т в него пънчарските роми.

7

гост

преди 3 години

По скоро максимално да стигне до февруари края, водата е около 40 милиона кубима ама и меренето на обема е леко стъкмистика, може да е доста затлачен по дъното и реалния обем да е 30 милиона кубика, месечно май отиват над 8 милиона кубика сами пресметнете до кога ще има вода, реално вече трябва да се мине на воден режим и да се сложи цена за кубик след използвани 5 кубика 20 лева, който иска нека да плаща докато има поне вода.

6

Анонимен

преди 3 години

Май скоро ще закриват Слънчака и Златните.

5

БСП

преди 3 години

Ето до какво води управлението на ГЕРБ!!Замислете се българи!!

4

Анонимен

преди 3 години

Абе каква суша !?!? Колко дъжд се изля тия дни особено в София !!!! Тия на овце ли ни правят ?!???? Явно сме овце щом ги търпим още тия мутри !!!!!

3

Воден свят

преди 3 години

Водата е над 70% а може и повече, вижте глобуса. По-важно е да не спира в София. Това е най-важният град, а другите все нещо ще измислят. Ако съм едно министерство, хич няма да помисля даже. Да копаят кладенци или да се местят до пълноводна река. Ако не им се мести да дестилират морска вода в казани за ракия.

2

Сандо

преди 3 години

ВЕЦ Камчия е винивника. Догодина няма да има сезонн на морето щото няма да има вода! Еййй източиха я тая държава, ако могат и морето и него ще го източат. Един прибира пачките, целият народ на сух режим - това и в социализма го нямаше

1

GOGO

преди 3 години

До ИНСАЙДЕР ,КАК ДАГИ СПРЕ,АМИ ШКАФФФЧЕТО ЩЕ ОСТАНЕ ПРАЗНООООО.