279

Румен Десов

преди 3 години

"Искаме другаря Костов и Ристо Маджов на власт - да крадат и приватизират на воля!!!" РЕЗИЛЧО и той може да обслужва Бобоковите!!!

278

Рошко

преди 3 години

Март месец като техните лидери от ДСБ, Ристо Маджов, Резил Руски Бобоков и Костов пак хванат 4 процента и ще си се приберат на село!!!

277

Мето

преди 3 години

Мамини сладки :D Шепа пишман студентчета, искаши другаря Костов пак да приватизира на безценица цяла България :D

276

Рошко

преди 3 години

Оставка на РЕЗИЛА на нацията РАДьО БОБОКОВИЯ СЛУГА!!!

275

Анонимен

преди 3 години

Студентите подкрепят Радев в искането му за оставка на мафиотите Борисов-тиквата и Гешев-каскета...и най-после да вкараме в затвора герберастите и техните платени слуги,които тролят по сайтовете,а голия толуп им подхвърля пачки от нощното шкафче...искаме нова държава,без мутри и бандити...

274

Анонимен

преди 3 години

Шепа студенти са това. Я да излезнат всички записани студенти - ще напълнят вички площади наоколо.

273

нещо намирисва

преди 3 години

Като са толкова интелигентни и мислят за бъдещето на България защо не искат оставката на Разединителя?

272

Анонимен

преди 3 години

Не може едно общество допуснало всичко това да иска оставки. Да поиска оставка на самото себе си?!?!? Стига оправдания, ама то така било, сега е друго. Това е!!!

271

оценка

преди 3 години

дали имат 20 човека ??И нека кажат направо - оставка на Борисов - това е Корнелия за премиер, Слави Трифонов, Карадйъ - вицепремиери. Би могъл да се уреди и Христо Иванов, за Мая никак не е сигурно.

270

Dinosaurus

преди 3 години

На Черепа му писна да хрантути отровното трио и сие и рещи, че със студентите ше мине по-тънко. Ама те пък са по-айляци. Е, за толкоз пари толкоз "протести". Десетина нахални неграмотника, дето не могат да вържат смислено изречение и си измислят думи, щото не са ги чували. И това са "млади с възможности и умения"... придобити по полов път, щото явно не смятат, че чрез учене и работа нещо се постига, само трябва да крещим

269

Анонимен

преди 3 години

нема и за една кръчма хора!

268

Анонимен

преди 3 години

Синчето на Корнелия Нинова кога ще се прибере от САЩ да се включи?

267

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 336Ами гарантирам, че ако излязат тия "70 хиляди" протеста ще бъде примеан по съвсем различен начин.Та, кога да ги чакаме на площада?

266

Анонимен

преди 3 години

Тези 50 човека се инициаторите,а зад тях стоят 70 хиляди,което е смъртоносно за оялия се и безподобно нагъл толуп Б.Б.

265

Анонимен

преди 3 години

А бе защо няма студенти,които да защитават ГРОБ...само някакви пикливи пичлемета-герберастки *** се обаждат,които едва ли имат и средно образование,което си личи от тъпите им коментари и глупашки нападки...

264

Протестиращ

преди 3 години

Аууууу младежката организация на БСП и де Бъ направо късат сърцето на Софиянци с тая "акция" още малко и ще създадат един нов РМС и който не съгласен с тях разстрел хо хо хо . Тия студенти дали са 50-60% грамотни ?

263

по интелигентни

преди 3 години

Личи си че са класа над *** пред президенството. Ако щете че носят маски за разлика от другите

262

Анонимен

преди 3 години

Никой не им пречи, да учат и да участва в промените.Освен това, идват избори.Всички искахме промяна, да живеем по-добре и България да стане, като Германия.Този, който е организира тези моми и момци, би трябвало, да им обясни, какви са реалностите.Кой избира главен прокурор и че с БСП такава промяна е невъзможна.Дано не са от юридическия факултет, защото, с тези знания, са гола вода.

261

Анонимен

преди 3 години

До ДианаЕ те такова нещо не е имало у България ...

260

Анонимен

преди 3 години

Лягайте гербави ***!Да не ви легнем завинаги с лопатите по *** кратуни!