11

Do Apolo

преди 3 години

Bravo,naj-posle edin razumen 4ovek!Ostanali sa i takiva!Respekt!

10

Аполо

преди 3 години

1.сеч се казва резитбата в гората; тук си е само формираща резитба или "рязане на глава"!!За да се сваля от стъблото, значи в него е тръгнало гниене (по различни причини)2.докторките някой пита ли ги как да лекуват,.Та се изказват по въпроси които не са им в компетенцията?!3.думичката "Арборист" няма смисъл в бг език...4.проверка на фирмата дали има назначен отговорник с правилното образование -ЛА,горски инженер,агроном...5.не всичко полезно е приятно на вкус и вид ;)

9

Анонимен

преди 3 години

До От ВарнаГрозно си изглеждат окастрените дървета, но толкова си могат хората :) Може и да има някой запознат как се кастри дърво, не разбирам от тези неща, но определено ми изглеждат като скопени дърветата :)

8

Анонимен

преди 3 години

чинарa няма да бъдат погубени от резтба

7

Недялко

преди 3 години

Говоря за центъра на Варна

6

Недялко

преди 3 години

Няма проблем с дърветата,наистина след около година се раззеленяват с нова корона . На нашата улица ги изрязаха и всички си помислихме,че дърветата са похабени,но след около година положението е различно,имат корони,вече няма клони,които да падат при силни ветрове. Спокойно.

5

От Варна

преди 3 години

Няма място за притеснение. От 2г режат активно клони в различни квартали и досега не съм видял загинало дърво. Още на следващата пролет има нова корона, която пази сянка. Да, изглежда грубо, грозно и недомислено, но дърветата си знаят работата (за разлика от онези, които им го причиняват).

4

Анонимен

преди 3 години

ДЪРТИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГАРГИ ИЗЛЕЗЛИ ЗА ПЛЮЯТ ОБЩИНАТА, РЕЖЕТЕ ИМ ПЕТОЛЪЧКИТЕ И ДА ХОДЯТ ПРИ ЛЕНИН.

3

Анонимен

преди 3 години

Невежото население подава сигнали към некомпетентна община, която праща неграмотни изпълнители. Ето това е, което става. В София е същото. Някакви диви неграмотници периодично осакатяват дърветата и дори убиват съвсем здрави дървета. А общината отчита дейност, "грижи се" за "зелената система"...

2

Анонимен

преди 3 години

Цялата морска градина изсечете, да не вземе някой с тротинетка да мине през някоя съчка и да се пребие.

1

Легендата

преди 3 години

Проблемът е, че не съм видял някой да се грижи за дърветата, да ги лекува. В началото директно минаваха когато времето е хубаво и режеха короната. Сега влагат малко повече старание, но сме далеч още от нужното. Всяко дърво си има време и техника за подрязване. Не е шега работа, а наука. Не случайно половината дървета от морска гара до Винса загинаха.