9

Леле до 3

преди 3 години

Иронията ти е неуместна. Този го изхвърлиха от Индия, сам потърси в нета защо. Децата му НЕ са ваксинирани. Трето: човек, който не може да предпази windows -а си от вируси, щял да се бори за човечеството, при положение, че в YouTube още може да се види негова лекция, в която обяснява колко е важно да намалеем с няколко милиарда. И не е нужно да съм red neck, както подигравателния ти никнейм намеква, нужно е да се информирам, преди да позволя на този достъп до тялото си и тези на децата ми.

8

Анонимен

преди 3 години

На мен ми е чудно, как от напредничав в технологиите, успял човек, ставаш психо, което иска да умори бая народ? Мъск ми се вижда същия ненормалник, с тоя луд поглед. Явно наистина парите са болест.

7

Анонимен

преди 3 години

Bатенки вие сте !

6

Бау

преди 3 години

Искам да чуя, защо иска да намали населението ? Пречат му по някакъв начин ? :D

5

чичо Сркуч

преди 3 години

чичо Гейтс да си каже как разработва лекарства за стерилизация ,програма за намаление на населението с поне 3 милиарда .Колкото и да ни баламосва истината винаги излиза наяве !От рептило-масони човечеството винаги си е патило и страдало .С пожелание да си забие отзад толкоз ваксини на колкото е години ,за по-добра защита ,гарантирано от СЗО!

4

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс много обича експериментите с хора.Прероден Менгеле.

3

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

Бил Гейс иска да ни ваксинира с кемтрейлс !!1!1!!!!!1!!

2

Т

преди 3 години

Бил Гейтс да каже дали децата му са ваксинирани.

1

Данчо

преди 3 години

И тоя как не си напълни гушмака с пари