40

Бау

преди 3 години

Народа не е съгласен, но ви предлагам да си направите пачка евро с вашия лик. Тук говорим за цена минимум 1000лв :D Какви протестиращи само ...

39

Кого разследва?

преди 3 години

Все още не сме чули отговори на съществените въпроси за снимките, за записите, за тяхната автентичност, която беше потвърдена вече от някакви независими агенции, но българските власти все още не дават отговор на този въпрос. Второ - няма отговор на въпроса как едно правителство и един финансов министър са проспали 700 милиона да не влязат в бюджета. Във всяка една нормална европейска държава щеше да има грандиозен скандал и следствени процеси.А Гешев бил неудобен? За Бойко си е съвсем удобен.

38

Анонимен

преди 3 години

Срещу Прокуратурата протестират хора, които се тревожат,че ще ги задължат да спазват законите.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36 Васил Божков никога не е бил най голямата мутра, иначе да са го светнали отдавна :) Разбира се е станал милиардер от хазарта, но ако беше най големия нямаше да го изгонят като мръсно куче :) Илия Павлов беше първия български милиардер, завидяха му и се сещате, да си мутра не е толкова лесно, трябва да си гледаш зад гърба постоянно :) Иначе Гешев е пример, как не трябва да се допускат хора до такъв висок държавен пост :)

36

Анонимен

преди 3 години

Снимките не са оригинал те са монтаж всичко е реквизит на актьориБСП може и по лоши неща да измисли, те са майстори в подривната дейност

35

Анонимен

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааОвчи не казвам дали имаш или нямаш пари въпроса е да не пишеш глупости, че банкноти от по 500 евра не са в обращение.

34

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АМА, МОЖЕ И НА МЕНЕ ,БЕ 29.....ХА,ХА,ХАААААААААААААВСЯКА ДОБРА РАБОТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПЛАЩА!

33

Анонимен

преди 3 години

Явно малките престъпничета неистово подкрепят своя идол "черепа". Само че той си гледа интереса, а те ядът по една баница с боза!!

32

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

..ЗА 29....ЕВРО НЯМАМ .....АМА МОЖЕ ДА ТИ ДАМ 100-ДОЛАРА ,БЕ....НАПРАВИ БИБИТКА НА МИНЕКОВ.......И ГИ ПОЛУЧАВАШ!

31

Бау

преди 3 години

То не е много евтино да се направят такива пари. Принтиране, обработка, рязане. Явно протестиращия има средства :D

30

Анонимен

преди 3 години

Типичен гьон сурат, колкото до ксерокопията на евраците му показват, че нищо не се прави относно чекмеджетата иначе каскета може да си се хвали колкото си иска.

29

Анонимен

преди 3 години

Да наричаш мафиоз човек който е повдигнал обвинения срещу най - големият мафиоз на прехода Васил Божков е на просто смешно, а говори за тотално изкривяване на фактите!

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Откъде да знае човечето, като не е излизал навънка, нямало 500 евро банкнота...хахаха :)

27

Анонимен

преди 3 години

Всички крадци , убийци, наркомани, протестират срещу прокуратурата

26

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ПАЧКА ОТ БАНКНОТИ ПО 500-Э. ....ЗА КОМУНИСТИЧЕСКА УПОТРЕБА ОТ ДС/КГБ!!!!ХА,ХА,ХАААААААААААААА......НЕЩО НЕ ВИ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИЧИКИТЕ ,НАЛИ...??!ПАЗЕТЕ ГИ ЗА ИЗБОРИТЕ НАПРОЛЕТ...!!!МНОООООГО ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ , ДРУГАРИИИИИИИИ.....ХА,ХА,ХАААААААААА

25

Как е влезнал?

преди 3 години

Бил е вкаран от работещите там или от охраната.Нужно е да се направиразследване и лицето,осигурило нерегламентиран достъп на протестърадо НС да си получи заслуженото.Защото не само към "госта"Гешев иманегативни емоции.Пинчерите на Нинова са къде по-заслужили да бъдат "обгрижени",особено фалиралия БГ Гечев,учещ НС как се правиикономика,фъфлека,цялата плеяда червени барони...Ако в НС се влизакато в разграден двор,скоро ще имаме още подвизи.Преди години в Испаниявлязоха в кортесите с картечни

24

КОГА

преди 3 години

кога започнаха да мразят Гешев, първо когато длъжността беше обещана на Пинокио и прокурорите не го искаха даже за кандидат, а след това и НАХЛУВАНЕТО в будуара на фигуранта и откриването на определени документи и хоп НАРОДНО ВЪСТАНИЕ с главено метежник протежето на Решетников

23

Анонимен

преди 3 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааХе-хе банкнотите от 500 евра не били в обращение ти ми дай една пачка пък пак си пиши глупости щом си вЕрваш.

22

Анонимен

преди 3 години

Точно такъв трябва да бъде гл. Прокурор за да пребори престъпността-смел, запознат с проблемите на хората, биткаджия, без сантименти... А руската на Чайка сина му е убиец, но никой не е може да го обвини, защото там в Русията, мафията е сраснала с властта!

21

Анонимен

преди 3 години

Човека е гледал как са подхвърлили подкуп на Иванчева, и решил да направи същото