100

Анонимен

преди 3 години

БЕЗ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ, ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ САМО БИЗНЕСМЕНИ БСП НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В НС НИКОГА. ТА ЕТО ТОЗИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НАВЛЕЗЕ МНОГО В ИНТЕРЕСИТЕ НА ВЕЛИКИТЕ ПРИВАТИЗАТОРИ И БАНКОВИ МИЛИОНЕРИ ОБРАЛИ СПЕСТЯВАНИЯТА ОТ 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ ОТ ВРЕМЕТО НА РУМЕН ГЕЧЕВ- МДА- КОГА СВИКНЕШ ДА ЯЗДИШ РОЛС И МАЙБАХ Е ТЕЖКО ДА ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА, АМА МНОГО ИМ ТРЕПЕРАТ ОНИЯ РАБОТИ ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ГЛ ПРОКУРОР ЩЕ ПОЧУКА И НА ТЯХНАТА ВРАТА. ОБРАНИЯТ БГ НАРОД ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ ЩЕ ИЗБЕРАТ ПАК ГЕРБ.

99

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

ГЕШЕВ ??? БАЙ СТАВРИ ТИ Е СЪРДИТ ,ЧАКА *** ,

98

Анонимен

преди 3 години

Само ***.и могат да мислят,че дори в най-развитите държави прокурорите не са избирани и не обслужват интересите на управляващите. Само в Италия преди много години имаше един прокурор тръгнал срещу мафията и властта и бързо беше убит.Ако Гешев доведе нещата до присъда за Божков,Цветан Василев,Баневи,Арабаджиеви и подобни то тогава съм твърдо да бъде прокурор.

97

ялови "протестъ

преди 3 години

То и Ким Чен-ун "учиндолеца" разпореди започването на 90-дневна национална кампания за "Световна революция, пак" и "вселенско въстание", за да дойдем всичките 60 раси /човека/, да дадем на тласък на триото да може да се реваншира при следващото "въстание" , преди извънредния конгрес на с-о-р-о-с-о-идите.

96

izh

преди 3 години

Платили му в рубли, чейнчил ги за евро и ето - медийна звезда при себеподобните си. Братчет , не е сега времето - курсът е нисък

95

1

преди 3 години

Хайде, отивайте да протестирате, че стана безинтересно, а и на търговците на флагчета и *** им секна бизнеса! Спряха ли вече лятното кино?

94

Какво да разследва?

преди 3 години

До Анонимен 107: Това ли е задачата на прокуратурата според теб - да разследва кой финансира опозицията? А за управляващите - друг път. Та ти обръщаш цялата правосъдна система наопаки, с краката нагоре?Къде е корупцията? Там, където се разпределят държавни пари. Къде е рекета? Там, където управляващите изнудват бизнеса. Тях да не ги разследва прокуратурата, а да разчиства сметки със спонсори на опозицията? С тези идеи си готов поданик на Ким Чен Ун.

93

БСП

преди 3 години

Браво на другаря!! Успял е да проникне в гнездото на стършелите и да изрази това което цяла България крещи от месеци!!Но диктатурата в България е жестока!! Тя е глуха и безсърдечна за воплите на народа!!Затова Българино събоди се!! Да изгоним диктатурата от България!!Само управлението на БСП ще върне справедливия живот в България!

92

Кого разследва ?

преди 3 години

Все още не сме чули отговори на съществените въпроси за снимките, за записите, за тяхната автентичност, която беше потвърдена вече от някакви независими агенции, но българските власти все още не дават отговор на този въпрос. Второ - няма отговор на въпроса как едно правителство и един финансов министър са проспали 700 милиона да не влязат в бюджета. Във всяка една нормална европейска държава щеше да има грандиозен скандал и следствени дела. Е, удобен ли е за Бойко и корумпираните? Много даже.

91

Анонимен

преди 3 години

Когато бяха прокурори Велчев,Цацаров,Филчев и др си траяхте. Ония ептем нищо не разследваха и нямаше призиви оставка. Тоя поне погна едната половина от престъпниците. Тия дето финансират опозицията. И сега ревнахте що не разследвал Борисов. Аз ще съм предоволен да вкара в затвора Бобокови-Мобокови и компания. Ще преживея, че е пропуснал Борисов. Нека да се почне от някъде пък всичко ще се нареди с времето.

90

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОПълен *** дава оценка какви били другите?!!? Сериозно? Я по - добре се захвани с българската граматика и научи как се пише думата "деТСки" , защото не казваш деЦе а деТе. Тогава оправяй света макар че за какво му е на света ти да го оправяш. Колкото си оправил себе си, предполагам, най - вероятно някой тебе те е оправил. Така че гледай си работата.

89

Анонимен

преди 3 години

Това са банкнотите снимани в чекмеджето на Борисов.

88

Анонимен

преди 3 години

Е това е материала. Прав е Борисов. Айде отивайте към Англия, Испания или Италия и ни освободете от присъствието си.

87

Съвет

преди 3 години

Това са част от фалшивите банкноти от шкафчето на Борис.Топъл качамак на корема и ще си признае всичко.

86

Да допълня...

преди 3 години

Този с банкнотите да му мисли. Гешев помни като кон.

85

70 г.

преди 3 години

НАГЛИ БЕЗМОЗЪЧНИ ПРОТЕСТЪРИ НЯМАТЕ СРАМА НИ ОТ БОГА НИ ОТ ДЯВОЛА !ЩЕ ВИ ВИДИМ СЛЕД ИЗБОРИТЕ !!!!!!

84

Анонимен

преди 3 години

Значи някой е разпространявал фалшиви пари.-----Това не са фалшиви пари.

83

Сата НАТО

преди 3 години

Гешев се изявява като кръгъл ***, инфантил с чувство за хумор на дете от децката градина. И със също такова чувство за отговорност.

82

Анонимен

преди 3 години

ААААА, този протестиращ хитро се отървава от улики -доказателство пред всички -Нали видяхте ,че ги предадох на г-на гешевата..дали не е бил някой от вождовете ни , преоблечен като протестиращ???

81

Сата НАТО

преди 3 години

Браво, Гешев, ородължавай да ръсиш тьпотии, да те разберат сички колко струваш. За твое сведение, тези, които не те харесват, също са български граждани.