108

Мисля си

преди 3 години

Ало, Ваньо. Ало, ГешеФ, Ало, ГешеФтуро, Бойко се обажда.

107

Мисля си

преди 3 години

Ало, Гешев, Ало, Вальо, Ало, Цецо, Ало, 90 % лъжи.

106

полковник Колев

преди 3 години

г-н Гешев, процентите са за хора с стандартно мислене и понятие. Дайте ако обичате по точни сведения!?....

105

Шоп

преди 3 години

Удар по "ало мафията"? А до сега за .... носа ли се държаха?Оставка, тиквeници!

104

Джедай Мастър

преди 3 години

Резултатите са впечатляващи, не "въпреки", а заради пандемията, ако въобще са верни данните на вмирисания каскет.

103

Анонимен

преди 3 години

И измамите с лотарията приключиха.

102

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 107 (Не може народа да иска .....)Т`ва с толкова много думи да успееш да не кажеш нищо , си е направо изкуство !Тонове словесна баластра - масово герберастко изкуство ! Наред с краденето !

101

Анонимен

преди 3 години

телефонните измами ще се заменят с други , вчера получих имейл ,че ако не приведа по сметка 1200 Евро ще пуснат на мои близки и познати клипчета , как се Sамозадо.волявам

100

Боб

преди 3 години

Какво телефонни измами, като около вируса хората са се прибрали по родните места. Сега по-често се говори със семейство и приатели...много по-трудно ще изненадаш някой...Дайте още статистика, продаването на наркотици около училищата е намало също в сравнение с миналата, кражбите от заведения и магазини също са намалели.....Но това няма нищо общо с Гешеф. С него има общо защо прокуратурата не дава докюментите изискани по съдебен ред след спечелено дело от Боец...

99

Анонимен

преди 3 години

Попитали радио Ереван колко струва порция герберастки мозък.- Минимум един милион евро, - отговорило радиото. - Знаете ли колко хиляди герберасти трябва да се избият, за да се напълни една чиния!

98

Анонимен

преди 3 години

Не може народа да иска оставката на Гешев. Гешев не е избран от народа.И кой му иска оставката? Олигарси - клиенти на прокуратурата.Ако ставаше така - до сега да са му видяли сметката на Гешев онези с плантациите мар.ихуана и нелегалните фабрики за цигари.Няма как да даде Гешев оставка заради престъпните групировки в България. Много им здраве на всички, които застават на страната на мушениците. Божков: Като го напраиме фигурант като Президента, точно к`во ше нивреди Гешев...

97

До 102

преди 3 години

Ми тя оставка на Гешев я дъвчат протестиращите далеч, далеч преди доклада и резолюцията.А и какво толкова има в резолюцията и доклада, което да сеочи, че е необходима оставката на Гешев?? М? Просто Вие които му искате оставката, не знаето защо я иската, а повтаряте, като папагали думите на хората, които изпълнчват нарежданията на Божков - бабикяновци и христовци. Ми малко мислете самостоятелно това, че някой е грамогласен и повтаря едно и също не значи, че е прав.

96

Анонимен

преди 3 години

Миналия понеделник ми звъняха такива. Първо подпитаха дали телефонът е частен или на фирма и като им казах, че е частен, решиха, че съм някакъв дядка ( явно вече в София само пенсионерите са си оставили стационарните номера ) и почнаха. Развеселиха ме искрено., ама за тяхно съжаление съм много далече все още от пенсионна възраст. Та толкоз по въпроса как Каскета е преборил телефонните измами.

95

Анонимен

преди 3 години

Боже, що *** герберски реве тук като за последно. Да не са ви обявили пак хоумофиси по общините и бюджетните учреждения?

94

97,

преди 3 години

"Мога да разбера защо част от обществото иска оставката на Борисов, но Гешев? Почти всички, които искат оставката на Гешев, когагто ги попитат защо , не могат да кажат нищо смислено, като най-честия отговор е, че Гешев не прави срещу Пеевски."Докладът на ЕК и Резолюцията на ЕП не ти ли стигат или не знаеш какво пише в тях?

93

некадърен бспар

преди 3 години

На калпав /неуспял/ крадец Гешев или трола му е виновен.

92

Анонимен

преди 3 години

Че кой се вълнува от "ало-апашите"?Европа ни калами за огромната вътрешна организирана престъпност, която нито е гонена, нито разследвана, нито наказана. Защо?Това и децата го знаят.

91

К

преди 3 години

Мрежите на проекта "Партия на президента" работят за пренасочването на вота на запасните и резервистите от армията към партията на Цветанов.Целта на схемата е БСП, "Републиканци за България", "Демократична България" и "Изправи се.БГ" да съставят управленска коалиция в следващия парламентБойко Борисов обаче успя да спре превземането на структурите на ГЕРБ, а електоратът на партията не се прехвърля към "републиканците" и новата партия не достига 1%

90

Анонимен

преди 3 години

Разследвай чекмеджетата и Барселона,тогава мога да те призная!!! Дотогава си *** на Тулюпа и изтривалка Дебелян!!!

89

До 91

преди 3 години

Мога да разбера защо част от обществото иска оставката на Борисов, но Гешев? Почти всички, които искат оставката на Гешев, когагто ги попитат защо , не могат да кажат нищо смислено, като най-честия отговор е, че Гешев не прави срещу Пеевски. Така, ами Цацаров и тези преди него освен, че не закачаха Пеевски, ами и на практика не првиха абсолютно нищо - тогава защо никой не искаше оставката на Цацаров прокурорите преди него? Просто удариха Божков и шпионите покрай президента, за това е врявата.