41

Инфантилен

преди 3 години

Ами оставка за проф.Иво Христов? В името на авторитета на БСП :-))

40

Анонимен

преди 3 години

Питайте тази другарка къде работят съпръга и сина и,какво ми се прави госпожа лъжа на честна,толкова пари е заграбила че се е самозабравила,никога повече др.ИМПЕКСОВА НЯМА ДА ВЗЕМЕТЕ ВЛАСТТА ВИЕ ПРОДАЖНИЦИ ТАКИВА

39

Атанас Велмазов

преди 3 години

Пълна покдрепа за госпожа Караянчева , господин Борисов и легитимното правителство на България ! Само нагоре и само напред ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

38

северозапад

преди 3 години

Никаква оставка ,когато БСП не влизаше в пленарна зала и бойкотираха парламента за кой авторитет беше ? Влизаха и излизаха като пр-я от мръсни *** и си получаваха заплата ,никаква оставка на Цвета .След няколко месеца след изборите Нинова да предложи кюстендилската слива за председател нали се надява да спечелят ....някой път де...

37

Анонимен

преди 3 години

Лельо Корнелия,има ли на кого да не си искала оствката?Накрая се самосезирай и подай своята.

36

гост

преди 3 години

То пък един авторитет и доверие, дето го нямат нито престъпничката Нинова, нито *** Караянчева, Нито пък НС дето са го заврели в партийния дом щото внучетата и децата на мръсните комунисти ги е подгонила носталгията. *** с празни приказки!

35

Анонимен

преди 3 години

Днес Нинова е била в цикъл и е поискала оставката на Румен Радев. Няма лошо ама психиатрията е пълна с Йоло Деневци, Хаджигеновци, Бабикяновци, Миненковци, и др. малоум..ни..ци.

34

Анонимен

преди 3 години

Моля ви, нека има поцинковани кофи на пазара! Оставете тая жена - няма такова дъно. С нея всеки се чувства поне една идея по-умен и възпитан.

33

Анонимен

преди 3 години

Няма надежда за България докато се занимаваме с БКП-БСП и техните милионери. Да ходиш и прегръщаш козичките и да ревеш колко ги обичаш бедните вече 50 години го играем този театър. Явно проф. Иво Христов от БСП е прав , че 80 % от българите са де.бил..и

32

Анонимен

преди 3 години

Първо в името на авторитета на БСП др. Нинова да подаде оставка от всички политически постове и да отиде в САЩ при сина си, на който му купи къща за 5 милиона долара. Да другари пенсионери с 300 лв. месечна пенсия всички на Позитано 20 са милионери.

31

Dinosaurus

преди 3 години

До ДДРонегПий си хапчетата бе ! Живота нито не е започнал преди 10 години, нито се развива според представите в главата ти. Тези, които наистина сринаха България, бяха "опънали" желязнз завеса около Соц-лагера, обаче ни обясняваха, колко ни е добре. И който не е съгласен - в Белене. А сега, като членуваме в ЕС, ходят да им обясняват к'ви сме гадни, за което лапат по 15000 евро на месец. И що? Щото не могат да вземат властта законно. И правят... революция. Ама не е пролетарска

30

Dinosaurus

преди 3 години

БСП иска туй, БСП иска онуй ! А мещо на накого да са дали ? Нещичко да са създали ? А, да, очерниха България пред Европа, а сега техните евродепутати ще "гостуват" на поредното Велико народно гъзстание.

29

Анонимен

преди 3 години

Явно другарите от Кремъл много са я закършили щом опряха до хора като Нинова които да им наливат пари от изпосталялия български бюджет.

28

Анонимен

преди 3 години

Ми прави са. Той шефа и и даде оценка вече. Интересно е сега дали депутатите на герб ще уважат оценката на шефа си или ще защитят неграмотната женица.

27

Анонимен

преди 3 години

БСП работиха четири години неуморно, да сринат авторитета на народното събрание и сега видите ли, се загрижили.

26

Анонимен

преди 3 години

Ало др .ИМПЕКСОВА кой,кой иска вашето мнение???КОЯ БЯХТЕ ВИЕ-а тази същата г-жа *** която Станише уволни за корупция...........

25

туф

преди 3 години

До БеСиПеЧе дядо ти и ти сте цървулкьоци е ясно. Малко са ви трошили главите.

24

Анонимен

преди 3 години

До 28Пич, имаш нужда от психиатрична помощ:))))))))))))))))))))))))Ама то сигурно си на 18-19 затова е така

23

АНОНИМЕН

преди 3 години

До Недоразбрал 15 А бе задръ.стеняк, кьорав ли си 10 г. кой краде, кой се облажи с властта, това пачки, кюлчета, убийства и фалшифициране на избори, чак на ЕС им призля. Такива като вас държат на власт крадците, поне фапнал ли си малко "гъби" ???

22

Анонимен

преди 3 години

Абе ***. Парите ли ви спряха, че днес сте много пасивни нещо. Не плюете с оная ярост. Какво силите ли пазете за петък?