15

Ха да видим !

преди 3 години

Досега веднъж не съм имал проблем , че не нося маска ! Та сега ли ... всички котрольори знаят за измамата , не се плашете !

14

alien

преди 3 години

До 13: Хубаво, но топлата вода не извира навсякъде.За да е топла се харчи ток, водата като цяло също е пари, ***, шампоан.......пак пари!

13

До 11

преди 3 години

Ако пришълците открият, че топлата вода в София може да се използва и за къпане не само в неделя ще е по-поносимо.

12

Анонимен

преди 3 години

НБраво за придаването на билети по спирките!Нека не се допускат вонящи, неумити неугледни пътници с вонящи багажи от контейнерите. Такива пътници са мечта за всички вируси и ***. Да не се допускат и пътници и пътнички с прекалено къси панталони, полички и шорти. Не само маските са важни, подходящото облеклотрябва да бъде съблюдавано още по-стриктно, ако искаме качествена хигиена

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Купи си противогаз, има обяви в OLX-а.

10

Анонимен

преди 3 години

Вие как си преставяте индиец да го свалят от рейса защото няма билетче или маска?

9

Анонимен

преди 3 години

Вчера в тролей 5 едвам се дишаше, като се прибирах от работа. С маска или без май е безмислено, като сме г***30 до г***30В другите държави където има метро пуснаха и дублиращи наземни линии, имено с цел да има все пак някаква дистанция а нашите общински съветници и кметове, които заседават онлайн или ползват само служебни автомобили за придвижване премахват линии

8

Ivanov

преди 3 години

До GeorgievaСпоко Georgieva, от Корона ''вирус'' не се РАЗБОЛЯВА никой.

7

Станко

преди 3 години

Аз от началото на медеца действам по друга схема, като ми проверяват казвам, че се връщам от инфекциозна след положителен тест за ковид 19 и РЗИ ми е наредило да се прибера у дома възможно най-бързо. До момента нито един контрольор след, като чуе не е пожелал да ме глоби.

6

Анонимен

преди 3 години

Това ще го повярвам когато видя стадата от маАлите с маски и билет в градския транспорт.

5

Анонимен

преди 3 години

За *** не важи обаче!

4

не разбрал

преди 3 години

Маски добре, но и билета ли пази от ''вируса''?!

3

Georgieva

преди 3 години

Всеки ден пътувам с градския транспорт от центъра до Младост и всеки ден има и в метрото и в автобуса хора без маски. Незнам, кой ги проверява толкова, но е недупостимо хора без маски да се допускат в закрити обществени места. ( не само от ограните на реда, но и от нас, гражданите ). Аз не искам да се разболявам нито от Корона вирус, нито от грип А,Б,С,D!

2

Анонимен

преди 3 години

Май в момента е по-важно да пуснат допълнителни превозни средства и да контролират носенето на маски, отколкото дали пътниците са редовни, но откъде толкова мисъл в общинските съветници, които заседават онлайн и ползват служебни автомобили.

1

Анонимен

преди 3 години

Еми нали вьзприехме - шведския модел , за какво са тия проверки Прах в очите на хората - 70 човека натъпкани в един автобус или новите мотриси на метрото при един болен или безсимптомен какво се случва