35

Анонимен

преди 3 години

Маски, ръкавици, шлемове, дИзинфекция... явно действат само на Ковида, щото вече всички ни мина вирОса с ***...

34

Анонимен

преди 3 години

Много хора носят маските само върху устата си, а някои само върху брадата си! И то повечето от тях са възрастни! Защо бе, хора, вие през носа не дишате ли?!Някои го правят от инат, но смятам , че има доста възрастни хора , които не са наясно как трябва да се носи маска!

33

Анонимен

преди 3 години

При такава епидемия градския транспорт трябва да спира, защото е основно огнище за разпространение на заразата.

32

За да сме здрави

преди 3 години

От другия месец санитарния контрол се завишава и всички пътници в Градския транспорт ще бъдат обеззарязявани като се пръскат с дезинфиктанти от Санитарните власти по спирките.Сухи, без маски и без билет няма да бъдат допускани в превозните средства.

31

аман

преди 3 години

!!!! гратис общината трябва да плаща на хората рисковия и превоз, възможността да лепнете вируси и бактерии е 50 на 50 и затова искат дори пари. Все едно палача да иска заплащане от осъдения.

30

Анонимен

преди 3 години

В София в магазините и градския транспорт всички са с маски, с изключение на избирателите на ГЕРБ от маалите и някой друг подобен на тях. За съжаление много хора, носят маските под носа си, особено тези, които са с очила, защото им се запотяват стъклата на очилата. Контрол няма.

29

Моята гледна точка

преди 3 години

Смених 3 превозни средства през пиковите часови днес и никъде нямаше контрольори. Даже имаше една солидна компания от 9-10 ученици, всички без маски и на никого не му пукаше.Всеки може да каже, че обещава, но ЦГМ не прилагат обещаното.

28

Анонимен

преди 3 години

Заглавието на новината подсказва, че до сега се е пътувало гратис по градския транспорт.

27

Анонимен

преди 3 години

Нещата са много лесни. Спира се автобуса между спирките и се свалят тия без маски да ходят пеш. А дано, ама надали...

26

За да сме здрави

преди 3 години

Положението е толкова сериозно, че вземането на крути мерки е неизбежно.Неносенето на маски в градския транспорт е углавно престъпление, а в съчетание и с пътуване без билет ще принуди контролните органи да разстрелват на място нарушителите. Препоръчва се разстрела да става на спирката, за да не се цапа превозното средство.

25

Анонимен

преди 3 години

Номера се знае давам 100лв те нямат да ми върнат така вече минах 6 пъти

24

програмист

преди 3 години

Маска да сложа съм съгласен ама билет от 1.60 лв да ми продават нема да стане а да видим как ша *** свалат

23

А защо?

преди 3 години

До Ха да видим ! А някой вярва ли на измамата, че в България има бедни хора. У нас няма бедни хора, а хора които искат този начин на живот. Даже и министри разпространяват слухове, че имало и ниски пенсии. Ха, ха!

22

Анонимен

преди 3 години

До Гашо, к.21Не смяташ ли, че полицаите ще се усетят и като кажеш, че нямаш пари, ще те заведат безплатно до ареста, а сетне ти се оправяй. Без заплащане на глобата няма да те пуснат от участъка. Уж си столичанин, ама си останал със селския си манталитет. Ограмотявай се!

21

Анонимен

преди 3 години

Само с писане на актове няма да минете. Преминете към по-крути мерки: който е без маска да плаща глобата на място, иначе - в ареста и да се обажда на жената/мъжа си да я занесе в еди кое си РУ на МВР. Излизане оттам - след заплащане на сумата. Така че който се пише ербап да си носи 300 лв в джоба. Все пак помислете от МВР - такава сума е висока. По 100 лв на провинение, та да се плаща по-често.

20

Гашо

преди 3 години

Билети ли? Никъв шанс. Да дам 1.60 , а до мен да се возят безплатно ***. Пътувам си гратис, кат видя контрола, казвам че нямам пари и слизам да изчакам следващия тролей...понякога

19

Хемус

преди 3 години

Във Варна едно време старите Икаруси и Чавдари като бяха препълнени,много жени слизаха задоволени!

18

Хемус

преди 3 години

В борбата срещу коронавируса,на мушка са пътниците без билет!

17

Warning

преди 3 години

Висок риск има в магазини и офиси с принудителна вентилация..Във въздуха климатиците разпространяват различни патогенни частици..Има риск и в автомобили с климатроници и обемно обсебващо проникващи екрани .ДА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА РАДИО записи в офиси,магазини и автомобили..Черно и сиво чумни масови убиици се активизират бурно след включване на музика .Иначе природата ги капсулира все още бързо..чумите с е виждат като тъмни сенки с големи размери..Заразните с нано мутанти съще са видими..

16

Ха

преди 3 години

До GeorgievaМи стойте си у вас ! Всеки може да си прави каквото поиска, в ерата на безмислиците ;)