23

Нема

преди 1 година

Страшно Чичо Донълт вече играе на дансига.

22

Анонимен

преди 1 година

Цитат: Според него начинът да не се стигне до ново затваряне, е всеки индивидуално да спазва трите основни правила - дезинфекция, дистанция и носене на маски.*Това го знае всеки здравомислещ човек. За съжаление усилията на нормалните хора отиват на вятъра заради малкото ковид'иоти не спазващи тези три основни правила.

21

Анонимен

преди 1 година

Вируса е преминал нервнопаралитична обработка кат трупната,натрупана инак откъде ще придобие такива качества,свойства,коит са несвойствени нему освен да образува гнойна среда от която впрочем е извлечен за изследване от откриването как откритие в детайлно научно описание по състав,структура,свързващи връзки,устройства,съединения що предизвикващи инфекция за съществуване и абсорбира,усвоява клетки за съществуването си,коит са изградени на същата основа как съединения,но др.взаимовръзки съвместими

20

Ева

преди 1 година

До ХхххДа, аз съм постоянно на лекарства след изкарано бактериално усложнение след леко изкаран грип. И доста неща вече не мога да правя, да тичам, да спортувам, да пия алкохол, да дишам нормално. Но след ковида е по-тежко и по-често се получава. Тежките последици от грип не означават, че трябва да се набутваме да се разболеем от ковид.

19

Хххх

преди 1 година

До анонимен 4Абе до сега жертвите трябваше да са поне милиард ако се гледат писанията...особено в третия свят, където нито има пари за маски нито хигиената е на ниво...но поне китайците направиха едни пари от тъпотията на Запада с тия маски....сакън да не разберат че така лесно се правят пари че догодина пуснали слух за нов вирус...

18

катя

преди 1 година

Не се безпокой, толкова ще останат.

17

Хххх

преди 1 година

"Професоре" и след тежък грип ефектът е същия има умора и болки по тялото, също влияе на сърце, дробове, може дори да оглушееш или да ти засегне зрението....да Ви *** всичките с купени дипломи и звания.

16

:-)

преди 1 година

До До умницитеНа който му е дефицитен тестостерона, да се пази!Естествено, това твърдение за тестостерона е абсолютно спекулативно, но за плашене на нискочели плиткоумници става.

15

Ха-ха-ха!

преди 1 година

Боли ме шмайзера! Тия да си разправят каквото си щат! МАСКА НЕ СЛАГАМ.

14

Анонимен

преди 1 година

Абе като го усетиш вече не е добре. По добре да не усещат.

13

ww

преди 1 година

Страшна работа. :))) 90% от хората не усещат ковида!

12

х

преди 1 година

Дреме ми на короната.

11

Д-р Коронис Кауза

преди 1 година

Така е, а Джокович отново заради изкарания Ковид изгуби финала на Ролан Гарос срещу Надал. Не му стигна въздуха!

10

Анонимен

преди 1 година

Прав е професора! Вижте Гришо! След коронката един мач не може да спечели!

9

Анонимен

преди 1 година

Изкарах го безсимптомно още миналата година. Освен задъхването, умора в мускулите при тест на дихателен обем се установи че съм загубил около литър. На моменти съзнателно се опитвам да дишам дълбоко, защото усещам, все едно ми е спряло дишането.

8

До умниците

преди 1 година

Последните проучвания доказват , че дори да няма други явни симптоми КОВИД намалява тостетерона у мъжете . Като все още непроучен вирус не е ясно за колко дълго е това , но си мисля , че е по добре да не разбирам на собствен гръб.Винаги ще има "умници" дето не им пука нито за здравето нито от какъв пол ще са

7

Анонимен

преди 1 година

Добро утро знаем симптомите добреПоне които го е карал - виенето на свят е много неприятно сутрин заедбо с мускулните болки

6

до съвет

преди 1 година

Еми, мисирките нали и те трябва да се хранят!

5

Анонимен

преди 1 година

Глупости на търкалета. Познавам няколко човеко, които го изкараха, нито имат задух, нито умора, аман с щурутиите ви!!! Засрамете се!

4

анонимен

преди 1 година

очаквам /с това писане по темата/ в края на годината да са останали най много 500 000 човека в целия свят