114

Протестиращ

преди 3 години

Да кажем ,че средноаритметично има по три велики оси ра ни я ,извинете въЗтания на месец. Значи до март месец ще има около още 15.И,тогава с гордост ще заявим,че сме предизвикали избори. Победа.Венсеремос.

113

Анонимен

преди 3 години

Докато има кинти,ще има и въстания.И така до март месец. Пък после ще я смятаме. Важното е ,зеления чорап да няма възможност да прави служебно правителство.Защото,тогава отиде коня у ряката.

112

Алекс2

преди 3 години

Депутати ? Кънчо и красивата Йончева ? Стига бе късате ми сърцето ! 5 а 6 кога ще го бъде ? Не е лошо да поканят и Алена да им предскаже оставката хо хо хо

111

SeSeSeRe

преди 3 години

"Светият отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР в този момент, може би е забравил за мутренските "капитал"=комунисти, с-о-р-о-с-о-***, катунари, обречени лузъри ,ялови "протестъри", татуирани надрусани една шепа мутанти ,копейки ,молци ,маджовци, галевци ,чалгари и позитанци?

110

libara..

преди 3 години

Либе-ра-стичната престъпна шайка се бори неистово натрапвайки Опорките на триото, М-у-н-ч-о и метежниците: "Световна революция" "вселенско въстание" , като в Германия и Русия 1917: червен терор по "ленински": организирани банди по улиците нападат хора,

109

valkata

преди 3 години

То и Ким Чен-ун "учиндолеца" разпореди започването на 90-дневна национална кампания за "Световна революция, пак" и "вселенско въстание", за да дойдем всичките 60 раси /човека/, да дадем на тласък на триото да може да се реваншира при следващото "въстание" , преди извънредния конгрес на с-о-р-о-с-о-идите.

108

Ром от Рим

преди 3 години

Вече сме 14 милиона на площада. Тълпите продължават да прииждат!

107

Чужденеца

преди 3 години

Пази протестърите не разбраха че така не става, само на сила власт от такива се взима. На площада бесило и гилотината трябва да има не филми за Боко и тъпизма му,

106

Анонимен

преди 3 години

До Гледна точкаТе всички са червени от моя гледна точка, просто Бокича няма организатор, такъв беше Цецо, но Апартамента направи грешка като каза че нямало кой да го накаже и сега е републиканец :))) Усеща че му се изплъзват нещата, затова като истински нарцис се прави че нищо не е станало :) Все пак писах че конкурентите са гола вода, така че може да дишаш спокойно :))

105

минувач

преди 3 години

Слаба работа. Нещастни хора. Да ги съжалиш.

104

Гледна точка

преди 3 години

До помнещ. Към другите, които ти обясниха каква куха червена кратуна си, да ти кажа, че проблемът въобще не е в персоната Борисов и неговата оставка е най-лесното. Само че големият въпрос е какви сили искат да се докопат до властта и накъде ще тласнат страната. Затова и няма да има оставка. Иначе е ясно, че ще съмне и без Борисов, но утрото няма да е червено.

103

Анонимен

преди 3 години

Короната се завръща с мах. темпове в Европа и въобще Испания ,Италия и др.по 20 000 нови случая на ден.Тез три месеца не се навикаха наскачаха и нахвърляха. Кой ще носи отговорност после питам аз?!

102

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ВЕЧЕ ОСЪДИХА ЕДИН ЗА ХВЪРЛЯНЕ НА ЯЙЦА ПО ДЪРЖАВНИ УЧЕРЕЖДЕНИЯ!!!!ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ГИ СНИМАМЕ ТИЯ , ЮНАЦИ ...ТА ДА СЕ ЗАЕМЕ СЪДА С ТЯХ И ДА ПОЧНАТ ДА СИ ПЛАЩАТ!!!ТАКА , ДЕ...НЕМА НИЯ СОФИАНЦИ , ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ЧИСТЕНЕТО НА СЕЛСКИТЕ МРЪСОТИИ И ВАНДАЛЩИНИ!СНИМАЙТЕ ....И ДИРЕКТНО В ПОЛИЦИЯТА С КОПИЕ ДО СЪДА!!!!!НЕКА , СВИКНАТ ДА СИ ПЛАЩАТ ТИЯ ПИШМАН-РЕВОЛЮЦИОНЕРЧЕТА ...ХА,ХА,ХААААААААА

101

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си изключително пpocт, за да ходиш на това сборище на катунарите.

100

Анонимен

преди 3 години

До Помнещуспокой се ве каскет, че ше вземеш да баялдисаш. Върви целувай портрета на *** и си земай хапчетата.

99

Анонимен

преди 3 години

Верно ли е, че тримата *** започнали да събират по 20лв от пpocтаците? После ги оставят да cepaт в палатките, а те отиват да хапнат в ресторанта и се прибират по къщите си.

98

Анонимен

преди 3 години

цели 20 пpocтака се събрали бе :)

97

Анонимен

преди 3 години

До 112Няма да се изненадам ако Бокича вземе 4-и мандат, просто колкото и да е самовлюбен нарцис, конкурентите му също не отстъпват :)) Така и не чух някаква програма или поне визия за България от Нинчето и Дългия, едната приказва (вика) глупости постоянно, другия освен крещенето в предаванието си, мълчи като риба :)))

96

До Помнещ

преди 3 години

До 106 И коя е моята " лидерка" че нещо Не те разбрах? Абе ти да не ме " числиш" към "БСП##############И коя тогава е твоята партия!?БКП умря отдавна.

95

До Помнещ

преди 3 години

д-р Борисов е пътник от властта колкото и да не ти се иска!###################Май на теб ти се иска да е пътник,ама не е така.Предстои му четвърти мандат ,освен ако не му писне да се занимава с червени каскети ,като теб.Но дори и да се откаже ко му не та та ще гледате властта през крив макарон.