13

Анонимен

преди 3 години

Очакваме още по голям и по силен ръст на обявите когато от завод за полупроводници преминем към завод за цели проводници. С обич, Бойко Методиев (охрана на Бай Тошо диктатора)

12

Голям

преди 3 години

Повечето обяви са фалшиви. Явно събират данните на хората.

11

Порфирий Физиолог

преди 3 години

Ако днес стискаш зъби, утре ще стискаш gyne.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Търси си друга работа. Не съм работил в производството но преди години, когато нямах още стаж за месец бях на позиция за която не се изисква образование. Тогава шефа се отнасяше зле с мен и даже ме беше псувал по телефона. Шeфа ме уволни след месец и съм му благодарен понеже, ако не ме беше уволнил и ако не се държеше гадно щях да си седя на същата работа с години. Малко време след, като ме уволни си намерих работа по специалността.

9

Анонимен

преди 3 години

няма работа има робски труд масово предлаганата заплата е 700-1000 лв и то за София трябва да си *** луд или абсолютно перде да можеш да издържаш,това издевателство наречено работа

8

Анонимен

преди 3 години

Държавната администрация също тормози хората и им се подиграва а за това самите закони и дават възможността. Затова оставката на правителството и на ментора е задължителна но трябва промяна на законите и завръщане на законодателство в съответствие с ценностите на нашия народ и държавността защото хората би трябвало да са важни а не само работодателите особено тези, които понеже не им се работи се провъзгласили за такива.

7

Anonymous

преди 3 години

статистика от август месец е доста остаряла, май се замазват очите.

6

Анонимен

преди 3 години

До абсурд Не само за без пари но и без уважение. Имам образование, но започнах в производството. Цял ден едно абсолютно необразовано момче надзирателче стоя до мен на лентата и ми се подиграва, че образована жена е започнала такава работа. Такива са българските работодатели глупави меко казано, надявам се господ да ги е наказал въпросното надзирателче и неговите собсвеници които му бяха съселяни.

5

Анонимен

преди 3 години

Голяма част от тия обяви са реклами и не са за работни места а реклама на фирмата. Наивния българин може да им повярва но не и препатил човек който безнадеждно търси работа. Не пожелавам на никой човек с образование да остане без работа в предпенсионната възраст защото възможност няма. Това е голяма беда но правителството не ни е дало нито лев за кризата. Аз не мога да си позволя качествена маска дори.

4

иво

преди 3 години

Разпада в България е пълен.Не случайно сме първи по смъртност,болести,корупция и т.н.Оставка и затвор за цялата управляваща банда.

3

абсурд

преди 3 години

Работа за без пари колкото искаш

2

Анонимен

преди 3 години

Пазара на труда хахаха че за охрана и продавач това пазар ли му викат да ви имам пазарите

1

Анонимен

преди 3 години

Не думай