278

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен297дефинирай "побутна леко" с автомобил. това птп ли е или не е? и, кои са участниците в движението, та разсъждаваш на глас на кой къде му е мястото? май, някой е взел книжка, щот дядото е бил катаджия. или партиец, а?

277

Анонимен

преди 3 години

Отбой дрогаре.Закъснение на данните е причина за рекордния брой нови болни.

276

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен298абе, тва не е точно гаджето. то момичето си е общително, кво да направи човек

275

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен293скоро оцелелите ще реват за всички. ти пита ли днес майка си как е?

274

Анонимен

преди 3 години

Вардя с пушката вратата и стреля който влезе!Вече гръмнах на дъщерята гаджето и тъщата.

273

Анонимен

преди 3 години

Бащата на зеления чорап не прегази инавалид.Побутна леко НЕинвалид, возещ се в инвалидна електическа количка в средата на кръговото, където изобщо не и е мястото според закона.

272

До Факт

преди 3 години

Всъщност това е благодарение на неадекватните и направо никакви мерки въведени от управляващите.

271

И.Лойола

преди 3 години

До Сократистия, смелите, като тебе, са първите дето търсят "да платят нещо" и "връзки", в момента в който мечката заиграе в двора им. не се пеняви, да не разтегнеш.

270

Анонимен

преди 3 години

Народа е страшно уплашен.Дори когато зам.министър тази сутрин обяви, че ръста е следствие от закъсняло отчитане на резултати, инфан тилите продължават да умират от страх и да слага минуси на мнения, които са явно правилни.

269

Анонимен

преди 3 години

До 291Ми инвалид е все пак... Ся и з инвалиди ли ще ревеме.

268

Анонимен

преди 3 години

До 279Ем да, ама нали като казват, че всички ще се заразят, значи ще има и починали, а онзи ден с госпожата по математика правихме някакви станистики или нещо так и такива упражнение имаше. За проценти. Домашното е за сряда, ще го погледна довечера, но нещо такова беше.

267

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен283така, като цитираш тоя зелен чорап, да напомня на заминаващите, че баща му прегази инвалид и му се размина.

266

Подозиращ

преди 3 години

Никога не съм виждал ескимос. Според теб, ескимосите са лъжа и измислица. Пингвини също не съществуват, защото и такива не съм виждал.

265

Анонимен

преди 3 години

Междузвездни войни "Маскираните атакуват", очаквайте втори и трети епизод "Ваксинираните отвръщат на удара" и "Завръщането на Короназомбитата"

264

Сократис

преди 3 години

Много пъти се обяснява, че когато се пише "коронавирус", се разбират всички видове грип, включително и Ковид19.Следователно, следящите "рекордите" уточнявайте за какво става дума.През вчерашния ден са починали над 300 души в цялата страна, 23 от които са попаднали в Ковид-статистиката.Ако днес са 24, то утре ще има "нов рекорд" и нова паника...Целта, да се стресират хората, за да приемат нови ограничителни мерки, ще има обратен ефект.Това трябва да се разбере от паркетните професори!

263

Анонимен

преди 3 години

Има напредък. Започнаха редовно да обявяват процентно положителните, и освен това вече починалите не са от, а с корона вирус. Остава само да си признаят, че маските не вършат никаква работа.

262

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен281а втората световна,ако имаше ковид немаше да има холокост. вярвайте си. и си купете чували, да не товарите съвестния данъкоплатец.

261

До 260

преди 3 години

Бъркаш, броят на починалите НЕ е пропорционален всеки ден на броя на заразените, а на броя на заразените преди месец-два. При това не гледай един ден, а поне седмица. Миналата седмица починалите бяха около 450 средно на ден, значи след месец-два, от 450 човека, починалите ще са около 24.

260

проблем за МВР

преди 3 години

Маските пречат за идентифициране на лицата, носят ги само разбойниците-крадците!

259

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев:</strong> Не мисля, че има проблем. Проблем трябва да търсим там, където се сблъскват различни идеи и където се сблъскват паниката с реалността. Вие вярвате ли, че тази криза трябва да бъде управлявана единствено чрез паника, чрез страх, потоци от трупове през екрана, които се леят непрекъснато.<br>