298

Анонимен

преди 3 години

Вместо статистики и ежедневни глупости, че се извършва някакъв контрол, да внасят руската ваксина и да се приключва. По желание. За русфобите да останат задължително маските, включително и на задните части, докато се появи "сигурната" западна ваксина. Друг е въпросът дали руснаците ще я дадат точно на нас. Съмнително е.

297

Анонимен

преди 3 години

Военно положение, дисциплина, ред!Ви хайзе шулеее

296

Анонимен

преди 3 години

304 голям змей си, евала!

295

Анонимен

преди 3 години

От 304Случката е сериозна. Ако не беше чумата навън, щях да му прасн 2-3 шамар и да се разкара, ама с тая зараза, знае ли човек!

294

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен308напълно те разбирам. е го оняден жена ти мина да пием кафенце, и от приказка на приказка гледам пред нас спрял автобус с ученици от околните села. нямаше кво да му мисля, взех патрондаша с бренекетата и леко ги побутнах. сега кучетата ядат *** трети ден и се чудя дали няма да им стане нещо.

293

Анонимен

преди 3 години

А за отделението в една частна болница, където 100 медици са на договор и гледам с и 5-10 богаташ и техните работници, имат половината респиратори в страната и защото им е забранено, да работят за да помагат, ще пишете ли?

292

Фен

преди 3 години

304 велик си, имаш дарба, разправяй още случки,моля те, когато се сетиш ле.

291

Анонимен

преди 3 години

До IQ 3.14Тонка, не можем всички да сме "ИТ-та" като теб, но все пак браво, че се опита :)))

290

Анонимен

преди 3 години

Време е да се стреля! Първи, да се започне с протестите!

289

Анонимен

преди 3 години

Следваме плана за затваряне на държавата. Цяла Европа и всички ние го знаехме, че пак ще има рестрикции. Сега идва и грипът, положението ще се осложни просто защото хората ще боледуват не само от корона. Само да тръгне грипът - до пролетта ще бъдем затворени - училища и детски градини основно. И това дистанционно обучение за нищо не става.

288

Анонимен

преди 3 години

304 направо изби рибата, заболя ме корема да се смея рано сутрин. :-)))

287

redordead

преди 3 години

до 306, то аз не съм виждал и болни от СПИН, Ебола, Туберкулоза и куп други заболявания, явно и те са мистерия...Лъжат ни яко, аз даже се съмнявам, че лежим в нявки ванни с разтвор и ни ползват за нещо, а това, което виждаме не е истинският свят...

286

Анонимен

преди 3 години

Да не се чудите какво ще става.Каквото затворят в западна Европа това ще затворят и тук. Просто гледаме и копираме всичко от тях.

285

Анонимен

преди 3 години

До 307И н мене ми се искаше д е виц, ама не е.

284

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен304толко ли нема нормални опорки, та чопкате вицове от фишките на 30 години? и си сменете преводача.

283

Анонимен

преди 3 години

До 300Минтка е, прав си. Цяло гробище стана у нас в двора. М ми се свиди и нея да застрелян. Някой беше писал з брат й, че хей бил и аз не издържа и го забухах с юмруци те и дорде се по успокоя... Той умрял.

282

Анонимен

преди 3 години

Голям смях, дано да е виц твоята случка с детето.

281

Анонимен

преди 3 години

Аз виждам така нещата, щом не съм видял дори един заразен, който да има дихателни проблеми и прочие, значи си е обикновена измама :)) Да кажеш да живея в някакво забравено от бога село или градче, не, живея в 700к град....:)))Как така не видях чували с трупове, освен обичайните стари заболявания на хора с медицинско минало, явно е някаква мистерия...:)))

280

Анонимен

преди 3 години

Добър ден.Съпругата ми има дете от друг брак, което живее с баща си. Имаме съмнения, че малкият нехранимайко е болен от Корона. Бащата иска да ни го тръсне, да го гледаме и го остави пред вратата, но ние не го пускаме и сед там цяла вечер. Въпрос - ако викнеме на полицията да пребере малкия пoмяр, ще им ли легла и последстяи за нас? А може ли да обсъдим бща му за тормоз и да вземем пари?

279

Кво се пените

преди 3 години

Развитието на разпространението на коронавируса е под контрол, увери зам.-министърът на здравеопазването д-р Бойко Пенков пред БНТ.Всичко е под контрол