172

Анонимен

преди 3 години

Оказа се , че 80 % от хората не могат да мислят рационално и се литкат по празните приказки на престъпниците като отровното трио напримир или на поръчковия убиец Божков -черепа и пРезидента на чуждо разузнаване Радев. След като падне Борисов какво ще стане за обикновения човек-нищо но от сърце. Ще намажат т.н. отровно трио, които станаха милионери от тези т.н. протести.

171

Анонимен

преди 3 години

Роска, я кажи с колко пари и имота влезе в герберското управление и с колко излезе?Роска ,признай си!Признат грях е половин грях.

170

Анонимен

преди 3 години

Явно Сорос и джендърите са решили да разбутат света и чрез граждански войни да намалят населението . Иначе как си обяснявате бунтовете в САЩ, Франция, Германия и за съжаление България. Нашето прилича на запали юргана за да изгори бълхата. Точно това ще направим. Жалко за хубавата ни Татковина. Елена Йончева, Станишев, Радан Кънев и другите им дружки ще си живеят в Брюксел, а ние ще духаме супата.

169

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

До 178Единственният който ЩЕ понесе последствията,това ще бъде ,човека в вдигнатият юмрук.Гешев си мълчи ,и кротко чака да му свърши мандата.

168

До 176

преди 3 години

До Mr . STARBUCKSХаресвах го като президент, но в настоящата ситуация зае страната на мутрата, което е тотално губещата позиция.Защитава тези, които му правеха интриги, които не ги номинираха за 2 мандат, които играеха срещу него през цялото време.Хайде, тогава беше президент и горе-долу спазваше тона, но сега?? Сега не губи нищо. Може да се изправи достойно и да каже какви мутри са ГЕРБ.Но, той не го прави и ще си понесе последствията по реномето си.

167

Анонимен

преди 3 години

Хайде бе!!!Не било хубаво.Всички били популисти, само мутрата и ГЕРБ - не.Пътници сте. Дано само повече хора се осъзнаят и гласуват против ГЕРБ на следващите избори, когато и да са те.Ще ви се завие свят на всичи мутроподлоги.

166

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Големият проблем на Президента Плевенлиев е,че е прекалено умен за простия българин.

165

Анонимен

преди 3 години

Този гербав комсомолски секретар няма ли срам да се показва. Марш..

164

Бедняк

преди 3 години

158. Засега резултата е 1:10! Ако можеш правилно да го тълкуваш? Съмнявам се!

163

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Уу,чиба бе ***!

162

Бедняк

преди 3 години

до 158. Бих ти поръчал една каса от най-хубавата бира, ако можеш да ми дефинираш понятието "разеденител на нацията"! И да ми посочиш за пример една нация в демократично общество, която е единна!!! Запомни: в демократическо общество! Това ще рече да няма опозиция и всички да мислят както управляващите. А иначе е най-добре да си траеш или да избягваш *** фрази. Но за тебе това означава гратис и няма да изпуснеш ножа ...

161

до168

преди 3 години

То пък при БСП като се бяха разживяли добре, помним!При Луканов - глад и купони.При Жан глад и 3000 лева за долар.При Станишев глад и безработица.

160

Анонимен

преди 3 години

КОЙ кукловод си наврял ръката в *** на този мъпет и говори вместо него.

159

Анонимен

преди 3 години

Абе искаме БСП да се връща на власт,стига сте дерибействали!Хората не живеят добре през управлението на ГЕРБ,разберете го, 11 години живеят в страх!

158

ПроСоТо

преди 3 години

явно некой е решил да докара до депресия по-голямата част от нацията,като ни пробутва тоя "скелет от гардероба"....Защо го вадят като байрак на манифестация?..Най-вероятно се е набутал в некое"общество на богоизбрани" и те,заради интереса си,го запоказваха напоследък с повод и без повод.

157

Der alte Spinner

преди 3 години

Плевнелиев многократно доказа че е фалшификатор на историята и въртошийко и заслужава съд за делата си. Той, който се представя за супер патриот, държи парите си в чужди банки! Отдавна е минало давност и ние никога няма да научим как той за 2 години, като бригадир на строителна бригада стана в началото на 90-тях години милионер по съмнителни обекти в Германия. Всеки германец от бранша клати глава като чуе това.

156

Любопитко

преди 3 години

Много ми е любопитно кой изобщо иска мнението на това на снимката по какъвто и да е въпрос? Някак, бившите президенти се изказват когато биват питани, помолени за анализ и мнение. Без значение Стоянов ли, Първанов ли и т.н. Само това вряска и подскача като детенце, което изпитва дефицит на внимание. Добре, напомня за себе си и консолидира българското общество в отвращението си към него. Защо? Някаква форма на мазохизъм ли е това?

155

Der alte Spinner

преди 3 години

През нощта, когато се буташе стената в Берлин, за нула време изчезна архивът на СТАСИ.Но само на Отдел разузнаване! Кокошарските истории останаха. И никога не се появи информация кой от тях за кого почна да работи. Това бяха специалисти. Тази *** на снимката не престана да лае против нашето разузнаване, докато и последния от тях не беше прибран от чужбина и пратен в пенсия. И това ли беше в неговите компетенции, съгласно конституцията? Нищо повече от фарисей. Боже, пази България от Плевнелий

154

Bg.

преди 3 години

Такъв лигав човек

153

paul61

преди 3 години

Радев може да има много трески за дялане - но сега показва защо трябва да има президентска институция В България ! И разликата между него и Борисов е че единия е крадец ,а другия честен човек.