192

Анонимен

преди 3 години

Прости другари вашия идол Тодор Живков каза, то не били копоти, а компютри Ха-ха-ха. Вие сте същите, всичко ви е криво, но нищо не можете да направите за вас освен това, не сакъм да съм добре ама Нане да му е зле.

191

Л.Иванов

преди 3 години

"Не е добре за България да има предсрочни избори"- и това го казва кой? Не беше добре за България да има и такъв президент. А когато това правителство и този парламент не го искат повече от 65%, какво да правим?Впрочем, може да не се провеждат избори изобщо, то е пределно ясно- България, откъм доверие в институциите, е една фалирала държава, управлявана по абсолютно тоталитарен начин, от един самодържец- лъжец и манипулатор!

190

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания господин Плевнелиев. Вие сте най-великия български президент на всички времена !! Вие сте прекрасен, умен и интелигентен !! Имате харизма, каквато никой друг освен господин Борисов няма !! Бившата Ви съпруга не Ви оцени и загуби катастрофално, но аз Ви ценя изключтелно и Ви пожелавам отново да сте ни Президент !!

189

Анонимен

преди 3 години

Плевнелиев е безхарактерно мекотело, подлага се та Тиквата и става за срам. Бе добър като технократ, Бизнес парк и Резиденшънъл парк са екстра. Но ТЕХ парка е абсолютен резил. Плевнелиев-не се ли срамуваш от ТЕХ парка!?.....

188

Анонимен

преди 3 години

Официално 20 % са с висше образование другите 80 % са с някакво.....образование, но от тях 12 % са неграмотни. Е и какво очаквате от такива хора. Знам, че като го прочетат това мнение ще се ядосат, защото необразованите са безработни или пенсионери и цял дет пишат и се правят на нещо а всъщтност са няма нищо. Крайно време да се говори с истинските имена на проблемите.

187

Ko40

преди 3 години

Тоя е син на генерала, умрелия.

186

Mъдю

преди 3 години

Кое население ще намаляваш в европа?! Индия е 1,5 милиарда, китай 1,3 милиарда и то на око броени. Вземи и африка, 5 милиарда иzмem

185

ами

преди 3 години

занимават ни с този чехъл, за да не ни занимават с фигуранта. Ако ни занимават с фигуранта, цял свят ще разбери колко е глу пав президента , който иска оставка на главния прокурор. Обратното може през парламента и 161 гласа. Но каскета каза че малко време му остава. Няма къде да избяга.

184

Анонимен

преди 3 години

т.нар. Росен Плевнелиев - Чехль@

183

Анонимен

преди 3 години

т.нар. Росен Плевнелиев - ***

182

Анонимен

преди 3 години

Пантофелка изпълзя под дивана.

181

Абе този как спи?

преди 3 години

Плевнелиев е пряко замесен в опита да бъде предизвикана кървава баня до сградата на Народното събрание през нощта на 23-ти срещу 24-ти юли 2013 г., която да доведе до падането на правителството на Орешарски. Плевнелиев е отговорен за сделката, прехвърлила върху български оръжейници утилизацията на боеприпаси, която гръцка фирма не е пожелала да извърши, намирайки операцията за много рискована. В резултат на това, на 01.10. 2014 г. цяла работна смяна българи, загина до Горни Лом при утилизацията.

180

Анонимен

преди 3 години

Защо ни занимавате с този чехъл?

179

Анонимен

преди 3 години

Преди малко четох интервю в полски вестник,Dziennik.pl,с Христо Иванов! Думата е: срамота!!! Тоя не е десен,дори ляв! Той е кариерист и дупедавец за пари!

178

отровна гад

преди 3 години

К'ви предсрочни избори, бе?!Те, редовните, вече си дойдоха!До края на годината има двайсетина работни дни на Парламента. После по Конституция не може да има предсрочни ако са три месеца преди редовните!Значи - последният срок за назначаване на служебно првителство е 29-ти декрмври 2020!Честито на Корнелия и Грипенов!

177

Анонимен

преди 3 години

Господи, колко пъти да ви повтаряме да оставите това чу-че-ло на мира!!! Като преЦедент беше пълна нула, а сега направо е отрицателна величина! Мили Боже, да слушаш "наставления" от него си е направо обида за интелигентните хора!!!

176

Анонимен

преди 3 години

Най-доброто управление беше на БСП в коалиция с ДПС,ако БСП не упеят да победят на изборите,по-добре ГЕРБ да си останат на власт.

175

Анонимен

преди 3 години

До не значиАми ако БСП не победи на изборите,по-добре ГЕРБ да си остане на власт,според мен,така е най-добре и за България,а че вие тука се опитвате да ни пробутвате своите партии,като злословите по чуждите,не означава,че това е добре за населението и за България.

174

207

преди 3 години

Герберастката банда да се забрани със закон

173

Анонимен

преди 3 години

Скрий се мистър Бийн!