81

Анонимен

преди 3 години

Ленин пристига от Цюрих, Троцки от САЩ. Интернационалистите Ленин и Троцки мечтаят за световна революция, строго според Маркс, а съдбата на собствената им държава не е на първо място. Световния интернационал (тоест глобалистичния капитал) преди всичко. Сталин, най-талантливият геополитик, декларира възможността за изграждане на социализъм в една държава, като същевременно припомня, че марксизмът не е догма, а ръководство за действие.

80

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ИМА КНИГИ ЗА МАСОВИТЕ УБИЙСТВА НА СТАЛИН И НЕГОВИТЕ СЪТРУДНИЦИ , ЯГОДА , БЕРИЯ И ДР.!ПРОЧЕТЕТЕ:"ЗЛАТОТО НА ПАРТИЯТА" ОТ ИГОР БУНИЧ."АРХИВА НА МИТРОХИН-КГБ"-/2-ТОМА/..С АРХИВНИ ДОКУМЕНТИ ИЗНЕСЕНИ В АНГЛИЯ"ЛЕДОРАЗБИВАЧЪТ""АРХИПЕЛАГА ГУЛАГ"-НА СОЛЖЕНИЦИН "ЕДИН ДЕН НА ИВАН ДЕНИСОВИЧ"-НА СОЛЖЕНИЦИН ..."РАКОВО ОТДЕЛЕНИЕ"--НА СОЛЖЕНИЦИН....ЧЕТЕТЕ--ТО СЛЯПОТО --ОКАТО ПРАВИ ЗА ИСТИНАТА И МИНАЛОТО НА КОМУНИСТИТЕ!

79

Чебурашка

преди 3 години

На 23 август 1939 година се подписва Пакта за Дружба и сътрудничество между нацистка Германия и болшевишка Русия. В секретни протокол към него двете страни се договарят да си поделят Полша и страните от Прибалтика а Русия да снабдява Германия със стратегически суровини нужни и за войната срещу Запада.

78

Анонимен

преди 3 години

На 18 март 1939 г., по заповед на Йосиф Сталин, съветският комисар за външна политика Литвинов предлага Франция, Полша, Русия, Румъния и Турция да се съберат на конференция, за да изработят споразумение, с което да спрат Хитлер. Британският Чембърлейн се обявява против тази идея.

77

Анонимен

преди 3 години

Рожденият ден на Сталин стана държавен празник в Китай. "Повечето граждани на КНР така и така празнуват рождения ден на Сталин, сега това е официален почивен ден. Такава изключителна фигура трябва да бъде удостоена с най-високо отличие. Нека ви напомня, че тази година на 18 декември ще отбележим 140-годишнината от рождението на големия ни приятел Йосиф", заяви Си Цзинпин

76

Анонимен

преди 3 години

Над 66% от руснаците днес имат положително отношение към Сталин.

75

Анонимен

преди 3 години

Сталин няма нужда нито от вашето одобрение, нито от вашето осъждане. И още по-малко от измерване с днешния гей-аршин, размахван от разните политически джуджета и пигмеи.

74

Анонимен

преди 3 години

Е, сега ес демокрацията ги взема на 4 години да ги промива, а семейството продължава да плаща за яденето и спането. В белгия промиването започва даже на 3.5 години.

73

Анонимен

преди 3 години

На 14 април 1939 година, британският външен министър лорд Халифакс казва, че Великобритания няма да разшири съюза си и до Русия, в случай, че Германия нападне. Очевидно на Русия й се казва, че ще бъде сама срещу Германия.

72

Анонимен

преди 3 години

Берлин е бил защитаван яростно от французи, белгийци и каквото е останало от гермнаците. Било е изключително жестока битка със стотици хиляди жертви, а Германия вече е била загубила войната и капитулирала. Целта е била Червената армия да не влезе в Берлин.

71

Че Гевара

преди 3 години

Абе Днес не ви ли е срам какви са тея нацистки поредици , как Акал мустакатият еднотестисов наркоман и прочие . Какво ни интересуват тея шваби и историята им , май Вебер на вас дава от пачките боже боже - швабите ги знаем бити и ебани 2 световни войни хора с комплекси като Българите *** нормално само по-големи *** от тех може да са им съюзници.

70

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

СТАЛИН Е СЪЩИЯТ КЪРВАВ ИЗВЕРГ И ДИКТАТОР , КАТО ХИТЛЕР ...ДОРИ ПО-ГОЛЯМ....!ГРАДОВЕТЕ В СИБИР , ЛЕЖАТ ВЪРХУ КОКАРИТЕ НА ПЛИТКО ЗАРОВЕНИТЕ ЗАТВОРНИЦИ /ЗЕКИ/...НАСИЛСТВЕНО ЗАТОЧАВАНИ В ЛАГЕРИТЕ В СИБИР ОТ ЦЯЛА РУСИЯ! ОКОЛО 20-млн.СА ЖЕРТВИТЕ НА СТАЛИНОВИЯ ТЕРОР И ЧИСТКИТЕ МУ В АРМИЯТА, ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА!

69

Анонимен

преди 3 години

Американският генерал Монтгомъри чиито паметник стои близо до европейските институции в Брюксел, е имал заповед да обедини германци, французи, белгийци и каквото е останало и да започне офанзива срещу Русия, ако Червената армия не спре в Берлин.

68

Анонимен

преди 3 години

На 16 април 1939 г., Сталин кара Литвинов да предложи на сър Уилям Сийдс, британският посланик в Москва, Русия, Франция и Великобритания да сключат пакт, който ще свърже трите страни и ще ги принуди да обявят война на Германия, ако те или някоя нация между Прибалтика и Средиземно море, бъдат нападнати. Великобритания и Франция отказват.

67

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... Русия сама победи европейския фашизъм, САЩ и Англия..... Руските фалшификации на историята ги знаем и не е нужно да ги повтаряш. Истината е, че ако не бяха Великобритания и САЩ Хитлер щеше да стигне до Владивосток.

66

Анонимен

преди 3 години

Мюнхенското предателство вече е подписано на 30 септември 1938 година, когато Британия "позволява" на Хитлер да анексира германоезичната територия на Чехословакия, всякаш става въпрос за английска колония, с която Лондон може да се разпорежда както си иска. В добавка към това, Бaнk ъф Ингланд и Банката за международни въпроси, чрез гуверньора на първата Монтагю Норман, позволяват директния трансфер на злато на стойност 5,6 милиона лири към Хитлер, което принадлежи иначе на Банката на Чехословакия.

65

Анонимен

преди 3 години

И къде са близките на избитите от Сталин? Кой е чувал в СССР и в Русия за избит от Сталин?

64

българин

преди 3 години

До: номер 67Глyпocти, точно обратното е.Прочети какво написах току що!

63

Анонимен

преди 3 години

Помощта която оказаха съюзниците на Русия беше само 7% от горива, дрехи, боеприпаси и логистика които бяха нужни на Русия. И без тези 7% Русия щеше да победи.

62

българин

преди 3 години

До: номер 52Всъщност, прав си. Сталин например е успял да избие много повече народ от Хитлер.Мълчат, защото и САЩ и Англия са били съюзници на СССР и са го снабдявали с военна техника.Просто са решили, че за тях Сталин е по-малкото зло.Мълчи се и за японските империалисти - има подозрения, че лично император Хирохито е бил замесен, но не може да се критикува "Императора Слънце"!