161

Велика Франция

преди 3 години

Франция е най-великата страна, люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят. Франция е със статут на победителка в две световни войни и запази суверенитета си - във Франция няма нито една американска база. Запази армията си, ядрените си реактори и самочувствието си на велика сила. Германофилчетата са комплексирани от Франция и затова я мразят толкова. Без Великата Френска Революция и Наполеон, Германия нямаше да съществува дори. Vive la France, Vive la Republique!

160

Анонимен

преди 3 години

И немците и руснаците са ***.

159

До 186

преди 3 години

Да много добри немците, справка Варшава.

158

българин

преди 3 години

До: номер 184Германци не са изнасилвали рускини, противно на твърденията ти.Обратното е вярно - руски войници са изнасилвали германки.Било е престъпление германски войник да изнасили рускиня, защото е смятана за "***", тоест славянка, а не арийка, а престъпленията са били наказвани!Все едно човек да се cнoши с коза!Разбира се, изключения може да е имало.

157

българин

преди 3 години

До: номер 189По-полека, защото започна да ми приличаш на генерал Мутафчийски!И Хитлер и Сталин са били масови убийци, по това не може да има спор! Както и че Сталин е избил много повече хора!Освен това, българите не са смятани за славяни от Хитлер.За славяни са смятали поляцте, което е странно. Защото са отвличали много полски деца с руси коси и сини очи, защото са приличали на германци.Това го е правил Химлер, който е бил по-луд и от Хитлер.

156

До 188

преди 3 години

Ееей, по полека бе! Какви са тия испускания дето правиш? Ако беше останал Хитлер ти щеше да си излетял през комина на съответното лечебно заведение. Знаеш защо

155

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовГен. Патън: победихме грешния враг! СССР сътвори много повече ужаси от Хитлер. Голодомор, колективизация, национализация, ГУЛАГ, Чернобил, избиха аристокрацията, цяла Източна Европа от Прага до Владивосток беше съсипана, половината свят затриха. И наследниците им продължават да тровят планетата с неомарксизъм. Комунизма е най-лошото нещо сполетяло човечеството. Не само САЩ, а цял свят си къса косите, че американците не обявиха война на грузинския плъx.

154

Христо Христов

преди 3 години

До 186Янките никога не са си късали косите, че не били помагали на хитлер. Никога!

153

Анонимен

преди 3 години

Прадядо ми се прибира вкъщи и гледа заспал руснак мъртвопиян върху масата в къщата, а жените седят уплашени. Влязал и заспал. Прадядо ми е бил офицер, ядосал се, хванал го и го изхвърлил като торба с картофи на улицата. А за немците само добри истории съм чувал като са дошли са се държали добре с всички, чисти, спретнати, усмихнати. САЩ досега си късат косите, че не помогнаха на Хитлер, а на СССР и всички последици от това.

152

XZY 2

преди 3 години

До Проззззззст.... Ооо, нема такове нещо!! Само, дето след войната се родиха, има-няма 5 /Пет/ Милиона бебета в Германия, без бащи нали!! А ако и тези дечурлига от мъжки пол, минали под "ножа" преброим ........

151

Анонимен

преди 3 години

Хемус, ти помниш ли, че България е била съюзник на Хитлер през втората световна? А тогава са били убити над 20 милиона руснаци. И изнасилени незнаен брой рускини. Ти си бил същзник на убийците и изнасилвачите на руснаци. Какво отношение искаш? Да те галят с перце? Те като са разрешили на държавата България да съществува, пак добре. Можеха просто да си вземат територията, извоювана от турците, за тях и да си инсталират собвтвен народ. Който да използва българите за роби. Та така...

150

Анонимен

преди 3 години

Германците издигнаха паметник на Ленин, защото той беше тяхна креатура. Ако не беше той нямаше да има втора световна и вероятно Германия в момента щеше да съществува в съвсем друг вид. Вероятно и атомната бомба нямаше да съществува ако не беше Ленин, понеже Германия нямаше да може да нападне Европа. Та за това го обичат Ленин в Германия. Той е Спасителя на германия.

149

Хемус

преди 3 години

Навремето имах възрастен съсед,разправяше ми как пияни руснаци са инали през крака му с джипката и са си продължили пътя!Осакатили са го до живот!Разправяше как изнасилвали български жени из Добруджа!Влизали в къщите на хората без покана и взимали каквото си харесат!Чувал съм,че немски ботуш никога не е мародерствал и изнасилвал по нащите земи!Обръснати,изкъпани,спретнати,възпитани и джентълмени към дамите!

148

до Прозст...

преди 3 години

А, ти как мислиш, какво са правили нацистите в окупираните територи и особено в СССР-то, а в концлагерите?Войната изкарва на повърхноста най-жестоките прояви и инстинкти на човека!

147

Проззззззст....

преди 3 години

Абе....някои от Червената армия изнасилвал ли е жени през ВСВ? Или само така съм чул.Нещо да сте чели? Филм?

146

ВинетУ

преди 3 години

Не, Хитлер, а тогавашната Епоха роди Национал Социализма и Болшевизма!Всъщност, всяка Епоха ражда своите Герои и Антигерои!Любопитно е какво ни предстои в близките 10-на години, след краха на Либералната демагогия и с появата на Квантовата технология!?Стига до тогава да не се самоизТрепем!

145

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащото левите мислят,че по този начин ще спечелят повече хора на своя страна,но де факто с тези джендърски и насилствени мигрантски потоци,губят привърженици,дори отблъскват хората ,отблъскват дори и хора с леви идеи,нито пък нормалните семейства и религиозните хора искат да им се натрапват такива идеи.Дори Нинова усеща ,че това е грешна политика и партията им БСП ще загуби,ако поддържа ИК и джендърството и тя отказа да я приеме.

144

К(продължение+)

преди 3 години

......след свалянето на Хрусчов и идването на Брежнев на власт,СССР изцяло попада под властта на запада,евреите,американците.С две думи,СССР никога не се е управлявал от руснаци. Така се обясняват и убийствата и терора над населението в СССР и над руснацитеПоследния руски ръководител е грузинеца Сталин.

143

Анонимен

преди 3 години

Белите се самозатриват благодарение на радикалните идеи, които изповядват и си самоналагат. Хрумнало му на някой ляв интелектуалец и безродник, че белия човек е много льош и трябва да изкупува грехове като пълни Европа с хора от третия свят и лaпнишараните се съгласили. А след някоя-друга година ще се събуждаме от виковете на ходжата и няма да смеем да излизаме от домовете си.

142

К(продължение)

преди 3 години

...оказва се,че комунизма никога не е бил създаден от руснаци,Ленин е убит и са властвали чужди шпиони,които не само са убивали,но и са ограбили Русия(СССР),Сталин също е убит,един от първите опити за убийство на Сталин е веднага след ВСВ ,след убийството му,идват английски марионетки на власт при Хрусчов и те управляват,общо взето английски,немски марионетки,след свалянето на Хрусчов и идването на Брежнев на власт,СССР изцяло попада под властта на запада,евреите,американците.С две думи,СССР не