91

1

преди 3 години

сиди,ти си толкова патриот,колкото арменците са земеделци.Ако искаш попитай радио Ереван,да видиш,какво ще ти отговори.

90

Анонимен

преди 3 години

Не само Пиринска Македония, и Южна Добруджа, и Кърджали, и Лудогорието, и майчиното си мляко - всичко ще изтъргуват нашите патриоти, стига да напълнят личните им сметки и да ги държат на власт големите ни "приятели".В настоящата конституция няма малцинства, няма гей бракове, от къв зар тогава са тръгнали да я променят, да ги пита реторично човек тези "патреоти". Щото отговорът е очеизваден!

89

Ке умрем от смех

преди 3 години

Партията в която има най много ергени се загрижила за гей-браковете

88

Анонимен

преди 3 години

Елена Николова Йончева - БСП за България жените като остареят стават много злобни=-- важи и за Радан Радан Миленов Кънев - Демократична България Обединение (ДА България и ДСБ)КОЙ сега ще гласува за вас и вашите партии щом омърсихте България

87

Анонимен

преди 3 години

Сиди, ходил ли си в казарма ?

86

До 83

преди 3 години

Споко. Като дойдеш ТИ на власт - ще крадеш повече. Както си прецениш според глада за пари.

85

гост

преди 3 години

Какво ви друме за лесбийките и *** бе! Въпроса е да не получават повече права от другите, отнощение различно от това което ще получи всеки друг гражданин и да не си навират насила задниците и идейте в очите на хората, заради личното пространство на всеки. Иначе бой за тия.

84

Анонимен

преди 3 години

А Слабаков дали се е изказвал досега в Европарламента ? Той изобщо знае ли къде е ?

83

до Есмералда

преди 3 години

Не се напъвай много, че ще се задавиш от пари. КОЙТО ПАРИ ИСКА - ОТ ПАРИ УМИРА!!! А и че не си ром/ ка ти личи от сто километра. Виждам!!!

82

Анонимен

преди 3 години

До До ЕсмералдаПРИ НАС НЯМА СЪД А МЕШЕРЕ,КОЕТО Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД,ЧЕ В ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА ОТ СТРАНАТА ВЕЧЕ ПРЕОБЛАДАВА РОМСКОТО НАСЕЛЕНИЕ...А ИНАЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДАТ ПОВЕЧЕ ОТ РОМИТЕ И ТОВА Е ДОКАЗАНО...АЗ КРАДА КОКОШКА,А ПЪК ПОЛИТИЦИТЕ МИЛИОНИ.ЕТО ТОВА Е РАЗЛИКАТА В КРАДЕНЕТО-ПРОСТО ТЕЗИ С ВЛАСТ КРАДАТ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ БЕЗ ВЛАСТ.

81

До 80

преди 3 години

Напротив!!! Много хора от ВМРО И ОТ ГЕРБ РЕАГИРАХА. КАКТО И ДРУГИ.

80

До Есмералда

преди 3 години

Като крадат - ДОКАЖИ ГО В СЪДА!!!! ЧУВАЛА ЛИ СИ ЗА СЪД ИЗОБЩО???? ИЛИ...КРАДАТ...ЗАКОТО ТАКА!!!! АЗ ПЪК КАЗВАМ, ЧЕ ТИ КРАДЕШ ЯКО!!!

79

Анонимен

преди 3 години

До До 72не руската турската джамахирия показа карта в която цяла южна българия(на юг от стара планина)е в ръцете на турция...ама никой от вмро не реагира.

78

999

преди 3 години

Русия винаги е била ПРОТИВ ОБЕДИНЕНА И ЕДИННА БЪЛГАРИЯ!!! ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО И ПРОТИВ ВСИЧКИ НАШИ РОДОЛЮБЦИ!!! НАЙ- ВЕЧЕ ПРОТИВ ЛЕВСКИ. ЧЕТЕТЕ СПОМЕНИТЕ НА ГЕН. ИГНАТИЕВ!!!

77

Анонимен

преди 3 години

Абе другари не разбрахте ли, че оставки няма да има! Няма за какво. Престанете да се излагате и да подкрепяте джендърските конвенции и македонското малцинство само и само за да разкарате Боко! Няма да стане! разединителят-фигурант няма да прави служебно правителство! Няма никаква нужда от това! Не разбрахте ли- редовни избори- март 2021г.

76

есмералда факултето

преди 3 години

До АнонименНЕ НИЕ РОМИТЕ СМЕ ПАРАЗИТИРАЩИ А ВАШИТЕ ПОЛИТИЦИ,КОИТО ЖИВЕЯТ НА ВАШ ГРЪБ И КРАДАТ ОТ ВАШИТЕ ПАРИ...НЕ Е ЛУД ТОЗИ,КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА А ТОЗИ,КОЙТО МУ Я ДАВА.А ВАШИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ВАС А ОТ НАШИТЕ(РОМСКИТЕ)ГЛАСОВЕ...

75

До 72

преди 3 години

Брей!!!! Ти много бързо разпарчетоса България!!! Защото така ги устройва Руската Джамахирия.

74

До 73

преди 3 години

РЕЗЕРВИТЕ СА ГОЛЕМИ.

73

Анонимен

преди 3 години

До есмералда факултетое заради такова мислене сте по-низши същества паразитиращи благодарение на толерантността на хората стремящи се да ви вкарат някакви ценности различни от първичните ви инстинкти.

72

Анонимен

преди 3 години

"Елена Йончева е национална предателка заедно с Рамадан Кънев. Запомнете тези хора, те поискаха да се ратифицира Истанбулската конвемция и да се въведе задължитено *** образованието в училищата!"-------------------------------------------------------25.01.2018г. "Борисов от Давос: Ще приемем Истанбулската конвенция с резерви"