109

Баце Борисов

преди 3 години

Набил съм им го нао ния от Европата с 200 - отзад е и мърда. Още една торта ъъъ сахер, моля.

108

мнение

преди 3 години

Алооо, Биков! И ГЕРБ управлява с около 30% гласоподаватели, но се перчи, че представлява целия народ! Айде, ходете си, че на хората вече им е писнало от такова "представители"....

107

Анонимен

преди 3 години

До ще следя с интерес,Явно че живота ти е само да тролиш по форумите и да "следиш" за публични личности от малък калибър: признака на човек, който няма абсолютно НИЩО друго смислено.Яко е само по един два поста да те познаят, че си несретник и провал в живота. И ти си тръгнал да се притесняваш за тоя?

106

Че България

преди 3 години

е оклепана - факт е. Но Боко не е България. Само че в резолюцията критиките са към БСП - че обяви Истамбулската конвенция, дето от ПЕС искат да е задължителна - противоконституционна и критиките са към Дай България - че се конфронтират с ДПС - дето са защитници на правата на малцинствата. Така оклепването се обърна срещу клепащите. ГЕРБ може да се впечатлява от това, само защото интирисите и имиджа на България страдат и това не е добре за народа, а ГЕРБ е народна партия.

105

ПуткомаФАНИ

преди 3 години

Альоууу...Брюксееел....мое ли да ме хванете за Бай Х.Й...!Не на мен с тия Истанбулски мурафети!!!

104

От изказването

преди 3 години

На тоя излиза, че само те са добрите, а цял свят лошите . Живеят си в измисленият свят , който си създадоха от лъжите. Така и не разбраха, кога са отишли на друга планета.

103

Номада Биков

преди 3 години

Оставка и позор - Тома Биков във затвор!

102

Анонимен

преди 3 години

И аз гледам едни срамни петна по гащите на Биков и компания,които ги видя и цяла Европа,та даже и отвъд океана.Спасението ви е ОСТАВКА и ЗАТВОР!..."а в затвора попаднал на хора и станал човек".А дано,ама надали.А пък може и там да има повече хора от тия.

101

Анонимен

преди 3 години

Той, червения картон направо идва от "Белия дом"...

100

Спеца

преди 3 години

Г-н Биков , май ще се наложи да потърсите нова партия!Тази в която сте е потъващ кораб!

99

ония с шкафчето

преди 3 години

Оставка...???Дааа.а *** НЕЕЕ!!!!

98

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Според мен с тази резолюция на ЕП на практика се губи центърът на протестите у нас.От подкрепата на Европа за битка срещу корупцията и върховенството на закона дебатът в България ще се фокусира върху Истанбулската конвенция,признаването на македонско малцинство,узаконяване на ЛГБТ дружинките и джендърството у нас и в резултат на това очаквам ПРОТЕСТИТЕ да се СПИХНАТ...СПАРУЖАТ и Баце да спечели войната ,ако че загуби битката в Брюкселските зеленчукови полета!!!!!

97

Анонимен

преди 3 години

Биков,набий си в кратуната факта,че Европа ви показа жълт картон.Следващия ще бъде червен.

96

Смръдльовци

преди 3 години

Вожда бая се е окендзал , щом днес ибpицитe му така гласовито ""забърсват"" положението.

95

Тенгрианин

преди 3 години

Това със звездичките да се чете бългaрoубиец. Едни мъдри хора през 9-и век при вида на избитите българи са предсказали за адаша му "с каквото е започнало, с това ще завърши"

94

Тенгрианин

преди 3 години

Оставка, избори, хайверени революционери...шегаджии. Оставката е много лесно измъкване по терлици за ***. Небето друга съдба му е отредило. И за това се грижи едно мишле, Самор се казва. За него няма да прочетете по медиите. То гризе статуквото, стабиуитета на хунтата бавно и методично. А на хунтата ще им припари, когато и кучетата му се обърнат срещу него. Като свърши ляба, не за друго

93

Трай си

преди 3 години

Биков. Това че ЕС критикува БСП, че вкараха Истамбулската конвенция в Конституционния и я изкараха противоконституционна си е само в тяхна вреда. Той и Сергей беше в България да критикува Корнелия, че не я приема. Резолюцията само показва кой кой е и къде му е мястото в ЕП и че БСП няма място в групата на ПЕС и Радан в групата на ЕНП, защото ценностите и целите на тези партии напълно се разминават с морала и ценностие на европейските им посестрими.

92

Анонимен

преди 3 години

Коментар до 96 се отнася до 94.

91

До 96

преди 3 години

А вие ще видите от трите по-дългия,ама на изборите,когато и да са те.

90

Анонимен

преди 3 години

Каква неприятна подла и подлизурска физиономия.Той предаде собствените си възгледи,а говори за други предателства,които са просто истини,казани на глас и чути където трябва.