149

Така е ..

преди 3 години

И сега какво , да сложим БСП на власт ли ?За власт са готови да оплюват България пред света. Да вземем властта , па след нас и потоп.

148

ХА ХА ХА

преди 3 години

На калпав танцьор - топките му пречат...

147

ХА ХА ХА

преди 3 години

На калпав водолаз - водораслите му пречат...

146

ХА ХА ХА

преди 3 години

На калпав космонавт - ракетата му крива...

145

Радев-предател

преди 3 години

Радев не е моят ПрезидентРешетников ни го избраРадев е Руски РезидентБаща му газеше инвалиди по кръстовището до последен дъхСинът му Георги бие съучениците сиРадев плащал на любовницата си с наши пари 2 заплатиРадев вземал рушвети от голяма ненатовска страна, докато получава натовска заплатаСледователно той няма чест

144

До 1

преди 3 години

А откъде да сме сигурни, че показаните чекмеджета и шкафчета не са ТВОИ, например? Или на льотчика? Или на ***?

143

Анонимен

преди 3 години

До 136 Човече, ЛЬОНАЧКА Е РУСКИНЯ, ВЪЗПИТАВАНА ОТ РУСКИНЯ, УЧИЛА В РУСИЯ, ДЪЩЕРЯ НА БЪЛГАРИН ВЕРЕН НА ДС И КОМУНИСТИ, РУСОФИЛИ! КАК ДА НЕ ПЛЮЕ БГ,кога в този държава не е имало корумпирано управление?НИНОВА УВОЛНЕНА ОТ СТАНИШЕВ ЗА КОРУПЦИЯ ЗАЕДНО С ПЕЕВСКИ,ДОБРЕВ КОНТРАБАНДА, РАДЕВ АПАРТАМЕНТИ И 2 ЗАПЛАТИ НА ДЕСА

142

Смях

преди 3 години

Биков, истината боли.

141

1

преди 3 години

Според тома неверний,пълните чекмеджета и кюлчетата,не хвърлят срамно петно,върху България,тогава тома,пълнете чекмеджетата,и се радвайте на живота си.

140

Анонимен

преди 3 години

Радан и гейовете нямат нищо общо с партията на ЛЕНИН! ЛЕНИН Е ИМАЛ ДРУЖБА С МЪЖЕ, АМА НЕ СА БИЛИ ГЕЙОВЕ, ЗАЩОТО така не се говори за ЛЕНИН!

139

Анонимен

преди 3 години

Радан и гейовете? Имат ли ОБЩИ цели с СЕРГ гей?МАКЕДОНИЯ, МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО, КГБ,ДИМИТРОВ ИНТЕРНАЦИОНАЛА И ЙОНЧЕВА, СЪВЕТСКИ ВЪЗПИТАНИЦИ И МАЙКА РУСКИНЯ,НИЩО ОБЩО?ПРЕЗИДЕНТА, СЪВЕТНИЦИ ,РЕШЕТНИКОВ, НИЩО ОБЩО!

138

Пян Гъ

преди 3 години

Според мен Радан Кънев не е десен. Не може дясна партия от семейството на ЕНП да играе с левите. Е, освен ако и те не всъщност споделят левите ценности. Да го запишат в БСП. По-честно ще е.

137

Анонимен

преди 3 години

Трябва ли да се побликуват - тъпизмите на бичков , всички го знаем като голям слагач

136

Анонимен

преди 3 години

Все ще се намери някой предател, който да защитава мутрите.

135

Анонимен

преди 3 години

134 Защо лъжеш нагло? Как да не е срещу Б- я този па...р...цал? ИСТАНБУЛСКАТА конвенция защо е включена? Правата на " малцинствата" и съдебните решения на българския съд срещу ХОМОИЛИНДЕН защо са там? Защо са включени " сексуалната ориентация" и " правата на гейовете"? Кое е общото между корупцията и изброените перверзии? Що не си е....те май...ката розови комунарчета?

134

бацо

преди 3 години

Този го е страх за себе си и се е хванал да утешава Толупа, че друг бил виновен за неговите простотии, корупция и престъпления. Абе всичкото гербаво сте за освидетелстване бе. Скъсали сте връзка с реалността бе тикви самозаблудени.

133

Анонимен

преди 3 години

Малък народ, ама кокала е сладък и всички го искат. Говорите за корупция- въпроса е не в това, а да стане сегашния за да седне следващия. Едни кръгове последните години много "отслабнаха" и има трябва мандат за да си напълнят касите. А и един дето е поел обещание към Русия и сега иска да прави президентска република.

132

Абе

преди 3 години

Как пък не се намери поне един грък да отиде и да оплюе Гърция,нито сърбин,нито румънец,нито хърватин!Как така все някой българин ще отиде и ще почне да плюе България.Малък народ сме с много предатели....

131

Анонимен

преди 3 години

ДБ - долни болшевики

130

Анонимен

преди 3 години

Резолюцията не е срещу Бг, а е срещу корупцията в Бг.