16

А дали е тъй?

преди 3 години

Ъъъъъ едно въпросче, корейците от СК знаят ли, че са гладни и че заплатите са им ниски? А знаят ли, че са много болни от КУРОнаВИРУСА? Май това е само в главите на либерастките лешояди оградили СК с капещи от лиги езици. Напомня ми филма "Пълен мрак". Цяла планета с лешояди се опитва да изяде едни хора. Е! Засега само ще се облизват от страни. Тц тц язък, *** то друго за опоскване на планетата не остана.

15

Анонимен

преди 3 години

Един или няколко може да са хитри, но не повече от всички.Лъжата рано или късно излиза на повърхонстта.Защото акото е леко.Дерзайте "кресльовци", но няма кой да ви се "върже".

14

Истината 2020

преди 3 години

Бил Гейтс и господарите му искат да намалят населението на планетата Земя, защото по този начин парите им отново ще придобият смисъл и те ще станат важни отново.В момента парите са едни хартийки. Едно НИЩО. Преследвайте си хартийките колкото искате.*** ***.

13

Топ-крадец

преди 3 години

Целта на всеки крадец е да открадне всичките пари на света, без да си дава сметка, че когато го направи, никой няма да има пари и неговите ще придобият стойност 0 лева и 0 стотинки.

12

Ким Четвърти

преди 3 години

При нас е яка беднотия. Много се мре от глад. През 1994 г. бяхме 20 млн. население. Всяка година от глад умихара стотици хиляди. По някога ги пишеха даже до 3 млн. за една година. Сега през 2020 г. сме около 25 млн. население. Наистина голям глад. А виж в европейска България от 9 млн. през 1989 г. сега са точно 5,9 млн. Без глад, а само с все по-добър европейски живот. Всеки народ сам си избира съдбата.

11

Мамо, Насрах са!

преди 3 години

Най-важното в тоя живот е да живееш.- Какво е това да живееш? Да си щастлив? - ще ме попитате вие.Ами отговора е ***. Да ядеш вкусна храна, да си почиваш добре, да работиш това, което ти е приятно, съответно да си изкарваш лева, да си добър с хората и най-вече с близките си. Да се радваш на живота. Няма нужда да се мусите, след като сте живи. Това да си жив означава да имаш всичко.Умрелия би се отрекал от всичките пари и би се съгласил да живее без пари, само и само да помирише пролет

10

Пърдиш ми на Уя

преди 3 години

Мир и любов за всички народи. Желая весел празник на северно-корейците.

9

АнонимеН

преди 3 години

ФАМИЛИЯ КИМ ВЕЧЕ Я НЯМА!!!КИМ ЧЕН УН УМРЯ ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ ПРЕЗ 2014-ТА ГОДИНА!!А СЕСТРАТА ИЛИ БЕШЕ УБИТА ТАЗИ ГОДИНА ОТ ДВОЙНИКА НА КИМ ИЛИ СЕ КРИЕ!!ДВОЙНИКА НА КИМ СЕ СТРАХУВАШЕ ДА НЕ ГО ЛИКВИДИРА КИМ ЙО ЧЕН И ВЕРОЯТНО Я ПРЕЧУКА!

8

Анонимен

преди 3 години

Каква тъпотия е тази статия. Много ги боли либералите, че бай Тръмп се разбра Кимчито хе-хе

7

АнонимеН

преди 3 години

СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА В СЕВЕРНА КОРЕЯ Е 100$ МЕСЕЧНО!!! И ТЕ ОТИВАТ ЗА КОНСУМАТИВИ ТОК ВОДА ДОБРЕ , ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО СЕ Е НАУЧИЛО КАК ДА ВАРИ ТРЕВА КАКТО ПИШАТ ПРЕДНИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ДА НЕ УМРЕ ОТ ГЛАД!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Ще покаже, що не.Толкова мекушав американски президент спрямо диктатора Ким никога досега не е имало!

5

Анонимен

преди 3 години

Ким Чен Ун е велик човек, браво. Да живее братският севернокорейски народ.САЩ да мpaт от коронавирус.

4

АнонимеН

преди 3 години

ЗА ДА ПОКАЖЕ МУСКУЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е НАХРАНЕНО :D А УВИ В СЕВЕРНА КОРЕЯ ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО СЕ ХРАНИ ДОБРЕ Е ДВОЙНИКА НА КИМ ЧЕН УН!

3

дедо с макбук

преди 3 години

срещу Сащ трябва да се изсипят стотина хиляди балистични ракети и да си изравни стандарта със Сомаленд и Хондурас. Тогва земята ще си отдъхне и демокрацията ще стане както е замислена от древните..

2

Анонимен

преди 3 години

Маски долу, гард нагоре и напред!

1

Анонимен

преди 3 години

Милите... Дали са нахранили войничетата с трева?