36

Проектил

преди 3 години

А бе, какви йонни двигатели сънуваш, чуждопоклоннико? Пълно е с такива като теб, само някой да напише фантастика и лапате куката. Знаеш ли какво ще се случи с ракета, която теоритично се ускори до 40 км/сек.? Главата ти е само да ти расте коса, извинявай че ти го казвам.

35

Христо Христов

преди 3 години

Егати промиването... тия демократи са останали на нивото на комунистите от 50те-60те.

34

Атанас Велмазов

преди 3 години

Да живее МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН ! Най-великият държавник и ръководител на всички времена !!!!!!!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 3 години

Браво Ким ! Разбий и без това неспокойния сън на кравари и техните слуги в европата

32

до 36

преди 3 години

И у нас е пълно с такива... зомбирани, ощетени, замаяни, общо взето обучавани в омраза хора.

31

Коко

преди 3 години

Да живее Ким Ченун! Да живее Ким Ирсен! Да живее великата партия на народа! Там където управлява Ким, управлява народа! Дори когато греши, Той е прав! Да живее КНДР!

30

На гол тумбак...

преди 3 години

Тия прим***ти още не са разбрали, че с космическа Америка никой не може да се мери. Преди малко ФАКТОР показа съобщение на Тръмп от днес за ново ядрено оръжие на Пентагона, каквото никой не притежава. Нямаше подробности, но най-вероятно става въпрос за ядрени ракети с йонни двигатели, развиващи скорост от 40 км/сек, каквито американците вече разработиха. Иначе, съществуващите реактивни ракетни двигатели развиват скорост от 5 км/сек.

29

До ВСИЧКИ граждани:

преди 3 години

Партийния дом не е бил запален от протестиращи през 1990-та. Бил е запален от комунистите - така са инсценирали изчезването на важни документи от преди 1989-та година.Знайте си хората.Аз това го разбрах вчера. Има документален филм, наречен "Приключено по давност" 3 части. Качен е в YouTube. Гледайте го.. Научете си историята или умрете в неведение.

28

О СТА ВКА!

преди 3 години

ЗАЩО В КЛИПОВЕТЕ НА БНТ ИМА РЕКЛАМИ, НАЛИ СИ ПЛАЩАМЕ ЗА ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ?!КОШЛУКОВ? СТОТИНКИ ЛИ ТОЧИШ, ПОДПАЛВАЧ НА ПАРТИЙНИЯ ДОМ, ТАКЪВ?

27

Анонимен

преди 3 години

Тези младежи символизират тоталитаризма. Нарамили знамената и с фанатичен плам маршируват в прослава на партията и диктатора. Никога няма да разберат какво е да си свободен, да живееш без страх, да имаш достъп до свободен интернет или да обиколиш света. КНДР е утопична комунистическа каша от филм на ужасите. И ние допускаме грешка, като взимаме свободата за даденост. Деспотизма винаги е на ръка разстояние.

26

Мда

преди 3 години

Е,най-после някой да организира мащабно мероприятие!С тая карантина съвсем заглъхнахме!

25

православен патриот

преди 3 години

Утре великия Ким ще покаже своята мощ!!!! Нека треперят атлантическите плъхове !!!

24

Напрежението Расте

преди 3 години

Бай Дончо е на стероид. В момента си хапе венците, а пуска за ракетите му е на една ръка разстояние.Дано се размине касапницата.

23

Рептил

преди 3 години

А бай Дуньо не мре от Кови и не мре. Да не сте го заразили с истинско Кови бре, колеги?

22

КРАЙ!

преди 3 години

Нямам търпение Били Бой да ми набие ваксина и Мъск да ми вкара чип в тила.Ох! Нямам търпение! Моля ви! Побързайте!

21

ИСТИНАТА от IT-то

преди 3 години

Големите американски служби отдавна предпочитат да работят с компании, пред политици.Колаборацията служби-компании ще доведе логично до нов световен ред на компаниите. Това е повече от очеизвадно. То вече даже е факт. Не плащат данъци, правят каквото си искат.Самите компании вече са изхвърлили правителствата и управляват териториите.От Майкрософт през Епъл, Газпром, Шел, Амазон, та през всичките.Не ви ли прави впечатление, че в момента войните представляват санкции срещу компании?

20

1984

преди 3 години

Плана "Оруел":- Ваксинация на населението- Контрол с военизирани ДАРПА роботи, с лицево разпознаване- Глобално правителство- Ограничение на движението- Работа или смърт- Само хубави думи за големия брат- Импланти в мозъка, да четат вълните Да ни е честита новата 1984-та година. Дерзайте, ама не на ум.Всички врагове на режима са селектирани. Няма нужда да се съпротивлявате. Роботите знаят всичко за вас. Знаят дори къде ще отидете, преди вас.

19

Еле майкьо

преди 3 години

САЩ с тия двамата кандидати... започват да ме притесняват.Баба Вангелия май ще излезе права, че последния президент на САЩ ще е черен. Но това не значи, че няма да има по-силна организация.Според мен се готви глобално корпоративно правителство и целта е романа 1984-та. Наречете го плана "Оруел"След няколко месеца всичкото компании (Фб, Мс, Апл, Ггл) ще излязат със становище, че знаят всичко за всеки и трябва да клекнат мигновено, изпращайки АВТОНОМНИ роботи-полицаи, които да гарантират ред

18

СССР

преди 3 години

САЩ са бито куче. Северна Корея е в съюз с Русия и Китай!! Най-могъщите държави, ако пожелае ще превземе САЩ за 10 дена. А Американците само ще гледат ***..

17

Срамно, опа Странно

преди 3 години

Дядо Дуньо май не мре от Кови?Стара схема е да тровиш врага с болести. Обаче може ли някой да умре от болест, която е въображаема? Някои ще кажат, че е невъзможно, но кой съм аз да го твърдя?