16

Обективно

преди 3 години

Основното му лечение е Моноклонални Антитела или това са готови, изработени автитела срещу ковид и ремдесивир, с който излекуваха 84 год. Берлускони, но за по- дълго време.

15

Анонимен

преди 3 години

Търсих в Лидл, нямат такава белина.

14

Богича

преди 3 години

Не е лекуван. Просто ПР акция. Както и всички останали известни хора. Премиера на Англия, Меркел, григор димитров. тити папазов, Том Ханкс и съпругата му. Как толкова известни хора се заразиха и нищо им няма а бедните хорица крът като мухи? Няма вирус, и да има не е смъртоносен толкова, колкото се тръби навсякъде. Просто хората си умират от болести а тези известните си правят ПР па било то и с некъв си вирус. Лоша реклама няма, нали знаете.

13

До 13

преди 3 години

Не дори в Щатите , а най-вече в Щатите

12

Анонимен

преди 3 години

С Виагра, разбира се! Попитайте асистентките му дето и те уж били заразени.А пък Байдън с какво го лекуват, нещо за деменция?

11

niki

преди 3 години

Абе какво лекаство бе хора, нищо му няма, както и на всички, заразени. Проблемите се появяват при много много малка част от заразените. Кое не разбрахте?

10

Анонимен

преди 3 години

Който на тези години поеме такъв риск е за уважение.

9

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който мисли логично ще каже, че най-важното за борбата с КОВИД-19 не е ваксина, която на практика ще стане ефективна след 10-15 години тестване и подобрения, а адекватно лечение. И аз не смятам, че процедурите на Тръмп са нещо извънземно, просто е лекуван от истински и високо-квалифицирани лекари, а не от шарлатани, които искат само да спечелят пари от здравната каса, от кеш както е у нас или от точене на здравни застраховки както е в САЩ.Затова Куба сега е една от първите в света.

8

Анонимен

преди 3 години

Мермерски сега разработва нова добавка, COVID юнак.

7

славянин

преди 3 години

За разлика от Тръмп в България се знае с какво ''лекуват'' ''болните от коронавирус'' - с тръба навряна в трахеята и с коктейли антибиотици наливани в тялото венозно и обикновено ''лечението'' на нещастниците завършва с излизането им от болницата в цинков костюм! Както се казва в такъв случай: честито на ''печелившите''!

6

Сезонна вирусология

преди 3 години

Важно е ""с какво"" , но също толкова важно е и ""къде"" е лекуван......или не ? ? ! ! !

5

Анонимен

преди 3 години

С нищо не са го лекували, защото не е бил болен.

4

Анонимен

преди 3 години

С нищо. Здрав организъм.

3

Бау

преди 3 години

Дано лечението стане бързо достъпно, че ваксините няма да бъдат приети от повечето хора и ще се мъчим с короната с години.

2

баба мара

преди 3 години

изобщо не ме интересува този кло=ун с какво се е лекувал сигурно с белинастига сте ни занимавали с простотии

1

Интересно

преди 3 години

Според вас с какво се лекува човек,който не е болен?!?