141

анонимен

преди 3 години

Пак ли тоя Навални?! Клан недоклан, дран недодран?! Тровен с най-ужасната отрова от която всичко живо около него трябваше да се е здрависало със Свети Петър и нищо! Беше в чайчето, по долните му ***, в бутилка с вода от хотела, нещо дето го бил барнал било намазано с "новичок"....! И за Мария Певчих - сътрудничката на Навални, която се прибра набързо в Лондон никой и нищо не споменава!

140

Анонимен

преди 3 години

Бах и тоз смъртоносен химикал. Нито един от предполагаемите отровени не успя да се гътне..... Безсмислено е да се коментира повече!

139

ОпУзиционер

преди 3 години

Вместо да се отърве от най-големия си политически съперник, Путин (или който и да е отговорен) може би просто го е направил още по-могъщ....Ура ! Популярноста на Навални ще се вдигне от досегашните 3% на впечатляващите 5%. Направо ще смаже джуджето от Кремъл. Очакват се милионни митинги спонсорирани от бллаготворителната фондация "КИНО ЗА МИР" която помогна на Навални да бъде откаран за лечение в Берлин . Да освободим Рассия.На кого ли му трябва това блато ... ама щом Сорош е поискал.....

138

Наив Добродушков

преди 3 години

Навални бил отровен с Новичок .... уф, олекна ми . Ако беше задушен с Циклон Б и с нарисуван на челото пречупен кръст, тогава баба Меркел до сега щеше да бъде изправена пред международния трибунал в Хага а Европейския съюз щеше да е отрупан със санкции като коледна елха . Щото нацисткия "Циклон" е неоспоримо доказателство че Германия стои зад това показно убийство. никой друг... както и използването на Новичок е неоспоримо доказателство че Русия е извършителя .От други доказателства НЯМА НУЖДА.

137

левент убавец

преди 3 години

явно некой пресноназначен службаш с интелекта на родния ни президент се е опитал да се натегне на началството и за малко да замаже международното положение. навални ако беше за умиране в омск нямаше да го извадят от трапа. а, атропин на симулант няма да ударят още в самолета.

136

Анонимен

преди 3 години

Държавата се движи в правилната посока правителството се бори с бедността,безработицата и болестите ПОПУЛИСТ- ИЗМЕНИЦИ-ПРОВОКАТОРИ - АГЕНТИЗАД Навални КОЙ СЕДИ, КОЙ МУ ПЛАЩА

135

Однако

преди 3 години

До Както ви е удобно...Прекрасна версия, потвърждаваща надоблачното ниво на руската наука и гениалността на руските учени, които отдавна ни светнаха, че за тях новите физически принципи не са тайна, но ние упорито се отказваме да вярваме и инфантилно наричаме сътвореното от тях анимация.

134

Както ви е удобно...

преди 3 години

Според англетата Новичок е ГАЗ и умъртвява като се напръскаш ....... според германците е течност и се разтваря в минерална вода ..... ако хубавичката руса и цицореста секретарка на Тръмп "случайно" се гътне от удар с тежък предмет ... или там каквото Мелания е имала под ръка ТО ТОГАВА според американските лекари тя със сигурност ще е пострадала от руска атака с твърдия предмет - Новичок ... и разбира се , Путин ще е виновен .... или амбициозни служители на руските тайни служби .

133

До 153 чебурашка

преди 3 години

Като ти гледам драсканиците явно те е хванал ковид19 та типай бързо на лекар, че втемето ти изтича.

132

Христо Христов

преди 3 години

Предадоха България и българите... но де бкп партиец по душа и гени да го вдене....

131

Чебурашка

преди 3 години

Новичока е слаба отрова. Много по силен и опасен от него е "Русофилчока" , с коибйто преди 140 години е заразено част от българското общество. Той е превърнал част от българите в руски зомбита, за които Русия и руските интереси са най-святото нещо на света!

130

Чебурашка

преди 3 години

До Христо Христов..... големите предатели на България у нас са атлантиците.... Какво са предали атлантиците приятелю? Всички бивши соцстрани и три от бившия СССР са в НАТО, те пък кого ще да са предали? Или много станаха предателите или са ти грешни представите за света.

129

Джеймс

преди 3 години

Отвоворот е: с:) ЦРУ

128

Анонимен

преди 3 години

Альоша е от най новите олигарси в Русия.Трябва да е луд този "умник",за да помисли дори,че президента на РФ Путин,ще се занимава с този "родолюбец" и "реформатор"!

127

Анонимен

преди 3 години

Просто баба Меркел и САЩ го завлякоха в Европа, защото не си свърши работата за която му плащаха толкова време. И сега се надяват, че на някой му пука за този излъчващ миризма, така наречен либерал.

126

Путин е виновен

преди 3 години

Само Путин може да извърши това. Значи доказано е, че Путин влияе на ТРЪМП, а ТРЪМП влияе в Англия и западния ЕС следователно Путин е виновен и чрез вашите си е извършителя.

125

Анонимен

преди 3 години

съботната загадка ... разкритията само тук :)))

124

Христо Христов

преди 3 години

До чебурашка 132Най-големите предатели на България у нас са атлантиците.Започвайки от соломон паси и леа коен, спасили бкп на луканов от разпад.Нагаждачите като плевнелиев поне са си членували в бкп.

123

Анонимен

преди 3 години

Джуджето-запартък е отровителя.

122

Христо Христов

преди 3 години

Ако е имало отравяне, най-вероятно зад него стоят немските тайни служби BND. Няма друга държава, чиито служители два пъти в последните 23 години да са задържани по подозрение на атентати в европа.