88

1

преди 3 години

Не драги ми георг,кажи един случай,когато си посмял да критикуваш,любимия си вожд,тогава българите,може да ви повярват.

87

Да ама

преди 3 години

За г-н през и дента народът са само тия, които блокирват кръстовища и замярват с яйца !

86

Гневен

преди 3 години

Този няма ли да престане най-после да говори само лъжи? Били управлявали с подкрепата на повечето БЪЛГАРИ,което е абсолютна лъжа!Истината е,че барабар с изборните измами и фалшификации събират около 20% от седемте милиона не БЪЛГАРИ,а български граждани! В момента мутренското правителство има само 10% подкрепа,то е тотално пропаднало и трябва незабавно да си ходи!А Парламента е само със 7%подкрепа,което е срам и позор,начело с "умничката си пекинска гугутка!Незабавна ОСТАВКА на МУТРЕНСКАТА власт

85

Анонимен

преди 3 години

и този ще изгори като бенгалски огън

84

Анонимен

преди 3 години

Само ГЕРБ!

83

Наблюдател

преди 3 години

Виждам, че комсомолските активисти останали без работа поради некадърност, се хвърлят като Матросов пред амбразурата със заучени фрази от някой от последните пленуми на комунистическата партия, драскащи тук лъжи простотии и манипулации, като всичко това става с "любезната подкрепа" на зажаднели за влас Костовисти и други *** способни до продадат и майка си за няколко минути слава.

82

Анонимен

преди 3 години

ама защо си скубе веждите това "момче"

81

Щщ

преди 3 години

Европарламента чрез видеовръзка да разпитат Васил Божков и след това да си правят изводи за корупцията в България.Същото могат да направят и с Цветан Василев.

80

червения трол

преди 3 години

Вижда ни се края, другари. Даже и другаря Путин (да се свети името му) вече не може да ни помогне и ние и любимата ни Партия БСП сме обречени да изчезнем завинаги след задаващите се избори. Амин!

79

Анонимен

преди 3 години

Толкава са "силни", че премиера го е страх да се покаже в София и да иде в МС

78

Леле

преди 3 години

Наскоро,в групов чат в скайп с приятелите ми в България, изкристализира интересен факт :) никой от нас не познава човек, който е гласувал за Бойко Борисов, никой не познава човек, който е фен на въпросния... и все той си ни управлява. Подмени се и думата за кражба в езика ни. След Бойко, вече не се краде, а се усвоява.

77

Анонимен

преди 3 години

Този другар Георг Георгиев е поредния Цветанов, само че още по-***.

76

Анонимен

преди 3 години

Само който не става за нищо,става член на ГЕРБ и после целува ръце на вожда и някои други работи.

75

Анонимен

преди 3 години

Ами той целуна кротко ръка и го произведоха в зам.министър,сега какво ще целува,не знам.То зависи и за какъв пост драпа де.

74

Анонимен

преди 3 години

На местните избори в няколко общини в неделя ГЕРБ попиля съперниците си напук на социологическите проучвания? Та какво стана мари како? Цветанов бил разкоствал местните организации на ГЕРБ? Цветанов вече не прави успешните избори на ГЕРБ! ГЕРБ се разпада! ГЕРБ е в европейска и световна изолация! Давайте още! You can do iit! Скакуееееец! Дайте Доброджа на Румъния. Благоевградско на Македония. София и Видин на Сърбия. 2013-та кой доведе на власт"Кой"?Кой създаде"Кой"при Тройната? А?

73

Анонимен

преди 3 години

Тоя момък и той иска да стане консул във Валенсия

72

факт

преди 3 години

Само който не става за нищо - става симпатизант на БСП и русофил. Как са се надушват краставите магарета.

71

Анонимен

преди 3 години

Георг много активен нещо напоследък бе?Усеща накъде духа вятъра и ще се скатава някъде на топло,тихо и блажно.Да няма вакантно място при Пацо Терасата или у Европата при Лилето?

70

Анонимен

преди 3 години

Да бе те всички партии ненавиждат корупцията , а в затворите всички са невинни.

69

Факт

преди 3 години

Ако римляните + пенсионерите + държавните хрантутници са "народа", този е прав - факт.