108

Анонимен

преди 3 години

Цялата крадлива и лъжлива Шайка плаче за затвора.Този млад безполов гербераст също.

107

Анонимен

преди 3 години

Нинова днес пак каза (Този Модел Трябва да бъде Разбит)нещо добро тя иска да го съсипеЗа това хората гласуват за ГЕРБ--от страх, страх от грешната политика на БСП

106

Анонимен

преди 3 години

Поредната празноглава гербаджийска лейка заела висок пост ,и седнала да ръси комсомолски мозък.Повръща ми се от такива антонтодоровци , бановци и сачевки-все измислени и некадърни.Един свестен и грамотен човек няма в тиквената партия.Нито един.Само невежи ,нагли и алчни безличници.

105

Алооууу

преди 3 години

Обръкал си се .С подкрепа от няма и 20% ,не виждам каква подкрепа имаш.

104

Анонимен

преди 3 години

НАРОДА ИСКА БОРИСОВмного направи за БългарияБорисов умее да взима правилни решенияако сгреши веднага се поправя при управление на държавата това е много ВАЖНО

103

Фигурант Раде

преди 3 години

Само ГЕРБ!

102

Анонимен

преди 3 години

Агонията им ще свърши скоро !

101

Само факти

преди 3 години

През миналата година имаше два пъти национални избори.Въпреки "безпристрасните" социологичесги проучвания, които вещаеха крах за управляващите - те спечелиха по безапелационен начин.Преди два месеца в парламента имаше вот на недоверие към правителството - НЕУСПЕШЕН в съотношение на гласуващите народни избранници 2:1 !Преди двадесет дни имаше частични местни избори - победител ПАК СЪЩИЯ с огромна преднина.Това е думата на СУВЕРЕНА и всякъкви манипулатори трябва да замълчат поне до месец март.

100

Комаров

преди 3 години

Силата на кърлежа произтича от кръвта на гостоприемника.

99

Анонимен

преди 3 години

До 130 До 1Къде я виждате тази беднотия? По празниците свободени места в хотел не можеш да намериш. Ресторантите пълни. Опашки за границата с Гърция. Като дойде пандемията със самолето ги прибираха от световните курорти и забележителности. Виж кофите за отпадъции какво се изхвърля. Виж софрите във фейсбук. Кола до кола. Няма къде да паркираш! Бедните пенсионери хилядарки джобни пари хвърлят на ало измамниците! Ай, сиктир! Фигурант!

98

Анонимен

преди 3 години

Не знаех, че и ние сме имали Кончита Вурст

97

циганина

преди 3 години

ХА Ха ХА от кой ли народ?

96

Анонимен

преди 3 години

До Дядо ПетърПий си гинкобиловата. Нали им спряха кранчето на ГЕРБ 2013-та? Нито се разпаднаха, нито изчезнаха. Но европарите ни спряха, сигурно защото другите не крадяли шъ знайш. Пардон. Усвоявали. Като се върнаха "крадливите" ГЕРБ отново ни възстановиха плащанията. Странна работа.

95

Анонимен

преди 3 години

Прав е.

94

Анонимен

преди 3 години

Тоя чува ли се какви ги говори, били силни ??? алоууу ! защо стотици хора протестират ?

93

Анонимен

преди 3 години

Това момче не е виновно, дали са му пари да обикаля и да говори глупости Проблема е, че медиите са купени, и затова по тях виждаме такива като него с леко поведение

92

ДДРонег

преди 3 години

"Силата на герб произтича от Българския народ" ?!?!?!Ами те герб отслабват Българския народ - начело сме в черните статистики !!!Как се нарича организъм, който се храни от гостоприемник и го отслабва - п-а-р-а-з-и-т !!!гербаджиите сами си признават, че са ...!!!

91

1

преди 3 години

До Да ама,ти какво искаш,тиквата с рози ли да го замирват,който 10 години не пълни ,водеше българския народ към беднотия,и сега тези дни,изведнъж намери пари ,за детски,пенсии,и т.н.

90

Анонимен

преди 3 години

До ЛелеАми то в катуна няма как намериш някой да гласува за ГЕРБ. Там гласуват за 50лв. Тук, България около мен всички са за по-малкото зло ГЕРБ. Прсто сме яли акото на всички и им знаем до болка думите и делата. Та вие си умувайте там, колкото си искате. А ние трябва да изкараме пари за пенсиите, социалните и здравни услуги на Вашите родители.

89

Дядо Петър

преди 3 години

"Силата" на ГРОБ првоизтича от краденето.Както на нашите, така и на парите на наивните европейски данъкоплатци.Спрете им кранчето и ГРОБ ще се разпадне за две седмици.