4

Богича

преди 3 години

Айде, медиите, направте репортаж. Нали много имало - днес над 400 човека. Един хванете, ама на живо предавайте. Направете му ПСР тест, искам да го видя на леглото, как се задъхва от ковид-а. Как не може да диша, как умира. Покажете един само, че на хората им писна да ги психясвате с тези, наредените ви неща дето да пишете и говорите. На живо пуснете един, как го тестват и как го лекуват в болница. Май няма, а?Как един разболял се от ковид и умрял, няма никакви други заболявания а само ковид?????

3

Богича

преди 3 години

До ВеснаТо никой не ги е виждал тези хора. И аз не познавам нито един, който да е имал ковид-мовид. Или да има познати, заразени с ковид-мовид. Един не показаха по телевизията, само казват тоя имал, оня имал. И един от показаните не умря. Ни тръмп, ни премиера на англия, ни ***, ни тити папазов. Ония актьорите от холивуд и те. Един не умря а уж имаха ковид-мовид. Тях показаха само, ама само казаха че имат ковид-мовид. А дали наистина са имали - СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ. Кой, къде и как ги тества?!?

2

Весна

преди 3 години

Мен ме интересува и друго. Кои и какви са тия хора, които постоянно се изследват за Ковид? Къде отиват, защо се изследват, как се изследват и къде се изследват? Пациенти ли са, в смисъл отишли са на преглед за нещо си и са принудени да си направят и този ..измислен тест? За какво иде реч? Може ли да попитаме някъде? Или, ако някой има познат в подобна ситуация да пише тук. Какви изобщо са тия отчети за тестове?

1

Dam

преди 3 години

Няма да е само за месец...