24

Анонимен

преди 3 години

Добре ама ако е вярно че живее повече от месец той ще оцелее и след месец като ги отворят и той гладен и хоп почва пак да лови. Шегичка бе бунаци.

23

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЗАТВАРЯТ БАРОВЕТЕ, ТЕ БАРОВЦИТЕ ВИРУС НЕ ГИ ЛОВИ

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Вирусът се крие в барове и кафета," ми така е хората като са зомбита с робска психика и не реагират на реалното освен че са страхливи и немарливи, неграмотни и неработливи, въобще нямам думи. Затънали сме в простотия до шия. Нещо като в средните векове. Голяма част от хората си заслужават съдбата, въпроса е какво да правят другите за да преминат през ада с възможно най малко вреди.

21

Анонимен

преди 3 години

Хората не им се работи това е истината, предпочитат маските и робството. Роби са.

20

Анонимен

преди 3 години

При нас кафенета, кръчми, стадиони, театри.. Всичко се пука по шевовете.

19

Анонимен

преди 3 години

Бря,у тук няма ли да ги затворят ,те нашите хора по черноморието направиха пачки ,време е за затваряне)

18

Анонимен

преди 3 години

Съотношението между грамотни и неграмотни е константно. Само че в наши дни неграмотните могат да четат и пишат.Алберто Моравия.Мммдаааа...

17

Анонимен

преди 3 години

Вирусът се крие в барове и кафета, ходи вечер след 23 часа и заразява, това ли е новата опорка? Информационна война удобно раздухвана от медиите, икономиките да взимат кредити и заеми и затваряне на бизнеси. Това е кризата която проектираха и чакаха от няколко години. Заеми до 2050 година. Отнемане на ипотекирани жилища, живот за оцеляване-физическо и духовно.

16

Анонимен

преди 3 години

Всеки седми тестван вече го има. Значи са близо до стадния имунитет и разбира се сътрудниците на китайската мафия СЗО веднага вземат мерки.

15

Анонимен

преди 3 години

Тоталитаризмът настъпват всички сили. Доктрината отново измамна. Борбата започва.

14

Анонимен

преди 3 години

Баце страхливеца чака пи 1000 на ден да станат

13

хаххх

преди 3 години

Стига сте плашили хората с тази измама. Целта е да се наложи хомот над човечеството и да се съкрати живота на хората чрез "ваксината".

12

Цървулан

преди 3 години

Да, ама белгийците са съвестни. Бай бой напипа народа, че е *** на *** и го пусна да се заразява. Кой умре него не го касае. Нали всяка седмица е на тест

11

Анонимен

преди 3 години

При нес работи шведския модел, брюкселския могдел е несъвместим тук.

10

Богича

преди 3 години

Като сте агнета, нека пак ви сложат под карантина. Да не излизате никъде, да ви сложат КПП-та пак, никъде да не мърдате. Да ви върнат годжи и да спихясвате пред телевизора. Вие сте агнешки народ, за ония навън знаем отдавна че квото им се каже, това правят. И вие нали сте европейци и вие така - квото ви кажат, това ще правите. Няма да излизате от вкъщи. Агнета такива. Ковид имало. Хахаххахааа

9

Чичо Мишок

преди 3 години

Трябва да се спре автомобилния трансрорт така, ще да много по малко жертвите и починалите.

8

Богича

преди 3 години

До Анонименхаха е как всички изброени по-долу се похвалиха а никой нямал да се похвали? Ти пр0ст ли си къв си?Нали ги тестват. Да покажат един, като го тествт и като излязат резултатите от теста. Ама нямааааа. Повечето, които се задушават, умират от белодробна ембулия, не от ковид. Това си е болест, която я развиваш и без да има ковид, ясно ли ти е това?

7

Анонимен

преди 3 години

Много бизнеси и работни места никога няма да се възтановят.

6

Богича

преди 3 години

Всичките с кръвно, диабед, на по 70-80 години. Ми то нормално такива да мрът. Ама не е ковид. Няма умрял от вируса, или ако има ще са хора които се броят на пръсти. Всичко друго си е умряло от болестите и старост. Ама пари тряа се усвояват, джобовете трябва да се пълнят, затова "Медии, бълвайте че има много заразени, пари да ни дадат.".

5

Анонимен

преди 3 години

До БогичаИ как ще познаваш,някой заразен ,като никой няма да се похвали с такова нещо, което може да причини куп неприятности на много хора. Колко човека познаваш със СПИН?То бива простотия,но толкова е вече прекалено.