143

Анонимен

преди 3 години

Добре де, тия до кога ще ги търпим?Ясно е на всеки с 5 грама мозък, че всичко е инсценирано,въпросът е защо 7млн човека не се опълчат на шепа продажници?В чужбина пак са им въвели маски навсякъде, в Италия,забележете,министерството на здр.наредило стаите в училищата да са с постоянно отворени прозорци,заради което учениците масово боледуват и нали се сещате какво следва. Няма ли да ви писне да ви правят *** м***ймуни?

142

Анонимен

преди 3 години

Локални карантини и маски навсякъде ще са новите мерки.Другия начин е, като в Мадрид - 6 милиона под карантина . Пълен блокаж на населените места.

141

Анонимен

преди 3 години

Тия не разбраха че никой не им вярва и тролската кампания и тя няма ефект. Кажете там на господарите си че няма да се получи, най-малко защото авторитета ви е НУЛА на групичката тпнари дет са ви събрали там.. бклуци долни продажни без грам достойнство .. пфу ..

140

Анонимен

преди 3 години

Ще затегнете дедовия, ***

139

Анонимен

преди 3 години

При епидемия първото нещо е каква е целта. В България целта е да се осигурят достатъчно легла в болниците, а нормалното е целта да е ограничаване и спиране на епидемията, както направиха редица държави в Източна Азия. Второто неще са кои са подходящите мерки, а подходящи мерки за ограничаване (без спиране) на епидемията са строг контрол на границите и недопускане на вноса на заразата в България, което мутрите не го направиха. Мерките в България зависят от ситуацията - карантина, маски, дистанция

138

Хайде да си го кажем

преди 3 години

Извинявайте, ама Благоевградско от месеци държи първенството по заразени, а колко лекари им умряха, не е за разправяне! И защо? От дивотия и простотия и неудържимо стаден бит и нрави. Пак се извинявам, ама си е така. Затова трябва да се втвърдяват мерките от типа глоби и забрани на масови събития по места, щом няма съзнание!

137

Анонимен

преди 3 години

Мерките трябва да са подходящи, а тяхната строгост не е мерило за това. Досега мутрите прилагаха строги и неподходящи мерки. Единствената подходяща мярка на мутрите е носенето на маски, но мутрите управляващи в България не осъществяват необходимия контрол за носенето на маски.

136

Ужасен

преди 3 години

До УжасенаА за теб е най-важно да има свежа паша, нали?

135

до 135

преди 3 години

До Ужасена Ама ти вярваш ли в НОЩ и че някой е спазвал мерките? Още от Цветница народа го удари на живот! К19 е раздут балон!Нямаше първа вълна, няма да има и втора!

134

Анонимен

преди 3 години

Който има да полива марули да ходи да полива че другата седмица незнам какво ще пише в декларацията на КПП то!

133

Анонимен

преди 3 години

Това е от крякащите проституиращи, в София са към 150 заразени! Забранете масовите мероприятия, кина, театри и нощни заведения!!!

132

Анонимен

преди 3 години

Те КПП-тата са готови и чакат, чисто нови с вода и тоалетна

131

Анонимен

преди 3 години

Кунчев и Вълчев нарочно набутаха учениците от горните класове да посещават училище присъствено. По 30 деца в класна стая пътуващи по два пъти на ден и то в поковите часове с нередевният градски транспорт. Нормално е да има голям скок при гъстотата на жители в София.Новите случай в Столицата само за 24 часа са 135 Адекватното беше от 7 клас нагоре дистанционо, така щеше да се освободи място за малките ученици да се разделят на класове от по 10-15 деца максимум в стая.

130

Анонимен

преди 3 години

Утре ще са 500 до събота 700 и другата седмица под ключ

129

Ужасена

преди 3 години

Защо плюете по НОЩ?? Ако не беше НОЩ щяхме да станем като Италия! Вие нищо не заслужавате освен пълно заключване и сопа!)+#&/(

128

Анонимен

преди 3 години

Щом живееш в общество, трябва да спазваш здравните изисквания. Точка. Ако не отивай самостоятелнов гората на някой клон и в някоя пещера.

127

Ангел Кунчев

преди 3 години

Веднага искам да успокоя, че в никакъв случай няма да бъдат по модела на пролетта с блокиране на големи селища. Ще има много по-модерен модел, не КПП-та, а КНП-та и филтровъчни пунктове за дегазация, дезактивация, дератизация, декомпресия, дезинфекция и дебилизация.

126

Пане

преди 3 години

Без майтап ама у кокошките ми откриха коронавирус и сега требва да ги карантинирам за 14 дена а петело требва да го тествам допълнително щото беше в контакт с тех ама беше и с мене в контакт и май требва и аз да влезнем у кокошарнико за 14 дена и да носим маска кво ша ме посаветвате от оперативнио щаб

125

професор Витанов

преди 3 години

Утре новозаразените ще бъдат 590, а до неделя ще станат 1255.

124

МЛАДЕЖИ ГЕРБ

преди 3 години

Няма да затваряме градовете. Обещаваме !