163

Анонимен

преди 3 години

Само да посмеете ....

162

Анонимен

преди 3 години

Когато за първи път Радев излезе и вдигна юмрука като Че ГеРадев, беше някъде надвечер и с него беше Методиев.Така се е заразил екс началника в кабинета на Радев - Калоян Методиев. Така, че на мястото, за което спорите, че се събират много хора и няма заразени - не е вярно. Това е лъжа. Има хора с безсимптомен коронавирус и те си го носят без да вдигат температура.Безсимптомните са много по-заразни защото дори не подозират, че можат да заразят някого.Те не знаят, че са виросоносители.Пазете се!

161

до 162

преди 3 години

10 000 протестиращи няма през 2020г.Най- много бяха 5 или 6000 на 2 септ. 2020г.ВИКТОР ДИМЧЕВ БРОИ ХОРАТА ПО ПРОТЕСТИТЕ ОТ 2013г.НЕ ЛЪЖЕТЕ - НЯМА 10 000 ПРОТЕСТИРАЩИ.ИМА ЗАПИСИ В ИНТЕРНЕТ ПРИ ИВО БОЖКОВ ИМА ЗАПИСИ ОТ ЛАЙФОВЕТЕ НА ЖИВО.КОЙТО ИСКА ДА ИДЕ И ДА ВИДИ ДАЛИ СА ПОВЕЧЕ ОТ 8 000НА ПЛОЩАД "БАТЕНБЕРГ" НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОБЕРАТ ПОВЕЧЕ ОТ 8 000 ЧОВЕКА.АКО ИМАШЕ 120 000 КАКТО ПИШАТ ВЪВ ФАЛШИВИТЕ САЙТОВЕ НА СБАБИКЯН -ТЕ ЩЯХА ДА ОТ ТРИЪГЪЛНИКА НА ВЛАСТТА ДО ПЛИСКА. ТЕЗИ ПСИХОПАТИ ЛЪЖАТ.

160

Анонимен

преди 3 години

Вече е на печено а мерки нямаааааа защо? Кой ще поеме отговорноста?

159

Анонимен

преди 3 години

Госпожа Ужасена никой не може да я спаси. За да бъдеш спасен трябва да си жив, а такива като нея отдавна не са, но не го знаят. Всъщност ковидзомбитата ги е страх от живите,както всички зомбита по принципDDD

158

Анонимен

преди 3 години

Ужасена: "Само жестоки мерки ще ни спасят, дори съм съгласна на бой с пръчки като в Индия! Глоби и затвор за неносене на маска!"......Словесните изтъпения на Госпожа Ужасена всеки път ме изпълват с успокоение, че има много по-зле ментално от мен.

157

Анонимен

преди 3 години

Райнер Фулмич,юрист който е част от колегия,която готви Международен трибунал за разследване на пандемията и назаконообразността на мерките.

156

Анонимен

преди 3 години

До: "Щом живееш в общество, трябва да спазваш здравните изисквания." Ааайде бе! не думай .. ами то обществото е 80% срещу измислените мерки! Кво праим ? А иначе здравни изисквания ще спазвам ако има нужда. В момента няма нито пандемия нито епидемия даже дали това е нов вирус или е сред нас от години също е под съмнение ..

155

До мъжките...

преди 3 години

Обръснете тия грозни бради, с които се мислите за мн мъжествени, че една предпазна маска не можете да сложите.. всеки втори мъж с брада, отврат

154

Анонимен

преди 3 години

*** смешниците честно :) Тая снимка си я сейвнах! От днес маска и в Лидъл на входа няма да слагам даже .. като цяло така или иначе глобата пада директно в съда така че моат да ме фанат за шнура .. Подминавайте "новините" за КОВИД и магически ще изчезне "пандемията" ..

153

Анонимен

преди 3 години

"Вече е пределно ясно че струпването на много хора на едно място води до увеличение на заразените."---.....------И кое му е пределно ясното, след като при струпването на много хора през юли по време на големите протести, и то десетки хиляди, ден след ден, стана ЗНАЧИТЕЛНО НАМАЛЕНИЕ на заразение!?...Ама че безкритично папагалстване.

152

До млада и модерна

преди 3 години

Госпожо/госпожице, ако сте добре информирана,щяхте да знаете за решението на иконом.форум в Давос и плана на ООН за налагане на НСР.Препоръчвам Ви да се запознаете с филм Гатака което е бледо подобие на това което световният елит иска да въведе,това в случай че не ви се чете. Иначе ако добрата ви информираност е от телевизията, няма смисъл да обяснявам.Единственият начин да научиш нещо е сам да търсиш и анализираш инфо.Приятна вечер.

151

Анонимен

преди 3 години

Изтърваха се наднормено три поколения в бг демокрация и ето го днес разпасаният резултат: кои превъртели от недоимък, кои съвсем се смахнали от хиперимък като с вълшебна пръчка, но с обща характерудтика - атрофирали мизъци, доколкото ги е имало.От дума не разбират, тоср видя, ами по-скоро да се обръща страницата. За спасението на каквото нормално е останало, Боже.

150

...

преди 3 години

Аз съм млада, модерна и добре информирана личност, ежедневието ми е постоянен контакт с хора. Като се има предвид здравната ситуация по света и в нашата страна, не ми пречи да използвам маска когато не пътувам сама с колата си,а с обществен транспорт, когато събеседвам и когато пазарувам, както и да спазвам възможната дистанция.Тези неща са част от аксесоарите ми, като очилата и чантата ми.Ако всички бъдем поне минимално отговорни към себе си и другите хора,със сигурност ще преодолеем епидемията

149

Цецо

преди 3 години

До УжасенаКакво им е на Италия ? Та те са по добре от нас в момента, не ви разбирам. САЩ е много по зле от Италия

148

Ама че съм УМЕН

преди 3 години

*** много *** народ пишат тук! :)

147

Анонимен

преди 3 години

Аз отказвам държавата да превръща дома ми в затворНикъде не пише,че имате това право.

146

Анонимен

преди 3 години

Предупреждаваме Кунчев, че може да има увеличаване на гражданското недоволство при скок на администртивните издевателства.Спрете с аграрната политика, ние не сме ***, който има нужда от грижите на пъдар и овчарски кучета.Най ме вбесявате като се престаравате в грижите за моето здраве повече от мен. С тоявирус променихте и презумпцията за невинност- вече всеки Е БОЛЕН до доказване на противното. До въвеждането му в правото има само една крачка.Това е много висока цена за мнимата грижа

145

Да допълня...

преди 3 години

Вече е пределно ясно че струпването на много хора на едно място води до увеличение на заразените. Тук е заровено кучето.

144

Анонимен

преди 3 години

аман от здравеОпазване! ншите чиновници-доктори пак ще ни затворят под домашен арест и ще лапат по 1000 лв. отгоре всеки месец защото са многозагрижени за нас...хахахаТръмп как го излекуваха за 2-3 дни, а за нас не може...