255

Анонимен

преди 3 години

Другарят ти христов КАРА МЕРЦЕДЕС А А ИСКА НИЕ ПАК ДА ЧАКАМЕ ПО 20 ГОДИНИ ЗА Москвич,достойнияаре у лево бе

254

Гневен

преди 3 години

До Пак пушилка Доверието в Парламента с или без ПРОФЕСОР ИВО ХРИСТОВ е далече под посочените 20%.По последни социологически сондажи то е само 7%!Наред с всички останали "заслуги" на гробарите,голям принос за това има и началничката,умничката гугутка! Поздрави за ИВО ХРИСТОВ,че той единствен има характера,достойнството и увереността да назовава проблемите с точните им имена!!! Като наистина интелигентен и високообразован експерт той винаги казва това,което мисли и знае без демагогия и фалш!!!

253

Анонимен

преди 3 години

Само не разбирам как простотиите на болшевика Христов сваляли доверието ва НС а не в БКП??БКП МРАЗИ българите,наричат ни *** инфантили и извършват национални предателства,не е само Милиончева а и Гнусния...

252

Анонимен

преди 3 години

На БКП и друго няма да им бъде простено,пасквила за върховенството на законакойто утре ще се гласува в ЕП и в който се говори за македонско малцинствои Истанбулската конвенция!Не знам защо тука няма статии по тоя въпрос ама чак Корнела се е възмутилапо-скоро уплашила защото ще им бъде припомнена 1946 година и културната автономияна Пиринско!Руската па..вра Милиончева и пее..са НЕОболшевик Кънев искат отново македонски училтелив югозападна България!На ешафода верицата ви!ВЕТО ЗА СМ!

251

Анонимен

преди 3 години

С тея левите и чалгарчето от Учиндол ни чака светло бъдеще драги сънародници-мои братя и сестри....

250

Оставка на Мутрите

преди 3 години

Оставка на мутресата Импексоваоставка на Мутрата - ФигурантОсравка на мутресата - сестра Галева.

249

Българите

преди 3 години

не са инфантилни.Инфантилни са бесепаритеА тея в управлението на Позитаното 80-%-овитова е гарранция 100%

248

80%-иидиоти

преди 3 години

Професор Иво Христов от БСП беше установил, че 80% са иидиотите в България. Дали това число случайно съвпада с гласувалите в БСП за *** ?

247

Гневен

преди 3 години

До Анонимен За огромно съжаление тези еврофондове не отиват за развитие на икономиката ни!Те отиват в чекмеджетата на мутрите,в дворците на мутресите им,в офшорните им фирми,къщите за гости,яхтите,самолетите,в ненаситната паст на олигарсите и т.н.Ако не беше така, БЪЛГАРИЯ нямаше да е най-бедната, най-болната и най-бързо умиращата държава не само в Европа,а и в цвета!Това е следствие на ГЕНОЦИДА,който мутренското управство налага върху НАРОДА ни!ОСТАВКА на мутренската хунта от БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!!

246

Анонимен

преди 3 години

Уау, с имка от Кнесет 2

245

Софиянецо

преди 3 години

Трайте, да си траем. Никаква излагация, че ГЕРБ трябва още да ***.

244

Анонимен

преди 3 години

Опит на мутрите за отвличане на вниманието от основното - оставка на мутрите и предсрочни избори.

243

До 259

преди 3 години

***, именно. Сега са внесли в ЕП Резолюция срещу собствената си страна, която ако мине, ще признае наличието на подтиснато "македонско национално малцинство" и легализирането на "Илинден", благодарности на г-жа Йончева за което. Отварят пътя за разцепване на страната. После тръгват и турците...

242

Гошето

преди 3 години

Напротив, българите са много прагматични и по-приземени от доста народи, особено тези в Западна Европа.

241

Анонимен

преди 3 години

Не съм фенка на БСП, но професорът е прав. Не се обиждам, когато ми казват истината.А нещо така да споменат за топупите, мисирките и т'ва, че сме прости?

240

Анонимен

преди 3 години

Под толупи се има в предвид дупетатите, а мисирките са джурналята....мисля че всички сме съгласни с твърденията!

239

Анонимен

преди 3 години

Тyлyпи ли са българите? Високомерието на БМБ удря по доверието на НС!

238

До 207

преди 3 години

Следващия е месия е младия премире с харема а не чалгаря нито костовиста,прокопиевист ,комунистите и тн т

237

орлин

преди 3 години

Инфантилизма е навсякъде около нас и в нас. Той е част от техническия прогрес който те прави консумиращо дете.Има много хубави статии за инфантилизма. Прочетете ги.

236

Инфантилни са

преди 3 години

без съмнение. Проверено! Всеки ден срещам хора, които потвърждават изказването на Иво Христов. Трудно ми е да не онемея, когато чуя човек на около 40 години да разсъждава на глас, подобно на децата ми, когато бяха на 7-8 години. В последните 5 години това е постоянно повтарящо се явление.