15

Анонимен

преди 3 години

Може и да не са всички инфантили, но по - голямата -ДА! Бих казала и ***. Какъвто народа, такива управниците. Каквото повикало, такова се обадило. ГЕРБ е концентриран израз на инфантилизацията!!!

14

фгб

преди 3 години

щом герб ни управлява какви сме??замислете се! всеки има някакво мнение за себе си но... !а биков пита ли борисов дали е казал тава за *** ?ако не е ?е какъв е?

13

Българите са

преди 3 години

Лош материал.Деебили.Инфаантили.

12

Анонимна

преди 3 години

Няколко човека се опитват да прокарат български модел на парламентаризъм в Европейския парламент, превръщайки трибуната му в злословене и мрънкане интригантско подбуждане против собствената им държава. Срам ме е от такива евродепутати, не успяли да се реализират в собствената си държава, отиват да мрънкат в Европа, очаквайки тя да върши тяхната работа! Хора без никакви ангажименти по програми и платформи, само мрънкане и жалби! Ужас!

11

Сократис

преди 3 години

От какво се обиждат, от диагнозата ли? Инфантилност не е обидно определение и щом един професор го казва, значи е точно така.Онова обиденото момче, което целува ръка на Борисов (има го на видеоклип), да поиска оставката на повелителя си, за недопустимо обидните думи по адрес на Председателя на Парламента, на Президентската иституция и в частност на Президента, на цялото това журналистическо съсловие, което "драпа" за внимание и на целият Български Народ!Защо изобщо му обръщате внимание?!

10

Пак пушилка

преди 3 години

А доверието в Народното събрание си беше и си остава под 20%. С декларации като тази няма да го вдигнете.

9

ДДД

преди 3 години

Щом 10 години търпят на-големите бандити и простаци да ги управляват, явно ДА.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1До "последни в ЕС" съм съгласен с теб., но това, че сме последни в ЕС не е заради това, че сме инфантилни/толупи/неграмотни и пр точни определния.

7

Анонимен

преди 3 години

Много ме изкефи как сутринта питаха Георгчо "***" по-малко обидно ли е и той започна да се обяснява как Боко се бил извинил. За да лижат задните части на вожда и барем да се уредят на по-висока длъжност, са готови да потъпкват собственото си достойнство.

6

яко

преди 3 години

"Само че когато си обграден от ***, нито може да се прави политика, нито да е проведат реформи, цитирам премиера Борисов. Как може да се говори, че представителят на Народното събрание е кърджалийска гугутка"

5

fff

преди 3 години

емигрантите не трябваше да ги прибираме обратно-да си ги коткат в западна европа,че тръгнали и да гласуват.Той не се прибирал с години,ще ми гласува в България

4

Анонимен

преди 3 години

Ей, отцепихте се от пролетариата като някакви буржоа!

3

Ясно

преди 3 години

Абе каквото и да говорим прав е човека.

2

Анонимен

преди 3 години

Точно това не е най-големия проблем, особено като се има предвид, че е вярно.Друг е въпроса, че БСП няма никаква положителна репутация която да "изчерпва".Те отдавна са изчерпани като партия и идеи.

1

Анонимен

преди 3 години

Не съм привърженик на БСП, а на ДБ, но ДА- българският народ Е инфантилен. Толкова. Мислене, ценности- всичко е объркано при едно 75% от хората. Неслучайно са последни и най-бедни в ЕС.