37

Анонимен

преди 3 години

В Швеция 6,1% от досега заразилите се са починали, а в България 3,9%. Как смъртността ни пада до нивата на Швеция?

36

Анонимен

преди 3 години

Ракията и виното ни помагат, а не мерките на тикварите.

35

Феминистът

преди 3 години

До ДодоЗдравей Додо, какво да кажа повече? Казал си почти всичко. Бъди здрав!

34

Додо

преди 3 години

Ковид 19 е съпровождан от толкова незнание, грешки, лъжи и пропаганди, че човек е най-добре сам за себе си да си направи проучване и да си следи нещата сам. В опаковката от лъжи, било то волни или неволни, мнения на учени, които са диаметрално противоположни, Мангъра, който щеше публично да скъса дипломата си юли месец, но не го направи, Муфтаджийски, който щеше да събира купища чували с трупове, но не стана така... направо е каша. Само остава Божинката да даде оценка на Ковида и ще сме ток!

33

бай Пешо

преди 3 години

Смъртността на брой заразени в Швеция е висока, за заболели не знам откъде вадят статистика, има нещо сбъркано в тази статия.

32

Анонимен

преди 3 години

Последователите на Венци Моргата и Тодор Чувала, герберски изчаdia, ...да си е*ат майkata! :((((

31

Анонимен

преди 3 години

Белите нинджи са добри, черните са лоши. Една бяла нинджа може да пребие сто черни. Черните нинджи са нечестници и като видят зора започват да замерват със звездички. Бялата нинджа обаче мята една бомбичка пред себе си и се телепортира. Като ги видях тези на снимката се сетих за филма "Американска нинджа".

30

Я па я..!

преди 3 години

Това добре ли е или лошо ?

29

Анонимен

преди 3 години

Пада защото се заразиха доста деца, но ако продължава толкова бързо да се заразяват скоро и децата ще се заразяват повторно и умират.

28

Анонимен

преди 3 години

Много болни лекари се заразиха и няма кой да лекува болните. С тоя темп на зарази скоро няма да има лекари за есента а пък за зимата е абсурт..

27

Анонимен

преди 3 години

Смъртността в Швеция е една от най-високите в Европа...

26

сина

преди 3 години

сигурно има предвид Швейцария, но то все тая...

25

...до обективния

преди 3 години

Е, и? Най-висока смъртнодт в Европа имат Белгия, Англия, Испания, Италия държави които наложиха строги мерки, някой даже по-строги от България. Така, че явно модела стей хоум не е мн ефективен. Швеция го доказа. Сега имат диста по ниски нива на заразяване и смъртност. В момента имат 20 човека в критично състояние, Израел със дракановски мерки имат 1500 в критично състояние

24

Анонимен

преди 3 години

Няма как да знаем какво се случва в Швеция. Шведите не изнасят данни. От време на време се появява нещо. Не е като другите европейски страни, които всеки ден отчитат заразени и починали.

23

Fenasi Kerim

преди 3 години

Не подценявам вируса но какво стана с падащите по улиците заразени минувачи както ни облъчваха китайците?

22

Анонимен

преди 3 години

Смъртността падна до нивото на Швеция или се качи до нивото на Швеция. Току-що прегледах данните за смъртни случаи спрямо населението - пред Швеция по смъртност са само Италия, Испания, Белгия и Великобритания. Всички останали страни имат по-малка смъртност от Швеция.

21

До 19

преди 3 години

Добре Швеция са зле, а я кажи какво става в момента в Испания, Белгия, Англия? Швеция имали 2000заразени за 3 дни, ми то Белгия която е с подобно население и взеха по строги мерки от Швеция имат по 2000 на ден. 5000 били умрелите в Швеция от ковид, ми в Белгия колко са? Правя сравнение с Белгия, защото са с подобно население. С няколко думи, Швеция рейгира най-адекватно, другите нека се затварят вкъщи и отнемат правата на собствения си народ

20

Анонимен

преди 3 години

Раздайте чувалите за трупове на народа, да си ги ползваме за ***. Може да ги оставите по КПП-та, след като започнат да функционират.

19

Анонимен

преди 3 години

Първо... манталитета на шведа няма нищо общо с този на ***.Второ... тук сме известни с това, че правим всичко на обратно. Така, че хаоса тепърва предстои.

18

Анонимен

преди 3 години

Ама как така пада смъртността? Камионите са заредени и са на стоянка, а чувалите са подготвени. Обещаха ни, че ще умрем от ковид, сега пък смъртността падала.