27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Аз знам, че комунистите сте предатели на майка България. Няма нужда да ми го пишеш.

26

Анонимен

преди 3 години

До Чл. 92Няма такова нещо като "такова единство липсва", защото това не е практически конструкт, а ИДЕЯТА за единство на нацията. С нищо не трябва да се замения само защото настоящия и.д. Президент не е наясно с функциите си. Прави са тези, които казват, че тоя още не е разбрал какво се изисква от него като Президент.

25

Чичо

преди 3 години

Тая *** да гледа близките дни, като си тръгва да не падне в някой канал... Ако нещо такова беше станало по отношение, примерно на Путин във Велика Русия, предполагам тая същата щеше да ѝ се случи нещо до ден, след като е публикувала съответните решения...

24

Анонимен

преди 3 години

Европарламент - котило съставено от безполезни хрантутници и откровени извратеняци с огромни заплати и привилегии !

23

Анонимен

преди 3 години

До ДаЗащо да трябва да се предлага нещо отровата не мисли тя действа. Отровно трио нищо ли не ти говори ? Какво тук значи някаква си личност друг ще го смени и толкоз. Нежна революция - свиквай нали сме в ЕС. ЕС какво предложи на Либия в замяна на Кадафи и какво предлага в замяна на Лукашенко май си от гей-сватбарите ?

22

Да

преди 3 години

Я, колко безработни и дребни душици са налазили сайта! Коментират шкафчета и записи, а не виждат криминалните престъпници, които съветват президентчето . Ако някой може да обясни без обиди и ругатни ЗАЩО точно сега искат оставки и какво предлагат в замяна , то народа ще ги подкрепи. Освен безсилна злоба нищо друго не предлагат. Изборите са след няколко месеца - там ще се види кого иска народа.

21

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовПише го в Конституцията. Президента олицетворява "единството на на нацията", което по дефиниция изключва партийни пристрастия, не може да участва в ръководството на политически партии по същата причина. Самото конституиране на институцията чрез мажоритарен пряк вот е избрана с тази цел и като противовес на конституирането на Парламента.Неграмотен си за трима.

20

Анонимен

преди 3 години

До т.н. христо христов.Ти йончева ли си, или радан???

19

до 17

преди 3 години

Меркел каква е 4 мандата изкара, ако пак се кандидатира ще бие и Мадуро.

18

баба мара

преди 3 години

българия да излиза от нато и ес чрез референдум

17

Анонимен

преди 3 години

Ако някой магнат с обвинения плаща на протестиращи в Беларус означава ли, че Лукашенко е ок?

16

Христо Христов

преди 3 години

До 13Анонимен, айде докажи, че не лъжеАман от неграмотни гербаджийски ***, !изповядващи ес ценността лъжа.

15

Анонимен

преди 3 години

Къде в Европа има такъв диктатор мафиот, който да управлява цели десетилетия подред, като в България? Тиранията и тоталитаризма не са европейски ценности, а са ориенталски ценности.

14

Анонимен

преди 3 години

Тоя Джамбазки е вероятно е алкохолик от третия пол !

13

Анонимен

преди 3 години

Вие сте легитимирали политиците като ходите на избори. Системата работи тъй, едни се грижат за управлението на държавата, а други създават благата, когато ходите на избори вие сте съгласни със тази система сега искате ЕП да ви реши проблемите ? Всичко което се случва в държавата е резултат от вашите действия.

12

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Отделно, тая ес депутатка ЛЪЖЕ, че президентът бил длъжен по конституция да е политически неутрален."Не лъже, но *** сервитьор като теб не разбира от нищо, затова си за посмешище на всеки, който разбира и се надяваш на нЕкой неграмотен да ти се върже.

11

Анонимен

преди 3 години

ЕП трябва да знаят, че най-важно сега ни е да запазим живота на хората от вируса. Теглете заеми, не си плащайте сметките и не ходете на работа ако някой ви потърси казвайте, че сте под карантина. Изолацията е добра мярка и може да послужи ако някой ви търси да му върнете парите.

10

щом им козирува

преди 3 години

Ще го защитават !

9

ортаци са !

преди 3 години

За народа въпроса за зконен или незаконен е записа не е актуален ,Народа се интересува от същността на самия разговор ! Същото е и за съдържанието на шкафа . Относно Гешев никой няма против ,че е погнал недосегаеми персони и се интересува от битовата престъпност ,въпроса е ,защо срещу недосегаемите се действа избирателно ,защото една част от недосегаемите са противници на властта ,но други са със нея...Въпроса със шкафчетата не го ли интересува ?

8

Анонимен

преди 3 години

Докъде мислите, че ще докарате държавата с тази тоталитарна тирания? Всички бивши комунистически държави направиха все някакъв прогрес след падането на берлинската стена, само вие си останахте в тоталитаризма цели десетилетия след края на СССР. Толкова ли сте прости, че не можете да направите една обикновена демокрация?