47

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНали знаеш каква тежест имат определенията на келнер с комунистически възгледи като теб?:)))))))

46

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/54Щото мутрите управляват и в брюксел.

45

Анонимен

преди 3 години

Защо ЕП не смее да запише в тази резолюция, че мутрите управляват правителството и прокуратурата?

44

Активист на БСП

преди 3 години

Крайно време е да дойдат братушките!!! Здраствуйте ,Братушки !!!

43

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Кадърните и работливите ще се справят навсякъде сами"Обаче не бързат към Русия ... защо ли?Не се притеснявай, без преврат от неграмотни и некадърни няма да излезем от ЕС. Хората с акъл знаят кое е в техен интерес, независимо от пяната която хвърчи от посоката на червените каскети.:)))

42

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/51Кадърните и работливите ще се справят навсякъде сами. Но гледам, че за ес са тези дето чакат на грантовете, че без тях ще умрат от мързел и некадърност. Може би пасва с брюкселската опорка, че точно те са работливите и кадърните. Не знам...

41

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"...и скоро мнозинството ще бъде за излизане на България от ЕС!"Мечтите на червените каскети като теб ги знаем отдавна, но голямото разочарование за теб е, че в България има кадърни и работливи хора и ТЕ нямат намерения в тази посока.Дерзай, поне да си успокояваш нервите!ПП. Обаче добре са те дресирали комунистите, виждам, че както едно време и сега гледаш, че "светлото бъдеще" е някъде там.

40

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/48Знаем, че разпространяването на лъжи е политика на ес и ти го доказваш. Браво, че все повече хора виждат истинското лице на брюксел и скоро мнозинството ще бъде за излизане на България от ес!Давай още!

39

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовКефи как си знаеш къде ти е мястото.:))))))

38

Анонимен

преди 3 години

Поправка в проекторезолюцията за България:- ЕП настоява Главният прокурор на България незабавно на повдигне обвинение към Радев за грубо погазване на Конституцията и организиране на антиправителствен метеж срещу държавното управление.- На това основание ЕП препоръчва на българския Парламент да започне процедура по Импийчмънт на настоящия временно изпълняващ длъжноста президент Радев.

37

Христо Христов

преди 3 години

Браво на Радев, че влиза в конституционната си роля на обединител на нацията срещу мутренското управление на брюкселската тиква!ПП. Кефи как неграмотните и безродни гербаджийски *** пищят и се гърчан опитвайки се да защитят лъжливите брюкселски опорки.

36

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Брюкселските опорки са факти само за неграмотните ***,"Абе, келнерче, ние говорихме за ролята на българския президент по Конституция. Пак обърка счупената грамофонна плоча. Тази е за другите ти троления.

35

Христо Христов

преди 3 години

Брюкселските опорки са факти само за неграмотните ***, чиито бащи гледаха по същия начин на московските.ПП. Факт е написаното в конституцията. Браво на Радев, че влиза в ролята си на обединител на нацията срещу мутренското управление на брюкселската тиква!

34

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Това, което става е че се доказва, че си неграмотен анонимко"Мдааааа. Ти го мачкаш с факти, то ти говори, че си "неграмотен".Така е, табладжиите толкова си можете. Нищо де, важното е, че си наясно, че нищо не зависи от теб и само си плюнчищ по форумите. Това е НАЙ-ВАЖНОТО в ТВОЯ случай.:))))

33

Христо Христов

преди 3 години

Това, което става е че се доказва, че си неграмотен анонимко.Браво на радев, че кара неграмотните гербаджийски *** да пищят и се гърчат от безсилие.ПП. Скоро ще трябва пак да подменят фалшивите брюкселски опорки с други. Може би китайски този път..

32

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовКакво стана, другарю Христов, нещо мантрата с "неграмотността" я използваш само като хартия с която да си бършеш дирника когато се оа*аш май. За сметка на това твоите постове са си точно неграмотни, както се видя за пореден път. Ориентирай се към носенето на табла, нямаш бъдеще в интелектуалните занимания.

31

Анонимен

преди 3 години

До ПрезидентътАйдееееееее. Предаде се.Неграмотността не прощава.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Между другото, другарю Христов (тва явно е партизанския псевдоним), толкова мъки да се пишеш с псевдонима и като го закъсаш изчезва от постовете ти. Нали не си мислиш, че това прави разлика колко неграмотни са постовете ти?

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Другарю, виждам, че и ти като пРецедента разбираш написаното в Конституцията колкото червен каскет демокрацията (за каквото е признак и това де).Аре бЕгай.

28

Анонимен

преди 3 години

До 24Анонимко, нацията е единна, че правителствоно на тиквата е мутренско.И президентът олицетворява това единство.Браво, че изпълнява конституционните си задължения!Аман от неграмотни брюкселски ***!