124

БС

преди 3 години

До Пашата:Не си мисли, че можете да завладеете Европа, все някой ще ви спре, и преди са ви спирали. Да не говорим за нашите приятели Руснаците, страх ви е от тях , нали.

123

Пашата

преди 3 години

Това да си потурчен е друго ,но да си оттурчен е съвсем друго ,ей *** вложка България или демек итилска България през 922 година приема исляма,не ми говорете за турци,това са ви предците и не ми говорете за ислям ,покръстени предатели!!!

122

До 160

преди 3 години

ЛАКОМ Г.ЪЗ КРЪВ С.ЕРЕ. ПОМНИ ТОВА. СВЕТЪТ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ В КРАКАТА НА КОГОТО И ДА Е. БЕЗ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ.

121

Орт

преди 3 години

Мачкайте братя азери правото е с вас.

120

Анонимен

преди 3 години

До турските акъли. Аз проектирам сложни и скъпи машини. Знам че няма да ми повярвате и ще кажете и този ли . Последният ми проект е за 60000 евра, стана вече 2 години още не е готов. Поръчах discharging circuit и PLC от Беларус. Те нямаха, направиха за мен, беше със сериен номер 001. Аз още не съм готов, те вече имат 19 разработки. Та ако някой се съмнява , че руснака ще остави дълго байрактара да лети , да се прегледа основно и то на психолог.

119

Анонимен

преди 3 години

До БСКитай официално признава 5 религии - будизъм, католицизъм, протестантсво, даоизъм и ислям. В такъв случай да те питам - защо в Китай православието не е измежду признатите религии?

118

О хо хо

преди 3 години

Ердо си изнасилва късмета. Днес САЩ не го подкрепя така както преди. А с Франция са чиста контра. Стане ли сакатлък в Армения - Русия и Франция ще се обединят против Турция. И с основание. Ердо мноооого изглупя.

117

Пашата

преди 3 години

Преди имах надежда че България пак ще си е ,но като гледам коментарите ,то какъвто народ такава и държава ,българийо почивай в мир,сегашните не мислят ,а крадат

116

БС

преди 3 години

Още един въпрос към Османлията:Защо смяташ , че Исляма е почти забранен ев Китай?Моля да ми отговориш и имай в предвид, че говорим за държава с почти 5000 гн история.

115

Анонимен

преди 3 години

До BgКогато бях началник охрана, имах от моите хора арменец или по точно с арменски корени :) Признавам си че ги мисля за ид иоти и стиснати хора, но този човек ми доказа че не трябва да мериш с еднакъв аршин.Излизал съм и с туркиня, говори перфектно български, даже е и човек....хахаха :))) Бай Ердо играе по много тънка линия, те и самите турци го мразят, но нали затова е диктатор, мечтаещ да бъде султан :))))

114

Bg

преди 3 години

турция директно участва във конфликта .По всички медий го предадоха и те сами си казаха турците че участват .За сега арменците се бият много силно .Аз мисля че руснаците ще се намесят скоро тогава турците ще се откажат турция военно няма шанс срещу руснаците.

113

Юсеин Бюкче

преди 3 години

Възраждане на осмалъшката империя?!

112

БС

преди 3 години

До Османлията:Преди няколко години , казаха на дъщеря ми, че изглежда като *** защото сложи няколко снимки от плажа на Фейсбук, там имаше много други хора като нея с бански костюми, млади хора.Пак ще напомня, живея в Западна Европа и това беше коментирано само от хора от твоята религия, не от будисти, не от хинду и т. н.Може ли да ми отговориш?

111

Чавушоглу

преди 3 години

Само провокираме някой да ни нападне пръв.

110

Анонимен

преди 3 години

Какво търсят там се чудя??? Да не е петрола на Баку?

109

Анонимен

преди 3 години

АЗЕРИТЕ НЕ СА ТУРЦИ, А ИРАНЦИ.

108

TROY

преди 3 години

*** сте минали всички възможни червени линии.

107

Анонимен

преди 3 години

Азерите се водят тюркоезични, да обясня понеже съм "историк" :)))) Навремето едно ту рче ми обясняваше че щял да влиза в полицията, беше си повярвал много човека, но все пак не се изсмях, оставих го да си вярва :))

106

Анонимен

преди 3 години

Бате Боко Турския Азер пак се прецака

105

Maке84

преди 3 години

Война е зло и този който побеждава всъщност е губещ, но ако така мисли Турция Тогава и Сърбия да започне война за Косово?