184

Н20

преди 3 години

До 262Абе пукал арменското царство се простира дълбоко в турската земя преди да я завладеят а селджуките Арменците би трябвало да са многолюден народ ама нали знаеш геноцид..

183

Н20

преди 3 години

До 258Ти чети бе пукал Сталин е дал арменската земя на азерите!

182

Анонимен

преди 3 години

ние какво да правим какво на интересува това нормалните

181

Сатира

преди 3 години

Турските политици едва ли не използват приоми от Средновековието. Само където не обявиха и Джихад на Армения.Правят си каквото си искат- Сирия, Гърция, сега и в Армения. Време е Запада да се вземе в ръце и да вкара Турция там където и е мястото.

180

Анонимен

преди 3 години

До аа 260Ай да видим така ли е ? СССР с цел да намали опасността от етническо самоопределение на своя територия се заема с разместване на населението. С нейния край, територията е надупчена от азерски и арменски анклави. Това довежда до невъзможност за нормално териториално деление. Въпреки това голяма част от населена с арменци територия (тази за която се бият) обявява независимост. Защо ще ги прави ? Защото не се живее с турска власт. От тогава ония не могат да го преживеят.

179

Абе ей..

преди 3 години

Абе пукал това са земи на арменците дадени на азерите от Сталин ,исторически изконни арменски земи населени от арменци от векове!

178

Тиква загубена

преди 3 години

Абе чоджум, нали уж не са се месили в този конфликт.

177

От бореца

преди 3 години

Поредния стресиран хомовоин *** от прага на психиатрията, набедена за родно място на пуйките .!.

176

Некъф

преди 3 години

Турция като се пише толкова принципна кога ще освободи северен Кипър?!!

175

Анонимен

преди 3 години

Начи, ислямско косово - може. Християнски карабах - не може ? Или принципите не са за самоопределянето, а за ислямската експанзия. Щом се дупат на запад, като си поискат земя им се дава, а ако някой не им иска мяученето от минаретата го наричат нарушител на международното право ? Айде мерси. Имат достатъчно земя, нефт и подкрепа. Карабах е населен с 90% арменци. Сещате ли се каква ще им е съдбата под азербаджанска власт. Сещате се. Ай, кой от къде е.

174

Зозо

преди 3 години

До Ястреб ОсманлиятаИ като се върнат вилаетите ще те назначат за главен *** на Ердоганя :))))))))))))))Ех, *** мечти :)))))))))))))))))))))))))

173

Н20

преди 3 години

До 275Когато Турция окупира Русия тогава ми говори ,че били ги турците победили! През годините турчина е изял много пердах от руснака! И това е ФАКТ! Не просто празни приказки седни и прочети малко за руско-турските войни!

172

Bg

преди 3 години

турците много смели срещу 3 милионна Армения .Сега ще ги видим срещу руснацити какви жени са турците

171

Севърския договор

преди 3 години

Ще се поднови Макарон ще уреди детайлите!

170

Bg

преди 3 години

Руснаците готвят удар.ердоган е поръчал на всички турци памперси.

169

Чукачев

преди 3 години

Първият секс на арменеца и българина е със свинята 🐖

168

Арменеца

преди 3 години

Обичам жена ми да е под турчин а аз да лъскам бастуна.

167

Ястреб Османлията

преди 3 години

До Nikos PetrosДруже, Фнимавай с това Узо мой човек. Виж арменеца Пашинян прекали с коняка и стана на Пишманян, та и на теб да ти се не случи случка, че която случка така или иначе ще ти се случи де! Що се касае за Хафтеракис, доколкото си спомням беше навлязъл в предградията на Триполи, ама беше ритнат толкова надалече, че вече и с бинокъл не може да го види. И между другото си чакайте реда, един по един вилайетите ще се връщат обратно там, където принадлежат - под крилото на Високата порта

166

Nikos Petros

преди 3 години

НА ТУРКИЯ И ОСТАНАХА САМО 4 ПРИЯТЕЛИ ОТ ЦЯЛАТА ПЛАНЕТААС = 1. АЗЕРБАЙДЗАН , 2. СЕВЕРЕН ГРЪЦКИ КИПАР (ПОД ТУРКО-ИСЛЯМСКА ОКУПАЦИЯ), 3. СОМАЛИЯ, и 4. ПАКИСТАН !!....5. МОЖЕ БИ КАТАР ДОНЯКЪДЕ, НО АЗ НЕ ВЯРВАМ ЧЕ КАТАР Е ПРИЯТЕЛ НА ТУРКОСТАНИЯ ......КАТАР = 25 ПРОЦЕНТА ПРИЯТЕЛ .МУУУАХАХАХА !СУДАН вече е на Египет и Сауди Арабиас . = СМЪРТНИ ВРАГОВЕ НА ТУРКИИАС .ЛИБИЯ 2/3 от ЗЕМЯТА ----- Е НА ГРЪЦКИЯ ГЕНЕРАЛ ХАФТАР, КОЙТО ВЪРНА Античната Гръцка Земя КИРЕНАЙЙКА --- на МАЙКА ЕЛЛАДА .

165

flach

преди 3 години

Каква трудна съдба?Ново преследване.Жените и децата се опитват да намерят убежище в Армения