66

Анонимен

преди 3 години

Цялата ни "управляваща" клика (хора от партии и партийчета, налични само защото може да крадат) е от това тесто - крадци, нагаждачи и мутрафони. Дали на тоя д-р-иш-льо не са му платили за да убие Милен? Почвам да си мисля, че не е изключено...

65

Не оставяйте

преди 3 години

*** да се отърве леко. Ще направи и друго престъпление и по-голямо от това. Трябва да му се вземе акъла, че да му държи влага. Като не са го възпитали майка му и баща му. Сега ще трябва да мине през мястото за превъзпитаване.

64

мак

преди 3 години

Рецидивист. Пощадиха го при първите 2 престъпления, ще го пощадят и сега. С богата майка и чувство на недосегаемост продължи ска.па.ния си живот и уби човек. Български съд има пръст в това.

63

ЕТО БЕ

преди 3 години

Точно 99 км/ч, и не съм експерт, но даже ми прилича на 97.8 км/ч. Хубаво е, че има експерти, коректни, на които може да разчиташ, почтени, неподкупни. Успокояващо е.

62

Роза

преди 3 години

Според мен тези аргументи на обвиняемия са несъстоятелни и няма да бъдат приети от съда.Но задача на адвоката е да положи всички усилия, за да защити клиента си.Ако усилията му не дадат резултат и клиентът му бъде осъден,тои не връща взетия хонорар.По моя преценка има вероятност Кристиан да бъде осъден ефективно,но присъдата няма да бъде голяма-най много 2 години в затворническо общежитие,и то защото пострадалият е известна и обичана личност. Ако не беше такъв,можеше въобще да няма дело!

61

Pin

преди 3 години

"Синът на Лъчо Мозъка се отказа от майка си" - статията е от 2014 и оформя достатъчно добре картинката от групата *** Кристиан и Георги

60

До 68

преди 3 години

Майка му не е за съжаление, а за бой с пръчки. Изградила му е чувството за безнаказаност и като поощрение за магариите дава и много пари за дрога да се забавлява детето и да се кефи на Жипката. Ако му беше свила сармите още при първата издънка, Милен щеше да е жив и тая сега нямаше да си блъска празната чутура как да го измъкне пак.

59

Анонимен

преди 3 години

СЪЖАЛЯВАМ МАЙКА МУ, ЗАЩОТО НА ВРЕМЕ НЕ Е ИЗКОРЕНИЛА ЖЕЛАНИЕТО НА ДЕТЕТО СИ ДА ВЪРШИ ГЛУПОСТИ БЕЗНАКАЗАНО, А СЛЕД ТОВА Е БИЛО КЪСНО- ПАРИТЕ ПО НЯКОГА РАЗВАЛЯТ, АМА МНОГО ЧОВЕКА, ДО СТЕПЕН ДА СЕДНЕШ, ДА ЛИТНЕШ И ДА СПРЕШ ЧАК КОГАТО УБИЕШ- ЖАЛКО ЗА ЕДИН ЗРЯЛ ЧОВЕК НЕ УСПЯЛ ДА ВИДИ ДЕТЕТО СИ КАК РАСТЕ, ДА ГО ВИДИ АБИТУРИЕНТ, ДА ГО ОЖЕНИ, ДА ВИДИ РОЖБИТЕ МУ- А ТОВА ЧОВЕЧЕ ПЛАЧЕ ЗА ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА И ТЕЖКИ РАЗМИСЛИ.

58

ДДРонег

преди 3 години

Абе скоро ще го осъдят ... условно или направо да го пуснат, че да не трошат направно парите ни ...Те законите не са за такива като него ... за нас, данъкоплатците са ...Ако някой от ЕП смята, че в България съдебната система е кадърна, нека погледа това дело, ще му се изправят косите и ако е плешив !!!А ако се запознае с делото на Иванчева ... горкия човек, ще убием всичко детско в него ...

57

Въпрос

преди 3 години

Симона - чия презиме фамилия, защо другари *** се страхувате да ни кажете, кои са родителите и? За другото момче, веднага написахте че е син на Лъчо Мозъка, а на момичето защо. Какво има да се крие за нея?

56

ХоХо

преди 3 години

Майка му ще трябва да дава д..*** за да го измъкне. Другия вариат е той да дава ама в панделата.

55

Totenkopf

преди 3 години

Човек е на шайката няма и да го пипнат с пръст.

54

Анонимен

преди 3 години

Ако влезе в затвора, ще получава награди, награди, отпуски за добро поведение, работа през деня във фирма на мама, намаляване на присъдата и предсрочно освобождаване.Присъдите трябва да са по-кратки, но по-тежки за изтърпяване.Затворът се е превърнал в детска градина за възрастни. Пускат ги на свобода през деня,а народът си мисли, че са в затвора.

53

Ами

преди 3 години

Добре се развива детенцето, само на 21 години, а вече е рецидивист - според закона лица с 3 и повече присъди са рецидивисти.Засега има само 2 присъди, но до края на годината със сигурност ще има и трета!

52

Анонимен

преди 3 години

Гледайте клиповете на Киро Брейка за да се научите как се лъже български плиткоумник!

51

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Демокрацията отне бъдещето на деца като Кристиан Николов. Ако се беше запазил социализЪма, Кристианчо щеше вече да е в редиците на ДС и да убива враговете на Партията и да ги закопава в разни дерета... А сега демокрацията го принуждава да употребява наркотици, да обира бензиностанции и да мачка разни хорица дето му се пречкат на пътя...

50

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Все пак той е комунистическо чадо, т.е. роден престъпник и генетично увреден *** с можество психически и сексуални отклонения

49

Анонимен

преди 3 години

Потомък на червен лайненн шумкарски род, какво повече да очакваш!

48

Анонимен

преди 3 години

Синовете на депутатите от Герб в джипове за по минимум 100000 Лв а пенсионерите с 200 Лв пенсия.Кой Как се уреди........

47

Дзъ

преди 3 години

Жалко за Милен! А, за това момченце ще почетем още две-три години, а може и повече ... ще му издърпат ухото и ще го пуснат, докато съвсем забравим кой беше Милен.