86

Ивайло

преди 3 години

.....Все германски!

85

НАПРАВО...

преди 3 години

До анонимен- 68, Какво ще я съжаляваш. Подай и направо кочана.

84

СКОРПИОН !

преди 3 години

До МВР - 76 ! Сополанко, какво " МВР" си, какво Белене те гони, за какви "нормални " хора ми дрънкаш, когато още баща ти е бил в тестисите на дядо ти, "който може би е бил" надзирател в лагерите на смъртта, построени по сталински-хитлетистки образец! В тези лагери затваряха неудобните на комунистическата власт, наречени от тях врагове на народа! Тези същите хранеха прасетата с труповете на убитите невинни българи! Някой задава ли си е въпроса, после кой е похапвал от свинските пържолки?!Сопо...

83

Анонимен

преди 3 години

10 години затвор? От убийството минаха вече 6 месеца.Вместо да е в зандана, а защо не и на ешафода, тук го чакаме да се обясни, че някой му бил сипал 3 вида наркотици в питието преди да насътпи с 200...

82

герберско отроче

преди 3 години

Кристиян е герберско отроче - пръв приятел със сина на Лъчо (без) Мозъка , майка му натрупала милиони с помощта на бившият земеделски министър Порожанов (който още си е в ГЕРБ) , тя самата член на ГЕРБ.От герберски отрочета това може да се очаква.

81

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Веско ! Васко, условната присъда се дава за определен срок / както ефективната /, но в този срок, ако извършиш същото престъпение или друго, излежаваш в затвора условната плюс новата, присъдена от съда. Второ, ако срока на условната присъда е изтекъл, тази условна присъда не влиза за излежаване с новата. Това е в общи линии!!!

80

анонимен

преди 3 години

Човек който употребява наркотици за нищо не става Никога няма да се оправи

79

Анонимен

преди 3 години

Обирът на бензиностанция през юни 2016 г. е извършен в съучастие с Георги Иванов - лъчкомозъчков. Тези келеменца трябва да се озаптят сериозно и завинаги!

78

Веско

преди 3 години

Признавам, не съм запознат с НК, ама идеята на условната присъда не е ли при следващо нарушение да става ефективна?

77

СКОРПИОН !

преди 3 години

До ГРОБ за ГЕРБ - 59! Хей, Гробарче, оказа се, че НАРКОМАНЧЕТО е синче на честните червени милионери, от кръга на алкохолните босове, които разследват, в този кръг е и майката на Кристиян с многото фирми! Малкото БЕСЕПАРЧЕ може да тегли тези лакърдии на беленските прасета, по твоите думи, Гробарче, и точно тук няма да се съглася с теб! Комунистите храниха беленските прасета с човешки трупове, ние от ГЕРБ сме по - цивилизовани от тях! ГЕРБ, казва НЕ на издевателствата!!!

76

СКОРПИОН !

преди 3 години

До ?- 85 . Правораздавателните органи, не трябва да се влияят от милионите на майката на наркоманчето, които развява наляво и надясно, придобити по незнайно, какъв начин?! Адвокатът му Любомир Томов, добре го е подучил, но до кога ще вървят тези адвокатски номера. Маминото синче, заслужава яка присъда, и всичко зависи от съдиите! Протестиращите на жълтите павета, не трябва да крещят оставка за г-н Гешев, а да искат ОСТАВКАТА на съдеите които издават съдебни решения,най-вече несправедлив

75

Анонимен

преди 3 години

Как може да отгледаме такива *** в такива елитни и богати семейства....

74

111

преди 3 години

Смъртта на Милен Цветков си е умишлено убийство организирано от хората на Илюминатите-Сатанисти. Вероятноста да се случи точно такава катастрофа и точно на Милен Цветков е изключително малка. Милен говореше против маските за ковид и го нарочиха.

73

?

преди 3 години

родители -червени милионери , синът рецивидист -всичко това събрано дава повод да мислим че убивайки журналиста е изпълнявал нечия поръчка?

72

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

Малкото герберастче може да тегли тез лакардии на беленските прасета!!!

71

Анонимен

преди 3 години

След като се разбра кои и какви са му родителите,защо се хабите да пишете по случаят ? Дори и човек да беше убил при въоръженият обир,той пак щеше да е на свобода,нали така? И пак щеше да мине през някоя кола с 200.А дали Милен или друг,за тези хора е все тая.Освен това забравихте да споменете,че е хващан да кара държавна кола без книжка.Тогава майка му го е оневинила казвайки че той е откраднал ключовете,и майката не носи вина,което означава че и синът не носи вина.

70

пожелание

преди 3 години

Трепане с дълбоко заравяне , всичко друго ще му е награда !

69

Анонимен

преди 3 години

хаха след 5 месеца разбраха е бил осъждан това обаче не пречи да кара джип ауди купен с евросредства които българите много добре оползотворяват според великия вожд

68

баба мара

преди 3 години

ето какво означава дефектен ген от това човек няма да стане

67

МВР

преди 3 години

Такива като Кристиан имат Име в Закона - Рецидивист .От време на време откача и Убива или Ограбва .По времето на Соца имаше място за такива - Белене - след 1989 година много Убийци избягаха от там и станаха Политици от СДС . А иначе тогава Нормалните Хора подкрепяха Белене и Присъдите за там .Лошото беше че Милиционерите даваха за Храна на Прасетата Убийци , Изнасилвачи , Партийци който са Корумпирани .