39

ББ

преди 3 години

Жан Премиер на България!!!

38

Иван

преди 3 години

Следващят премиер трябва да е кто Жан Виденов беден и честен.

37

да

преди 3 години

Значи и Славчо си плаща за подобни твърдения а може би и той е обещал нещо на Черепа та онзи да го спонсорира

36

Гумичка за триене

преди 3 години

Новия бареков, децата още чакат безплатните таблети,тя и манолва ги обеща преди месец. Ферарита ще.обещава слави ЧЕРЕВЕНИ!!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Боже, боже, ела си събери вересиите!

34

Свободна тв

преди 3 години

Не говори щот няма кво. То каквото има да каже го казва новата му другарка мая!!179

33

О хо хо

преди 3 години

Точно *** правят реклама на Славчо. Гергов го спонсорира. Славчо просто ще замени ндсв във формулата бсп+ дпс+ чалга = оф. Толкова е прозрачно.

32

Щирлиц

преди 3 години

Лека полека платените джурналисти от всякакъв цвят,започнаха да пробутват поредния проект на Партията ,който да замени вече изхабените айдуци от ГЕРБ.После ще реанимират командира,царчето,и пр.знайни и незнайни герои на "политическия фронт".

31

Анонимен

преди 3 години

ima i drugi hitri kovarni kandidati, koito sa zad dekorite i chakat projektorite da svetnat i grabnat interesa na publikata za 5 minuti sled prodaljitelna tishina....v kraia na izbornite falshivi nadpiavania i nadvikvania...s tesi babikianski armenski ustati primamki predizvikvat protivnicite da si pokajat otkrito kartite, ideite, programite, taktikite, strategiite...

30

Normal IQ

преди 3 години

26, не младия премиер с харема ще възроди България , а чалгаря не 3 милиона 200,300 най-много да гласуват за него колкото за комунистите ,следващия премиер няма да е чалгар а млад и неизвестен човек

29

N

преди 3 години

24.... Ще правя , ако намеря подкрепа каскет.

28

Моро

преди 3 години

Внимавайте, Слави е зависим, идеята е да обере протестния вот и да бъде новата патерица на ББ в управлението

27

Абе

преди 3 години

Тактиката на Слави се нарича "Мълчанието е злато" или с други думи казано, колкото по-малко говориш, толкова по-малко хора ще разберат, че не ставаш за политик а си най-обикновен хейтър и нарцис с властови амбиции. И като добавим факта, че е чалгаджия, нещата стават плачевно смешни.

26

Калеко Алеко

преди 3 години

Самият Трифонов е едно улично проявление, с чалгата в основата на Шоуто си и с уличния хумор и език който наложи в телевизионните си спектакли, и е съвсем нормално именно улицата да го припознае и излъчи ... От там от улицата идват таланти като него, идват политици и общественици като Иванчева, идват изхвърлени от политиката и общесттвения живот маргинали като Мая Костинбродска, Румен Петков, Сашо Апашо ... идват и улични интиликтуалци които пишат улични петиции в тон със уличните протести...!!!

25

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 26ЩЕ СЕ РАДВАМ СЛАВИ ДА Е НОВИЯ ПРЕМИЕР НО ТРЯБВА ДА ТИ Е ЯСНО, ЧЕ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВО, ЧЕ НИЩО ЧУДНО ДА ПРЕИЗБЕРЕ БУДА ОТНОВОБЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА И ТОВА НЕ Е ШЕГА

24

Анонимен

преди 3 години

Слави е човекът който ще възроди България .В шоуто си кани само умни и интелигентни хора .Това ще бъдат неговите бъдещи министри. Ето и тази вечер му гостува едно умно момче което е завършило информатика в Чикаго и пише и детски книжки.Такива хора да нужни в момента на изстрадала България ..

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеННищо не могат да подменят *** го виж Слави във Фейса има 400 000 последователи дрyгите имат по 100 000. Слави на подписката събра 3 млн подписа, който промени вота ще завърши като Лукашенко. Слави е новия премиер, свиквай.

22

Анонимен

преди 3 години

Умна е Гаргата, не грачи за да не изпусне сиренцето от човката си. А лисиците от площада ще си останат гладни.

21

Low IQ

преди 3 години

21....ще правиш ли партия на безпартийните каскет?

20

Анонимен

преди 3 години

Слави е пич. Щом не искат да го гледат Слави пред парламента, ще го гледат отвътре.