59

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 45 ! Много ли си сигурен?! Вашия просташки, комунистически номер няма да мине! Партията ви е забранена със закон на 05.05.2000г. за политико-криминалното 45 годишно управление! Страниците които е отредила историята за БКП-БСП /наследница/са написани с кръвта на много убити от вас невинни българи! Все още имате очи и думи да говорите! От това по-голяма наглост няма! Но на теб, ти е простено сополанко, защото си още малко пале което показва острите си зъбки, докато се увълчиш!

58

ДОКОГА...?

преди 3 години

До Т.Шак 48! Тази, фльорца ли ще ни СПАСЯВА, аман от такива бе братя, аман. Много се навъдиха, и все им вярваме, и пак гладни. Докога бе братя българи, докога, чафка ли ни е изкълвала мозъка?!

57

СКОРПИОН!

преди 3 години

До Даскала 52! Даскале, даскале, жив зян си! Никога "даскале", не задавай въпроса ЗАЩО, в политиката! ПОЛИТИКАТА Е ВИРТУОЗНА ФЛЬОРЦА , ДНЕС Е С ЕДИН, УТРЕ С ДРУГ и който се влюби в нея може само да страда, както в старата градска песен : " Само ти сърце си ми приятел "!

56

ИМАЛИ ТАКИВА...?

преди 3 години

До Анонимен 47 ! И аз съм съгласен! Жан Виденов единсвения честен /има ли такива / комунист, премиер докарал България след 89 година до гладна криза, мизерия, сополанко!

55

ЕХ ВЕДНЪЖ...

преди 3 години

До джави 50! Славчо 7/8 който ще ляга и ще си брои сам, ще набира още популярност защото въплъщяава всеобщата простотия на българина! " Ех, веднъж ви бай *** да влезе в парламента, да видите какъв келепир ще пада! С десагите, с десагите, а ти "джави" ще гледаш умно в празната си паница! Успех!

54

ай сиктер бе...

преди 3 години

ние сме за Партията на Азис..щото пее най-добре.

53

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

БЕЛЕЖИ БЕ...ама само със кадри от БКП/БСП...и простолюдието на гетата...

52

Анонимен

преди 3 години

Нинова подкрепя - герб , дпс подкрепя всички на власт за да се облажи , сдс или квито са се крастили са ясни , воля , вмро играят сьс герб , славчо и тои е в тая клика Освен напускане на - тая дьржава друг вариант нямаКато останат само - тъмните бьлгари и тия дето незнаят бьлгарския език от родопите всичко ще си доиде на мястото

51

Даскала

преди 3 години

Социолозите започнаха да дават заден за Слави - паднал 2 %!До изборите ще падне доста повече!Защо Славчо като види мажоритарно избрани лидери като Радев и Нинова , започва яростно да ги напада всяка вечер , нали беше уж за мажоритарната система?Ментараджия на квадрат!

50

Анонимен

преди 3 години

Слави се прави на лисица,но да не падне в собственият си капан.

49

джави

преди 3 години

Слави ще набира още популярност,защото въплъщава типичния балкано-ориент субект,който се противи на евроинтеграцията.Такива са около 60 процента българи.И добрече.

48

мъдростта говори

преди 3 години

"Наш Румен не е за тая работа, много е пр. ос.ст." каза баща му Георги, като се разбра че е избран за президент. И позна човекът. Доверете се на мъдростта.

47

Т.Шак

преди 3 години

Слави е на принципа, че е по-добре да си мълчиш мъдро и хората да мислят, че имаш какво да кажеш, отколкото да си отвориш устата и да ги разочароваш всичките. Има обаче един проблем - все някога Слави трябва да изрази позиция и тогава ще дойде времето на Великия отлив на доверие.

46

Анонимен

преди 3 години

и да, аз също съм съгласен за гн Виденов.единствения честен премиер след 89

45

Анонимен

преди 3 години

а преди петнайсе години-множествена склероза тъмни очила...друсаше се като махчгаре той с кока.сега вече кой го знае на какви извънземни химически коктвйли е..не бих се учудил ско си капва адренохрон с пипетката по раздвоеното си езиче.не е добър човек мисля!

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49"Който и да дойде след шайката е абсолютно невъзможно да е по-зле от нея!"Практически доказано през 2013, че е невярно!И сега пак се готвите да докарате на власт същите със същите доводи, но този път НЯМА ДА ВИ МиНЕ НОМЕРА.

43

Анонимен

преди 3 години

Единственото важно нещо е, че алчната гербава твар мре! Наистина бавно и мъчително, но мре!Който и да дойде след шайката е абсолютно невъзможно да е по-зле от нея!

42

дедовия

преди 3 години

Статията е пълен булшит. Подкрепата за Слави преди протеста беше около 6%, сега изследванията показват 6.1%. Това ли ви е растежа, без да е на площада? Какви наркотици вземате? Или не са наркотици, а са пари за платени статии?!

41

Ураааа

преди 3 години

Не били 78 стотинки по ми били 200 стотинки (символини) !

40

Анонимен

преди 3 години

Глупости,чалгаря Славчо бележи само погнуса вече години наред.Колкото до Елена Йончева защо не пишете за конфликта и с Нинова която я направи евродепутат?