36

Ционист

преди 3 години

Антисемитизъм е най-чудовищната форма на расизъм и не само престъпление срещу човечеството, но и и грях дори мерзост срещу Бога и Неговия свят народ Израел избран за спасение и благословения на човечеството. Всички антисемити като нацисти, комунисти ислямисти и др.терористи са управлявани от дявола корумпирани злодеи- врагове на Бога под Божия гняв проклятие и идващ съд в ада,както и всички останали злодеи като тях са-лъжци,крадци,убийци... съжаление мнозинство сред малцина праведни Божии слуги

35

Анонимен

преди 3 години

Добра новина.

34

Анонимен

преди 3 години

Неолибералите още не са се уточнили, антисемитизмът от емигранти от Африка и близкият изток допустим ли е или не.

33

Чичо Пичо

преди 3 години

До Вилкомен Нападател не е ислямист. Той е немец.Произход от казахстан (СССР)

32

българин

преди 3 години

До: номер 28Е точно пък с евреи не е пълно в Казахстан. В Казахстан е пълно с казахи, които са тюркски народ и мюсюлмани. Има и всякакви други, само евреите не се споменават.Ако има някаква бройка, то тя е пренебрежимо малка.

31

ДДРонег

преди 3 години

Що е глобалзиъм - в Германия да се сбият евреин и казахстанец :):):)

30

Унгареца

преди 3 години

Германия защото е много "умна" реши да копира Франция и да си внесе вълка в кoшарата. Както във Франция и там полицаи пазят църквите и синагогите докато се молят християни и евреи защото от мирната религия разбират мира така както дявола чете евангелието!

29

Виц

преди 3 години

Стар Европеец Затворник към нов съкилийник:- За какво си тука?- Ами, като казах, че съм БогоИзбран ме пратиха в лудницата, казаха ми, че БогоИзбрани няма, излекувахаме, пуснаха ме и бях свободен човек отново. Обаче, всеки ден във вестници, списания, по телевизията, едни се наричат БогоИзбрани - отдидох и им казах, каквото ме научиха в лудницата - арестуваха ме, казаха ми, че това е реч на омразата и че съм НеоНацист. Сега съм напълно объркан?!

28

ДДРОнег

преди 3 години

А ако нападнатият не беше евреин, щеше ли да се вдигне толквоа шум ?!С такива действия настройвате много хора срещу евреите, искате да ги сложите по-горе от останалите, ами насърчавате антисемитизма !!!Да не се чудите ...

27

Анонимен

преди 3 години

Защо омразата срещу тях си има специално име ? Повече ли са от останалите или по-малко ?

26

Анонимен

преди 3 години

Хм, значи в Германия има нарушения на човешките права и ксенофобия. ЕК няма ли да разследва Германия?

25

Омразата

преди 3 години

срещу евреите и джендърите си е чиста хомофобия.

24

В Казахстан

преди 3 години

е пълно с евреи. Може казахът-немец да е имал наследствена неприязън към някои евреи.

23

Тюрк

преди 3 години

Всеки може да бъде нападнат. Това че е евреин защо това е толкова важно? Значи ако нападнат някой от друг от друга народност не е проблем а ако е евреин това е световен проблем? 100 процента съм сигурен че това дори не е акт на фашизъм а е просто нападение срещу човек без значение от етническата му пренадлежност.

22

хехе

преди 3 години

няма да се учудя као се окаже че еврейчето го е нападнало първо ! Абе защо отношението към Евреите във всички европейски държави е еднакво......някой задавл ли си е въпроса , от къде тоя неприязън?

21

хехе

преди 3 години

не е правилно всяко нападение върху еврей да се класифицира като антисемитизъм..... момчето може да го е нападнал не защото е еврейн ... а по съвсем дръги причини ! Но на Еврейте такаим е изгодно .....създават модела на поведение :не нападай еврей даже и да са виновни .... иначе ...АНТИСЕМИТ !

20

адв. Хаджигейов

преди 3 години

Вероятно е някаква любовна драма. Еврейчетата обичат мъжеложството, а мюсюлманите са много ревнивии ето, белята е станала.

19

Лили Барута

преди 3 години

Най мразеното племе от всички народи и през всиките времена....и то с право.

18

Кармен Младенова

преди 3 години

Тия евреи са насякъде - като плъховете.

17

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Нема невинен евреин- да ги тепат насекъде...